Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Saplantiliyim kendimi şuçluyorum. O yokss mutluluk da yok gibi geliyor psikiyatrist bile gittim kurtulamadım hergün acı içinde kıvranıyorum. Gecmiyo. Kimseyle olamıyorum . O mutlu olamasın istiyorum. Bende asla mutlu olamıycam gibiggeliyor ona yaptiklarim yüzünden. Onun umutlarıyla oynadım. Onu ellerimle baskasina sundum. Asla mutlu olamayacagima dair hayaller kuruyorum

Özlersin ama o duymaz ararsan kıçı kalkar bende ayniyim icim yanıyor

Aramam, hiç aramadım da. Özlemiş güya öyle diyor arkadaşı ama canımı acıtmak için yapıyorlar biliyorum. Sevgilisi olduğunu bilmek yetiyor zaten Bu nasıl bir saçma sapan hastalıklı durum, tedavisi zor ve ilacı zaman diyorlar ama zaman durdu sanki... umarım o iç yanması geçer geçer de külleşir

Merhaba kızlar bende aranıza katıldım .. Uzun zamandır bu konuyu okuyorum çünkü ilişkim 2 haftadır çok sallanıp geçiyordu 2008 de ki yazılardan neredeyse buralara kadar okudum ve bende derdimi yazmak için üye oldum .. 3 gün önce ilişkim tamamen bitti ve cidden çok zor durumdayım.. Midemde çok büyük bir ağrı var gibi .. yemek yiyemiyorum , uyuyamıyorum .. evden dışarı zaten hiç çıkmak istemiyorum .. bugün de bir umut tekrardan yazdım ona fakat hiç hoş bir konuşma geçmedi .. çok kırgın ve kızgın hissediyorum .. umarım en kısa zamanda bu duygudan kurtulurum

Aynı sancıları çekiyorum 4 aydır resmen oynuyor benle birilerini buluyor hissediyorum yapamıyor geri arıyor ikisine de ben çomak soktum zaten işini bozdum ben olduğumu bilmiyor zaten boşta kaldimi arıyor ben onun için eşinin eşininyim zaafim biliyor dur diyemiyorum ama içimde bir kulübede başkanı neler yapacak eskisi kadar caninida takmıyor gidip gelmeleri biliyorum arıcak bulamaz benim gibi salağı

Ayrılığın taze kötüsündur ama benim yaptığım hatayı yapma arama sorma ben yaptim kendimde ilişkide yalama oldu sabret gerçekten sabret arıcak ben dayanamadım ik zaman şimdi dayansam ise yaramiyor çünkü zaafim biliyor dayanamamı biliyor sen arama yazma aynısını yaşadım yaptığım hatayı yapma o zaman oynuyorlar senle

2 yıllık devam eden ilişkim çok saçma bir bahane ile bitti .. Bilmiyorum derdimemı üzülsem boşa giden 2 yıla mı .. yoksa alıştığım alışkanlıklarımı beraber yasadigimiz onca güzel hatırayamı yansam bilemiyorum .. Daha 3 gün oldu çoktan yorulmuş hissediyorum .. çok zor bu his .. o hayatına normal bir şekilde devam ederken ben bunalıma girdim

Sabredemedim ve yazdım bugün ama o kadar pişman oldum ki .. Dedim ki bit umut dedim belki geri döner belki o gurur yaptığı için yazmiyordur ben yazarım sorun değil .. ama keşke yapmasaydim inşallah çabucak kurtulurum bu illet bunalımdan ..

Yazma cm yazma hepsini yaptım inan sen yapma oyuncak ediyorlar sonra

Daha çok yeni zamanla biraz geçiyor , ilk günlerdeki gibi olmuyor benim 5 ay oldu ilk zamanlar bende öyleydim, çok zor bir süreç evet özlüyorsun iliklerine kadar bazen nefes alamadığın anlar oluyor. Ama sakın arayıp sorma, ne kadar acı çeksende bunu belli etme. Ortadan yok olursan kıymetli olursun.

Yok .. o direk bana hayatımdan çık dedi .. eskisi gibi mutlu değilim felan dedi .. dünden bugüne ne değişmiş cidden anlayamiyorum .. ya da hayatında başka birisi vardı bilmiyorum .. Allah ından bulsun ne diyeyim ..

Keşke kendine engel olabilsen geldiğinde dönmesen o zaman belki değişir her şey, ama insan bu kadar özlemişken nasıl engel olabilir ki kendine, seni çok iyi anlıyorum

Vardır kafasında bir şeyler kendi haline bırak, onların jeton geç düşüyor. Sabret bekle ve gör

Vardır kafasında bir şeyler kendi haline bırak, onların jeton geç düşüyor. Sabret bekle ve gör

Ben onsuzluga alıştıktan sonra dönse ne yazar dönmese ne yazar ... ben kendimi onsuzluga alistirdiktan sonra umarım karşıma çıkıp tekrar kafamı karıştırmaz

Keşke kendine engel olabilsen geldiğinde dönmesen o zaman belki değişir her şey, ama insan bu kadar özlemişken nasıl engel olabilir ki kendine, seni çok iyi anlıyorum
3 gündür yine aramıyor yazmiyordu bugün yazdı geç cvp verdim aradı müsait değilim dedim akşam aradı açmadım yarım saat sonra ben aradım anca bu kdr yapabiliyon oda zorla

Biz 4 aydır gelgitlerdeyiz istediği gibi oynuyor daha cuma günü saat 3 de özledim kadınım falan filan dedi 6.30 da konuştuk yarım saat sonra aradım engelliyim hepsi aynı gün oldu değişiyor evt ama aslında başkası olduğu için degisiyorlar bizimki bulmuş birini bende çomak soktum tabi bilmiyor dün kız silmiş faceden instegramdan baktım bugün aradı yazdı herşeyi biliyomda seslenmiyom zaman gelecek sabrediyom oda sevgimden ister salak deyin ne derseniz deyin buynuzluyor ama sevgisinden değil abazaligindan pislik[/QUOTE]

[/QUOTE]

Cidden okurken sinirlendim .. Ya ben anlamıyorum ya .. cidden bunlarda ki nasıl bir kalp .... Allah hiç birine vicdan duygusu vermemiş mi bunların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…