Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bana yazdigi maillere bakiyorum prensesim askim seni seviyorum sen benim ömrümsün offf ya offf cok özledim cook onu cok seviyorummmmmmmmm bennnn allahim ne olsun arasin sorsun barisalim ya

acaba en ufak bi tartışmada eski sevgilide mi arıolar teselliyi:uhm: o yüzdenmi eskiye dönüolar acaba:uhm:

Bu bir boyutu da olabilir...Çünkü ben son yaptıklarından sonra,ne söylediyse,inceler,didikler olmuştum,hatta onu zorladım(daha doğrusu,bana söylediği şeyleri yapması için zorladım)...Artık nasıl bir yalan kıvırdıysa,ortaya çıkmaması adına,bana olmayacak şeyler yaşattı...
Çünkü bilir huyumu,ortada bir olay varsa,bunu açıklığa kavuştırmak için inadına uğraşırım ben...
İşine gelmedi tabii bu durum...

Ben msn den sildiğim için açık mı kapalı mı görmüyorum...Gerçi onun listesinde de yokum artık...
Facebook ta kurcalarsam belki görürürm ama,arkadaşın iki haftadan beri yaptığı tek atraksiyon,resimlerini değiştirmek olmuş...Koyduğu resimler de,benim zamanında çok beğendiğim,çok güzel dediğim resimlerdi...(Ay çocuk gibi hissettim birden :) )

jeliboncum atma mesaj..
onsuz yapabildiğini görürse belki benim yaşadıklarımın tersi yaşanır..
zaten illaki doğum gununde mesaj atar..

kızlar size tavsiyem sakın fotoğraflarına bakmayın,mesajlarını maillerini msn kayıtlarını okumayın...gözünüzün önünde oldukça emin olun unutmak daha zor...

kızlar size tavsiyem sakın fotoğraflarına bakmayın,mesajlarını maillerini msn kayıtlarını okumayın...gözünüzün önünde oldukça emin olun unutmak daha zor...

çok haklısın canım.. ben ilk günlerde sürekli resimlerine bakar mesajlarını okurdum. hatta chat kayıtlarınıda öyle..
ama bayadır ne mesajlarına nede chat kayıtlarına bakmıyorum.
resimlerine de öyle..
ama farkındayım tamamen silip atmadım. sadece üzerini örtüyorum şimdilik..
zaman geçiriyorum o kadar..

Ben de ne resimlerine,ne msn kayıtlarına bakamıyorum zaten...
En azından şimdilik...
Bu acı geçtikten sonra o da olacak,ama öylesine biriymiş gibi bakacağım belki de...
Bilemiyorum...

bu arada kızlarr.. ben profilimi kapatttım facebookta.. ama yorumlarım silinmiyormuş.
burak silmiş belliki yorumlarımı
kendininkileride silmiş.
alakalı olan yorumlarıda silmiş..
60tane resmi var ya..
neden silerki..

Bilemeyiz ki güzelim...Şimdi aklına eser siler,sonra geri ekler,sonra gene siler...Gariptir yani...

bende sevgilimden ayrıldımm.
içimden sadece şu şarkı geçiyo
aşk bu mu sevda bu mu hayaaaat bu muuuuuuuu:a015:

saol canım,
bizimki artık yalama oldu diyelim.
ayrıl-dön-ayrıl-dön-ayrıl-dön
sanırım her dönüşünde kabul ettiğim için
degerim mi kalmadı bilemiyorum
sorun cok aslında
arada mesafe de var ingilterede o..:çok üzgünüm:

Hımmmmm...Nasıl olsa kabul ediyor,dönerim rahatlığı var...
Mesafenin ise çok da sorun değil yaa...

Hmmm kulüpte kimse kalmamış...
Ben de hafiften kapatayım tükkanı...
:roflol:

günaydın bayanlar nasılsınız inş bugünüz hergünüzden daha güzel geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…