Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Neyseki yol yakınken kurtuluşun. Evlenseydinizde emin ol bu kafada bir adam seni aldatırdı.ozaman kafanı duvarlara vururdun işte.
Merak etmeyin aşk acısı geçiyor. İnsan bu yaşadıklarına öyle pişman oluyorki bir adam için ağlamış kendini kaybetmiş olmak çok saçma geliyor. Evet biraz zor geçecek ama geçecek oyüzden sakın saçma bir karar vermeyin. Sizi üzen adamlara geri dönmeyin.

Burda hep kel var bilmem anlatabildimmi kelin ilacı olsa kendi başına sürer sadece Zaman diyebilirim sana gerisi boş ondada unutamiyirsun alisiyorsun
Gayette unutuyorsunuz hiç merak etmeyin. İnsan neleri unutuyor şu hayatta. Sadece hayatınızdaki bir heyecanı kaybettiniz. Alışkanlık vardı. Bir alışkanlığı kaybettiniz. Kendinize bir uğraş bulun spora başlayın VS. Kendi kendinize güzel vakit geçirin. Bu süreci çok daha kolay atlatırsınız

Allah öyle bir hata yaptırmasın bana. Teşekkür ederim çok haklısınız ama gurur söz konusu olmasa bu kadar yıkılmazdım...

Arkadaslar biz de ayrildik bugun 3.günüm kendimi cok kotu hissediyorum napicam bilmiyorum heryerde ani .. gozumu kapatiyorum o .. kokusu bana sarilisi öpüşü surekli aklimdan cikmiyor KONU ACMISTIM BAKIP YORUM YAPARSANIZ COK SEVINIRIM. COK IHTIYACIM VAR BIRILERIYLE KONUSMAYA

Ayyy sakın sakın üzülme bu adam için unutursun inanin hepiniz ilerde bunlari unutacak kisilerle evkeneceksiniz ozaman gercek aşık oldugunuzu anlayacaksınız değmez sakın üzme bu adam için Kendine gell

Ah ya... Ne diyebilirim ki... sana sadece zaman diyebilirim. Ve bana iyi gelen şey bu platformda evli olup çok zor şeyler yaşayanları okumak oldu. Halime şükrettim ve iyiki ayrılmışız dedim. Ama her zaman bana yaptığı yada yaşattığı kötü şeyleri aklıma getirip evlenseydik daha ileriye giderdi dedim ve sonunda şükrettim. Çok şükür atlattım. Darısı senin başına Allah yardımcın olsun...

İlgisiz olduğunu söylediğim için ben elimden geleni yaptım sen göremedin diyerek ortak bi noktada mesajla ayrıldık bi daha iletişimimiz olmadı ayrılalı 1.5 hafta oldu. İlişki 5 aylıktı

İlgisiz olduğunu söylediğim için ben elimden geleni yaptım sen göremedin diyerek ortak bi noktada mesajla ayrıldık bi daha iletişimimiz olmadı ayrılalı 1.5 hafta oldu. İlişki 5 aylıktı
Çok üzülüyorum moralim bozuk hep uykum oluyo

Ayrılan arkadaşlar, terkedilen arkadaşlar, numara silmeyin sosyal medyadan çıkarmayın bırakın o silsin engellesin açacak o engelleri, aramayın sormayın yazmayın. Sadece durun ve bekleyin. Eninde sonunda niye peşimden gelmiyor diye merak edip dönecek ama ne arayın ne paylaşım yapın ne silin ne hesapları kapayın. Öldü mü bu kız desin.Ararsa açın ve müsait değilim ben seni sonra arayayım deyip kapayın ama aramayın beklesin, sonra arayacak yine unuttum dersiniz, mesaj atarsa asla ama asla dönmeyin pişman olacak.

Çok üzgün bir topic ama uyandırmak istedim... Burda ki yazıları biraz okuyordum da..

Tam 15 yıl olmuş ben bu konuyu açalı...

Vay be.

Yıllarca buradan kimler geldi kimler geçti... Mint, Princess, Jelibon, Böcük, Selin, Fırtına, Çenebaz, Prenses006 ve şimdi adlarını hatırlayamadığım daha ne müdavimler.. ne geceler ne gündüzler... ne göz yaşları döktük yeri geldi ne çok güldük.

Şimdi 15 yıl sonra mutlak ayrılığı yaşamış bir Mona olarak... hüzünle okuyorum yazışmalarımızı saatlerdir.

Ah bu ayrılık...

Son düzenleme:
Monaaaa, ayyy burada geçmişe dair birkaç tarih ararken bir göz atmak istedim ve yakın zamanda senin uğramış olduğunu görmek ne güzel geldi :)

Gerçekten 15 sene öncesinden bahsediyoruz... Duygularımızın en yoğun olduğu zaman dertlerimizi paylaşıp, umut olduğumuz tüm eski dostlara sevgiler gönderiyorum :)

Benim için sonrası yeni başlangıçlar, başka bitişler... Hiç başlayamamalar, yeni umutlar, hayat özetle :)

Şu an üzerinde çalıştığım şey "kendim ve mutluluğum" , ne istediğimi biliyorum; "mutluluk". Elbette hayatta kederli anlar var ama o anlarda yaşamaya devam edip etmemek tamamen bizim elimizde... Ben "mutluluğu seçmeye kararlıyım"...

Buradaki dostluklar, paylaşımlar gerçekten kıymetli arkadaşlar. Aşk acısı çeken tüm güzel kalplere sabır, güç ve umut diliyorum. Güzellikler çıksın yollarınıza :)

Hadi bakalım ben de ayrıldım. Aseksüel olduğum için ilişkimiz yürümedi 3. yılında bitirdik.

ayrılık acısı öyle bi geçiyor ki nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz kızlar
hiç boşuna karalar bağlamayın yani kısa bi süre bağlayabilirsiniz sonra puff
2020 ve 2021de sevdiğim ve yarım kalan biri vardı
ayrıldığımız için çok üzülmüştüm aylarca kendimi toplayamamıştım
son 1 aydır falan ara ara stalklıyorum facebookta foto paylaşıyor
saçma sapan ex bi toksik ilişkisi vardı ona geri dönmüştü evlenecekler diye duymuştum
o kızla fotolar paylaşmış ama bakınca hiçbir şey hissetmedim hatta kurtulduğuma sevindim
zerre kadar bile özlemiyorum
hatta gözüme de itici geliyor nesini sevdim ki ben bunun diyorum
cringe cringe paylaşımları var
ondan ayrıldıktan bir süre sonra çok daha iyileriyle ilişkilerim oldu
gerçekten körmüşüm yani ben o dönem

Böcüük ah ne kadar sevindim senden haber aldığıma, iyi olduğuna. Dilerim ki bütün kulüp üyeleri iyidir, mutludur, huzurludur... kendimizi hayatın en zor çilesini çekiyor sandığımız o günler ne güzel günlerdi aslında..
Ben o zamanki fırtınalı ilişkimi taçlandırmayı başardım ve evlendik biz 2017'de.
Geç kavuştuğum o canım sevgilimi maalesef 14 ay önce kaybettim...
Gerçek ayrılığın, çaresizliğin ve acının ne olduğunu ben o zaman anladım işte.
Şimdi onca yaşananlardan sonra diyorum ki keşke ayrılsaydık ama o hayatta olsaydı, bir yerlerde nefes alsaydı.
Velhasıl kelam Böcük, dediğin gibi..."hayat"
Seviyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…