Her yerden engelliyim goremezki çok özledim onukaçan kovalanır malesef ki çok doğruaynı zamanda geri çekilen yüz vermeyen de kıymete biner
işte biz kızlar o konularda erkekler kadar dirençli değiliz duygularımızla hareket ediyoruz
aynen böyle devam et, sen aramadıkça bu kadar mı çabuk unuttu beni bu kadar mı çabuk vazgeçti diye düşünür
sen şüpheye düşürürsün o da kendi değerini sorgulamaya başlar, şuan için her ne kadar zor olsa da hayatını yaşa
sosyal aktiviteleri artır, boş kalmamaya düşünmemeye çalış sosyal medya kullanıyorsan abartmamak kaydıyla onun göreceği ve anlayacağı şekilde fotoğraflar paylaş gezdiğine mutlu olduğuna dair..
hepsi denendi onaylandıbakmaz diye de düşünme biz hiç sevmediğimiz insanları bile stalklıyoruz, o mu seni stalklamayacak? Emin ol bakıyordur..
ayrıca ben de ikizler burcuyum gerçekten onda iz bıraktıysan kolay kolay yeni birini hayatına almazo kadar şıpsevdi değiliz en azından bir ikizler burcu olarak ben öyle değilim
aylar geçti biz ayrılalı, her ne kadar ona kızgın olsam da geri dönse devam edebileceğimin cevabını veremesem de yaşadıklarıma, sevgime ve emeğime sadığım
bi çok fırsat da çıktı ama bitmiş bir ilişki de olsa kolay silip atamıyorum..
Tabi ya. O gününü gün etsin. Sen ağla kendini kötü hisset. Demekki kısmetin o değilmiş. Acini çekip unutacaksin. Başkasıyla tanışana kadar. Insan neler unutuyor. Başkasının kollarındaki adamımı unutamicak. Kendine kötülük edip sürekli keşkelerle yaşama. Abla tavsiyesi :)Allah aşk acısı çeken herkesin yardımcısı olsun. Bana dönmesin unutayım. Nefes alamıyorum sürekli aklımda ben mi sebep oldum. Günahımın bedeli bu kadar ağır olmamalıydı. O şimdi başkasının kollarında canım yanıyor ölmek istiyorum. Evlilik kader mi herşeyi sorumlusu ben miyim. Ben ne yaptım nedennyaptım neden zamanında kıymetini bilemedim. Daha ne kadar acı çekicem. 2 yıldır acı içindeyim. Ölüyorum dua edin lütfen akıl verin
Teşekkürler. İnşallah geçer. Ama ölüyorum 2yıldırTabi ya. O gününü gün etsin. Sen ağla kendini kötü hisset. Demekki kısmetin o değilmiş. Acini çekip unutacaksin. Başkasıyla tanışana kadar. Insan neler unutuyor. Başkasının kollarındaki adamımı unutamicak. Kendine kötülük edip sürekli keşkelerle yaşama. Abla tavsiyesi :)
Ohaaa yaaa 2 yıldır mi :S sen bi doktora görün oyleyse. Millet boşanıp 2 yılda başkasını bulup yeniden evleniyor. Ne diye kendine acı cektiriyorsun. Eline geçen ne :S yapmayın şöyle ya. Aşk acısı çekersin ağlarsın biter. 2 yil nedir. Valla hi kızıyorum ben böyle seylere. Insan gibi acımızı çekip hayatımıza drvam edemiyoruz. Ne bekliyorsun. Eski sevgilin evlenir cocuk yapar sen hala ağlar durursun. Valla kusura bakma bu ask acısından çıkmış artık anormal bir hal almışTeşekkürler. İnşallah geçer. Ama ölüyorum 2yıldır
Bende obsesif bozukluk var eski sevgilimi takıntı haline getirdim... Aşk acısı için psikiyatı gittim 1yıl ilaç kullandım ilaçların yan etkisi vardı bıraktım. Geçiremiyorum acımı ne yapayım. Hep kendimi suçluyor um herşeyi sebebi benim herşeyi mahvettim düzeltemedim. Ne yapayım elimden birşey gelmiyor hergün ağlıyorum elimden bir şeyşgelmiyor.. Psikolog felaket saati yap günde 1saat onu düşündüğüm dedi ama ben her an onu düşünüyorum yani ona karşı yaptığım yanlışları düşünüp kendimi suçluyorum. Bende geçsin istiyorum ama geçmiyorOhaaa yaaa 2 yıldır mi :S sen bi doktora görün oyleyse. Millet boşanıp 2 yılda başkasını bulup yeniden evleniyor. Ne diye kendine acı cektiriyorsun. Eline geçen ne :S yapmayın şöyle ya. Aşk acısı çekersin ağlarsın biter. 2 yil nedir. Valla hi kızıyorum ben böyle seylere. Insan gibi acımızı çekip hayatımıza drvam edemiyoruz. Ne bekliyorsun. Eski sevgilin evlenir cocuk yapar sen hala ağlar durursun. Valla kusura bakma bu ask acısından çıkmış artık anormal bir hal almış
