Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Benim iyiydi yüzsüz 2 defa aradı yazdi yanıma gelecekmiş hafta sonunu sordu bende bilmiyom dedim duygun var ama sanki tiksiniyom

Benim iyiydi yüzsüz 2 defa aradı yazdi yanıma gelecekmiş hafta sonunu sordu bende bilmiyom dedim duygun var ama sanki tiksiniyom

Onun yüzüne baktıkça hep ne halt yediğini hatırlayacaksın.. benim fikrimce hemen bulusma isteğini kabul etme birdaha aynı hataya dusmeyeceginden emin olana dek buluşma..

Bir de kaçan kovalanır olayı var biliyorsun Bu diyecek ki bu benim evucumun içinde buluşmayı kabul etti felan filan .. hop gözü direk dışarda olur

Benimki uzak şehirde her zaman gelemiyor zar zor ayarlıyor kendini onun için hayır demem zor oluyor geçen istemedim gelmesini 1 ayı geçti en son Şubat 24 de görüşmüştük bu defa yine sallicM bakalım dayanirsam bende özledim cunku

Farklı şehir zor oluyor ilişki de de çok zor benim eski sevgilim farklı ulkede İtalya da ben de gidiyordum orayam. Beraber yaşama hayallerimiz vardı ama artık çok geç fakat ben hayallerimin arkasındayım sırf o orda diye İtalya dan vazgeçmiyorum

Kızlar ben yine çok kötüyüm bugün bir türlü ne başlayan ne biten iiliskim yine kavga ettik çocuk gibi yine engelledi beni telefonlarida açmıyor sanki o kız ben erkek kız gibi kapris inat napacagimi bilmiyorum bıktım artık çok kötüyüm cokkk

Ben ayrilali 6 sene oldu, terkedildim. o oldu bu oldu şu sebep oldu vs gereksiz gerçekten. Seviyorsa hiç bir bahane onu alikoymamali. He bunu diyorum ama hala bir umuttur bekliyorum :) çok ama cok seviyorum. Ve gerçek sevginin kazanacagina inanıyorum.

6 yıl çok olmuş ve kuzum ne seller rüzgarlar geçmiştir çocuk olsa okula başlardı inşallah istediğin gibi olur herşey ama yoluna bakmayida ihmal etme

Geçmiyor açısı içim yanıyor bu kaçıncı ayrılık barışma sayamadim artık her defasında aynı acı mantığım unutmak istiyor kalbim onu istiyor 2 gündür yedim bitirdim kendimi tüm dnerjim gıdık sebebidir ağlıyorum doluyorum yüzüm gülmüyor o kdr çok mesaj yazdım ki ona her yerden engelliyim mesajları okuyordur biliyorum ama taş okdu cvp vermedi başka numaralardan aradım açmadi bu defa tamamen bitti galiba yapacak biseymi kalmafi

Neler oldu? Anlatmak ister misin?

Neler oldu? Anlatmak ister misin?
Anlatırım tabi ama nerden başlayayim bir yıldır beraberiz ilk 4 ay iyiydi ondan sonraki aylar hep ben peşinden gittim taviz verdim aldattı bile yine affettim salakligimdanmi sevgimdenmi bilmiyorum çok salağım galiba hiç değerim kalmadı çok defa ayrıldık barıştık şimdi gelse yine hür diyemem oda bunu biliyor kendimi zorlayıp 15 gün aramadigim oldu kendi aradı yazdı peşinden geleceğini bilsem hemen dönmem ama dayanamıyorum çok defa konuştuk tamam diyor gene aynı bu defa tam bitti galiba hiçbir yerden ulaşamıyorum çıldırıyorum kalbim acıyor aklıma geldi mi vücudum kırılıyor tüm enerjim gidiyor

Sizin ilişki çok yıpratıcı. Ayrıl barış hep aynı süreçleri yaşa, gerçekten çok zor. Defalarca aynı üzüntüyü yaşamak, düşünmek bile istemiyorum. Şimdi dönse asla ama asla tekrar başlamam çünkü bir kere yapan bir daha yapar düşüncesindeydim ve ilişki bir kere yara aldımı artık çok zor eskisi gibi olmak. Evet çok özlüyorum hemde çook ama tekrar aynı acıları kendime yaşatamam. Sizin kısır döngü gerçekten akıl almaz. İnşallah düzelir, kalbinizden geçtiği gibi olur her şey. Ama kendinize bunu yapmayın lütfen. İnanın çok zor bir süreç, evet unutmuyorsun da ama zamanla yokluğuna alışıyorsun. Sizi çok anlıyorum(

Sevgilinizden ayrılınca ondan uzak durmayı nasıl başardınız ? Bu süreci kolay atlatmak için önerileriniz varmı unutmak istiyorum bi an önce

Sevgilinizden ayrılınca ondan uzak durmayı nasıl başardınız ? Bu süreci kolay atlatmak için önerileriniz varmı unutmak istiyorum bi an önce
Zaten ayrılınca ister istemez uzak duruyorsun. Arayıp sormamak, sosyal medyalardan takip etmemek. Üzüleceksin, canın acıyacak ama bunu ona belli etmeyeceksin maalesef. Nefret ediyorum böyle söylemekten ama zaman

Aynen doğru diyorsun herşeyin farkındayım ama lanet olası kalbime anlatamıyorum engel olamıyorum 2 gündür kendimi tutuyorum arayıp yazmak için zaten engelliyim ama mesajı aramayı görür arasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…