Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Az önce konuştuğumuzda cumayi sordum yarım saat sonra aricam dedi açıklama yapacak biliyorum yalan söyleyecek çünkü gerçeği bi liyorum acaba ne kıvırarak

Cidden okurken sinirlendim .. Ya ben anlamıyorum ya .. cidden bunlarda ki nasıl bir kalp ya .... Allah hiç birine vicdan duygusu vermemiş mi bunların
Az önce konuştuğumuzda cumayi sordum yarım saat sonra aricam dedi açıklama yapacak biliyorum yalan söyleyecek çünkü gerçeği bi liyorum acaba ne kıvırarak[/QUOTE]

Onlar hep bulur bir yolunu .. Allah hepimize sabır versin inşallah .. güçlü olalım

Olay değer vermemek kızlar değer vermiceksin 3 yıl önce biri vardı 1 ay kdr görüştük ayrıldık yaşça küçüktü benden once ben sorun ettim o etmedi sonra ayrılma sebebi oldu yaş farkımız ama 2 yıldır peşimde suankinin vermediği emeği veriyor ama umrumda değil bitti çünkü bende bittimi biter birgün buda aynı olacak o günde gelecek

Olay değer vermemek kızlar değer vermiceksin 3 yıl önce biri vardı 1 ay kdr görüştük ayrıldık yaşça küçüktü benden once ben sorun ettim o etmedi sonra ayrılma sebebi oldu yaş farkımız ama 2 yıldır peşimde suankinin vermediği emeği veriyor ama umrumda değil bitti çünkü bende bittimi biter birgün buda aynı olacak o günde gelecek

Kessinlikle katılıyorum ne kadar çok değer verirsen o kadar sancisini çekiyorsun ..

Kalbim o kadar soğuk bir hal aldı ki artık zaten kimseye değer vermem .. hakkedene hakkettiği değer .. Bilmiyorum zaten yeni bir ilişki için daha hiç hazır hissetmiyorum .. Hala ona karşı hislerim var .. en zoru da bu ya :KK42:

Belki de alışkanlıklarımı değiştirmek ve değişmek beni korkutuyordur bilemiyorum .. kafam , kalbim o kadar karışıkki :KK42: kızlar bir de ortak arkadaşımız var .. sizce onunla muhabbeti bir süre azaltmalimiyim?

Değer vermedinmi değer görüyorsun işin garip tarafı da o
Neden böyle olmak zorunda ki ama maalesef böyle. İnşallah atlatırsın, böyle bir ilişki gerçekten çok zor. O kadar emin ki senin ona karşı olan zayıflığından, hayır diyememenden. O yüzden yapıyor zaten. Keşke uzunca bir süre ortadan yok olabilsen senden hiç haber alamasa.

Neden böyle olmak zorunda ki ama maalesef böyle. İnşallah atlatırsın, böyle bir ilişki gerçekten çok zor. O kadar emin ki senin ona karşı olan zayıflığından, hayır diyememenden. O yüzden yapıyor zaten. Keşke uzunca bir süre ortadan yok olabilsen senden hiç haber alamasa.
Aradı utanmadan anlattı biriyle görüşüp çay içtiğini sonra kıza birileri yazmış tabi ben olduğumu bilmiyor sana dedim bişey demiyorum bende laf bitti konuşmak birşey susmak çok şey anlatır dedim anlayana anladım dedi nah anladı oh dedim bide kaparken öptüm dedirtmeye zorluyor ona göre hiç bişey yok yedim bir halt diyor hatta yiyemedim diyor ben cokmu salagim

Aradı utanmadan anlattı biriyle görüşüp çay içtiğini sonra kıza birileri yazmış tabi ben olduğumu bilmiyor sana dedim bişey demiyorum bende laf bitti konuşmak birşey susmak çok şey anlatır dedim anlayana anladım dedi nah anladı oh dedim bide kaparken öptüm dedirtmeye zorluyor ona göre hiç bişey yok yedim bir halt diyor hatta yiyemedim diyor ben cokmu salagim

Yok artık ya .. :KK43: Benimki de dün instagramdan bir gönderimi beğenmiş ben anlamıyorum ne yapmaya çalışıyor .. tam unutmaya başladım geriye dönmeyeceğim diyorum tak kendini bir şekilde hatırlatıyor.. anlamıyorum neden o zaman ilişkiyi bitirdiki

Yok artık ya .. :KK43: Benimki de dün instagramdan bir gönderimi beğenmiş ben anlamıyorum ne yapmaya çalışıyor .. tam unutmaya başladım geriye dönmeyeceğim diyorum tak kendini bir şekilde hatırlatıyor.. anlamıyorum neden o zaman ilişkiyi bitirdiki
Aynen bizimkide zamansız bitmişti buda aynı lap diye kendini hatırlatıyor dönüyoruz basa

X