Ah o zaman yokmu ama hikaye bence gerçekten sevgi varsa hikaye unutamiyirsun sadece alışıyorsun aklına geldimide Hacer gibi saplaniyoZaman...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah o zaman yokmu ama hikaye bence gerçekten sevgi varsa hikaye unutamiyirsun sadece alışıyorsun aklına geldimide Hacer gibi saplaniyoZaman...
Zaten unutmuyorsun ki... unutmak diye bir şey mümkün değil. Ama onsuz yaşamaya alışıyorsun, işin bu kısmına geldikten sonra zaten karşına da çıksa istemiyorsun mantığın devreye giriyor. Ya sürekli aynı şeyleri yaşamayı kabul edeceksin ya da krndi iyiliğin ve hayatın için onsuz yaşamaya alışacaksın. Bir şey bozuldumu düzelmez, düzeldiğini zannedersin ama tekrar bozulur bu böyle devam eder. Dediğim gibi çok ağladım, yemeden içmeden kesildim, hala özlüyorum ama olmayacağını da biliyorum. Kendim ve beni sevenler için onsuzluğa alıştım. Sende yapabilirsinAh o zaman yokmu ama hikaye bence gerçekten sevgi varsa hikaye unutamiyirsun sadece alışıyorsun aklına geldimide Hacer gibi saplaniyo
ne kadar zaman oldu siz ayrılalı :?Zaten unutmuyorsun ki... unutmak diye bir şey mümkün değil. Ama onsuz yaşamaya alışıyorsun, işin bu kısmına geldikten sonra zaten karşına da çıksa istemiyorsun mantığın devreye giriyor. Ya sürekli aynı şeyleri yaşamayı kabul edeceksin ya da krndi iyiliğin ve hayatın için onsuz yaşamaya alışacaksın. Bir şey bozuldumu düzelmez, düzeldiğini zannedersin ama tekrar bozulur bu böyle devam eder. Dediğim gibi çok ağladım, yemeden içmeden kesildim, hala özlüyorum ama olmayacağını da biliyorum. Kendim ve beni sevenler için onsuzluğa alıştım. Sende yapabilirsin
Umarım basaririmZaten unutmuyorsun ki... unutmak diye bir şey mümkün değil. Ama onsuz yaşamaya alışıyorsun, işin bu kısmına geldikten sonra zaten karşına da çıksa istemiyorsun mantığın devreye giriyor. Ya sürekli aynı şeyleri yaşamayı kabul edeceksin ya da krndi iyiliğin ve hayatın için onsuz yaşamaya alışacaksın. Bir şey bozuldumu düzelmez, düzeldiğini zannedersin ama tekrar bozulur bu böyle devam eder. Dediğim gibi çok ağladım, yemeden içmeden kesildim, hala özlüyorum ama olmayacağını da biliyorum. Kendim ve beni sevenler için onsuzluğa alıştım. Sende yapabilirsin
6 ay oldune kadar zaman oldu siz ayrılalı :?
Epey olmuş bnm daha 1 ay olmadı...6 ay oldu
Sizin daha yeniymiş çok zor bir süreç o kadar iyi anlıyorum ki. Umarım istediğiniz gibi gelişir her şey. Ne kadardır birlikteydiniz?Epey olmuş bnm daha 1 ay olmadı...
Sakıncası yoksa özelden msj atarmısınız sizn msjlar kapalı atamadım daSizin daha yeniymiş çok zor bir süreç o kadar iyi anlıyorum ki. Umarım istediğiniz gibi gelişir her şey. Ne kadardır birlikteydiniz?
Şimdi gördüm bu yazdığını... Pöh le görüşcek sendin dimi??Sevgilinizden ayrılınca ondan uzak durmayı nasıl başardınız ? Bu süreci kolay atlatmak için önerileriniz varmı unutmak istiyorum bi an önce
Evet evet benimŞimdi gördüm bu yazdığını... Pöh le görüşcek sendin dimi??