Tabi ya sen öl ailen yasını tutsun üzülsün kahrolsun. Çok mantikli. Hemde seni sevemeyen biri icin. Ser olsaydi yanında olurdu canim. Allah nasip etmemiş demekki. Ilaç kullanmak nedir. Normal ağlayıp askacısı çekip unutuyor insan. Düğün günü ayrılanlar var. Onlar napsin? Bence mantıklı düşünmeye calis. Sen ölünce hicbirsey olmayacak. O yine başkasıyla olacak. Ailem kahrolacak. Sende öldüğünle kalacaksin. Ne güzel aşkSizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır.. ALLAH bilir, siz bilemezsiniz Bakara Suresi 216.ayet... O benim için şerlimiydi acabaa. Ama a çok acı çekiyorum. 2yıldır hergün ölüyorum. Keşke şimdi ölsem kurtulsam bu acıdan
Sizce ben suçlumuyum tamam suçluyum amaa o da suçlu değil mi ben tüm suçu üzerime alıyorum daha çok üzülüyorum. Amaa ona çektirdiklerimden dolayı pişmanım tevbe ediyorum. Allah affeder mi beni... Sizce ben ne yapmalıyımTabi ya sen öl ailen yasını tutsun üzülsün kahrolsun. Çok mantikli. Hemde seni sevemeyen biri icin. Ser olsaydi yanında olurdu canim. Allah nasip etmemiş demekki. Ilaç kullanmak nedir. Normal ağlayıp askacısı çekip unutuyor insan. Düğün günü ayrılanlar var. Onlar napsin? Bence mantıklı düşünmeye calis. Sen ölünce hicbirsey olmayacak. O yine başkasıyla olacak. Ailem kahrolacak. Sende öldüğünle kalacaksin. Ne güzel aşk
Unutmalısın canım benim. Tamam olan olmuş artık. Geçen ay olmamış 2 yıl geçmiş aradan. Önüne bakacaksin. Hayatına bidaha ki giren insana düzgün davranicaksin. Yapicak birsey yok. Hayat herşeye rağmen devam ediyor. Ama senin hayat böyle gecmezSizce ben suçlumuyum tamam suçluyum amaa o da suçlu değil mi ben tüm suçu üzerime alıyorum daha çok üzülüyorum. Amaa ona çektirdiklerimden dolayı pişmanım tevbe ediyorum. Allah affeder mi beni... Sizce ben ne yapmalıyım
Biz bugün geri basladik iyimi oldu kotumu bilmiyorum başka ilde yasiyor kendisi yanima geldi görünce dayanamadi galiba ben birşey demedim geçmişi de acmadim çok ozlemisim 47 gün oldu gormeyeli ayrilali ama sanki aramiza baskasi girmiş buna rağmen kabul ettim ne kadar kotu birşey bakalim ne olacakkaçan kovalanır malesef ki çok doğruaynı zamanda geri çekilen yüz vermeyen de kıymete biner
işte biz kızlar o konularda erkekler kadar dirençli değiliz duygularımızla hareket ediyoruz
aynen böyle devam et, sen aramadıkça bu kadar mı çabuk unuttu beni bu kadar mı çabuk vazgeçti diye düşünür
sen şüpheye düşürürsün o da kendi değerini sorgulamaya başlar, şuan için her ne kadar zor olsa da hayatını yaşa
sosyal aktiviteleri artır, boş kalmamaya düşünmemeye çalış sosyal medya kullanıyorsan abartmamak kaydıyla onun göreceği ve anlayacağı şekilde fotoğraflar paylaş gezdiğine mutlu olduğuna dair..
hepsi denendi onaylandıbakmaz diye de düşünme biz hiç sevmediğimiz insanları bile stalklıyoruz, o mu seni stalklamayacak? Emin ol bakıyordur..
ayrıca ben de ikizler burcuyum gerçekten onda iz bıraktıysan kolay kolay yeni birini hayatına almazo kadar şıpsevdi değiliz en azından bir ikizler burcu olarak ben öyle değilim
aylar geçti biz ayrılalı, her ne kadar ona kızgın olsam da geri dönse devam edebileceğimin cevabını veremesem de yaşadıklarıma, sevgime ve emeğime sadığım
bi çok fırsat da çıktı ama bitmiş bir ilişki de olsa kolay silip atamıyorum..
