Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bence de gerek yok...

ewet aslında gerek yok ama sizin bu arkadasınız o nuda yaptı :eek: yanı ekleyıp konusmadım tabıkı :eek: erkek arkadasımın maıl adresınden maıl attım napıosun dıe:eek:klava: o da şunu yazmış hani buluscaktık neden gelmedın senı bekledım o kadar nıe gelmedın falan yazmıskafamçokkarıştı bende erkek arkadasıma anlattımkötükedihüso dedıkı ewt bulusmak ıstedı bulusmadım dedıkötükedihüso dıgerıyle de ne konustu bılmıorum kötükedihüso ıkısınde engellemıs sılmıskötükedihüso şimdi benden affetmemı ıstıo kötükedihüso

Son düzenleme:
günaydin hepinize ben bir kabusla uyandim rüyamda onu baskasiyla gördüm yani süper basladi günüm elma senin adina sevindim umarim hersey düzelir iste böyle yeni bir gün daha basliyor dün gece az daha msj aticaktim ama tutum kendimi yapmicam bisey umarim dayanirim

eskiler hortladı diyen arkadaslar var kızlar bence bikere yapan tekrar yapabilir dikkatli olun affedersenizde yani sürekli diken üstünde olcaksınız bu seferde yinemi konustu görüstümü acaba falan die düsünceler olur bende mesela ve kesin kafayı yerim karsıdakinide bezderirim ikinci defa aynı hatayı yaptıysa affetmeyin derim ben ama ilk defaysa bu size kalmıstır

kesinlikle ben de böyle düşünüyorum...
zaten beni arar mı diye beklemeye başlamışken ; o eskiye dönme çabası içimdeki her güzel şeyi bitirdi... o kadar azaldı ki...

ve ben onun hayatında farklıydım... başta ayrılmak istediği kişi ; en uzun ilişkisi ; ona en çok emek veren kız olarak ... farkıma farklılık katacağım... o dönebileceği eskilerden olmayacağım... ben bu düşüncelerle yaşayamam... :kızgın:

of kızlar ya bi karamsarlık bi keyifsizlik çöktü üstüme,bu ruh hali de hiç belli olmuyo,bi iyi bi kötü

off herkesin derdi başka hiç kimse içiin üzülmeye değmez seven insan zaten üzmezz diyorum kendimi avutuyorum erkek değilmi hepsi aynı

Yaa bayram önü diye işler yığıldı, arar ara gelip bakabiliyorum ama hızınıza yetişilmiyor maşallah yaa. :nazar: Kim demişti hatırlamıyorum ama cidden bu iyi bir şey mi kötü mü karar veremedim aslında.

şimdi karar verme zaten...

of kızlar ya bi karamsarlık bi keyifsizlik çöktü üstüme,bu ruh hali de hiç belli olmuyo,bi iyi bi kötü

bende aynen öyleyim...
bazen diyorumki bekleme mucize falan bekleme.
olmaz bişi.
dahada yıpranacaksın.
düşünüyorum o şimdi yeni biriyle başlasa ben burda mahvolurum.
unutmaya çalış herşeyini unut diyorum.
takip etme diyorum kendime..
off..
ben galiba karar verme aşamasındayım kızlar..
buragın beni sevmediğini kabullenmeye başladım..
unutmam gerektiğini...

kızlar karamsarlığa düşmeyin hiç kimse bulunmaz hint kumaşı değil
ben ayrılık sebebimizi bile anlamadan bitti ilerde daha çok üzülürüz diyerek bitirdi

bende aynen öyleyim...
bazen diyorumki bekleme mucize falan bekleme.
olmaz bişi.
dahada yıpranacaksın.
düşünüyorum o şimdi yeni biriyle başlasa ben burda mahvolurum.
unutmaya çalış herşeyini unut diyorum.
takip etme diyorum kendime..
off..
ben galiba karar verme aşamasındayım kızlar..
buragın beni sevmediğini kabullenmeye başladım..
unutmam gerektiğini...

beni anlatiyor bu yazdiklarin ..... mucize bekliyorum ama kendimi kandiriyorum aslinda :1no2:

elbet bugunlerde gecıcek:dilcikar: bugunlere gulup gecıceza.s ne aptalmısım dıcea.s belkı kolumuzda yenı sewgılımız olcak a.s ıyıkı benı aldatmıs benı bırakmıs v.s..... dıceza.s sabredın kızlar

merhaba
benide alın aranıza terkedilmiş biri olarak çok özledim bitmez sanmıştım aklıma getirmiyordum hiç düşünmedim bile emindim çünkü ama bitirdi beni sevmediğini söyleyerek bitirdi
iiçim acıyor kalbim ağrıyor avuçlarım yanıyor ama bitti......

gel tatlım gel hoşgeldin

merhaba
benide alın aranıza terkedilmiş biri olarak çok özledim bitmez sanmıştım aklıma getirmiyordum hiç düşünmedim bile emindim çünkü ama bitirdi beni sevmediğini söyleyerek bitirdi
iiçim acıyor kalbim ağrıyor avuçlarım yanıyor ama bitti......

canım nekadardır çıkıyodunuz ki
sen kaç yaşındasın o kaç yaşında?

inş dediğin gibi olur

olur olur hiç merak etme:nazar: eğer gercekten sewdıysenız ,gercekten deger verdıysenız sewgınız ıcın emek harcadıysanız elbet bı gun sızı bıraktıgı ıcın pısman olacak ve sıze donme yollarını arıycaktır:nazar: ama bu sureyı bılemeyız belkı 1 ay sonra belkı 1 yıl sonra

X