Ben yeni üye oldum acılarımı paylaşmak için çok acı çekiyorum. Hikayem 6 ay peşimde koşmuş ben hiç farketmemişim. Tanıdık aracılığıyla haber gönderdi ailem görsün dedim aileler tanıştı onunla kez aile tanınmasına gördüm. Sonra biz dışarda görüştük. Ben kararsız kaldım. Çocuk beni seviyordu. Bende sürekli onunla buluşuyodum o benden bir cvp bekliyordu nişanlanmak istiyordu ama ben ona cvp veremiyodum kararsız kalıyorum o da beni sevdiği için katlanıyordu. Benimde takıntılarım vardı boyı kısa gözlügü var ya çocuklarımızında gözü bozuk olursa kulağında rahatsızlık vardı ya çocuğumuzunda kulağı böyle olursa diye gelgitler yaşayıp kendi kendime çocuğu küçğmsüyodum. Hergün görüşmek istemediğimi söylemek istiyodumiama yapamıyorum. Çünkü çok iyiydi ne istersem yapıyordu. Bu arada dua ediyordum istihare kılıyorum hayırlıysa olsun işimiz diye. 6ay vakit geçirdim ve evlenme teklifini kabul ettim gözlerinin içi parlıyorduİ çok mutluydu. Ben hasbunallahu ve nimel vekil okuyordum hayırlı değilse evlilik olmasın diye dua ediyordum... Sonra dershaneye gidip atanmak istediği söyledim kabul etmedi Ben seninle evlenirim karımın başka şehire atanmasını kabul edemem tercihini yap dedi bende ben seni seviyorum senin beni desteklemenin tercih ediyorum sen tercihini yap dedim amaa arada yalvardım seni sevieviyorum destek ol bana diye. O da beni bu hayalimle kabul edemeyeceğini söyledi istemeye 1hafta kala beni terkedip aileme rezil etti. Sonra pişman oldu ben affetmedim o sırada başka taliplerimde vardı sırf ona inat görülecektir kafam karışıktı affetmedim. Bu hemen birini bulmuş söylenmiş fotoları görünce sokakta ağlama krizine girdim. Aradım yüzüne görüşelim sana borcum var ödeyeyim dedim zorla kabul ettirdim görüştük ben ağladım dua ediyorum siz hayırlı değilseniz ayrılın ama kız ortada kalmasın diyorum dedim. Biz dini nikah kıydık yıvamdan uzak dur dedi. Ömür boyı seni mi bekliycektim o benim evime geldi temizliğini yaptı sen yapmazdın dedi bıraktı beni. Biz ayrıldık 3ay içindetesmi nikahla Evlendi.. Beni çok seven adam belkide 1ayda başkasını buldu. Oysa ben biraz naz yapıp barişcaktım onaoçok kızgın olduğumoiçin başkalarıyla görüşmeyi deşündüm ama yapmadım. Ama o evlendi. Evlendikten sonra başına kötü olaylar gelmiş aradı beni sevdiğini söyledi gözyaşlarım için üzüldü. Mutlu değilim dedi. Bende facedekif resimlerinde mutlu görünüyon dedim onlar resim sadece dedi. Kız dgs ye girmiş onuda başka şehre atanırsaa göndermesini diye yemin ettirdim... İşin özü o peşimden çok koymuştu bende onu küçümsedim beğenmedim ama kaybedince onu çok sevdimi anladım 1yıl ilaç kullandım unutamıyorum neredeysen 2yıl olcak ayrılalı amaa hergün ağlıyorum acım ilka günkü gibi. Kendimi şuçluyorum herşeye ben sebep oldum diye... Ama bende çok yalvardım ayrılmayalım diye o bıraktı beni. Hayatıma çok iyii 2kişi girmek istedi izini vermedim. Kimse onun gibi olamıyor gözümde Allahım onu unuttur ondan daha hayırlısını ver diye dua ediyorum 2gündür..... ölüyorum açıdan pişmanlıktan bana dua edin.