Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

çünkü bizim acımız ayrılığın ilk anı başlıyor yavaş yavaş azalıyor
erkeklerde tam tersi güya rahatladım kurtuldum özgürüm havalarına giriyorlar ama sonradan dank ediyor
geri döndüklerinde biz kabul etmeyince " erkekler sever erkekler unutamaz " edebiyatı yapıyorlar
bizim için de o ayrılığı atlatmak kolay olmuyor ki

Aynen öyle canım harika özetlemişsin ama ben ne yapıp edip bi şekilde mutlu olmayı başarabiliyorum. İş yerinde o kadar çok çalışıyorum ki aklıma saniye gelmemesi için eve hergün misafir davet ediyorum bütün gün yorgun düşüp yatağa atıyorum kendimi. Eşşeklk gibi pişman olacaklar hepimiz değerliyiz anne babalarımızın gözdesiyiz elin itlerine (sevince görmesekte) acıma yok!

çünkü başka türlü kendimizi kaybetmemeliyiz,
ben kendimi bıraktım evden çıkmadım ne oldu hep kendime zarar verdim düşün düşün aynı noktadaydım
şimdi bi okulda çalışmaya başladım 1 hafta oldu aklıma bile gelmiyor yorgun düşüyorum
akşamları aklıma geliyor onun için de ehliyete yazıldım
o da yetmezse spora gitmeye devam edeceğim
demem o ki biz güçlü kadınlar olmak zorundayız kendimizi bırakmamalıyız vaktimiz enerjimiz varken hayatımızı yaşamalıyız kendimizi geliştirmeliyiz
geç de olsa bunu anladım şimdi o düşünsün

Yazdıkça bile rahatlıyor insam değil mi? Annelerimizin yada çevremizdekilerin geçmiş hikayelerini duyuyorum salakmışım ağlamışım diyolar bu kelimeyi asla kullanmicaz iyiki dik durmuşum iyiki ben olmuşum dicez. Allah bize en güzelini yazmıştır muhakkak zaman zaman zaman

aradaki boşluğu silin deneyin ben denedim cok bsatii

Son düzenleyen: Moderatör:
normalde ben de çok çabuk unutan biriyim ama şuan durumum içler acısı

4 yıllık ilişkiyi bitirdi. Sürekli ayrılıp barısyorduk zaten ama son barıstıgımızda 2 sene hıc ayrılmadık ben ona maddi manevi hep destek oldum yanındaydım. Hatta bi ara ciddi adım atacaktık. Sonra neymiş yorulmus bıkmıs falan filan. En son tamamen kafamda bitirdim dedi bende hakkımı helal etmediğimi soyledim... Allah ından bulsun bidaha zaten istemiyorum tek istediğim pişmanlıgını gormek. Cok kotuyum sürekli aglıyorum ne yapacagımıda bilmiyorum. O kadar zaman benı kandırmıs...

3.5 ay oldu ayrilali... 1.5 ay sonra geldi kafamı karistirdi ve gitti..10 kasımda nisanlanmis o kadinla (beni tercih ettiği )hala ayni saptantidayim...hergün beddualarimda o adam!

3.5 ay oldu ayrilali... 1.5 ay sonra geldi kafamı karistirdi ve gitti..10 kasımda nisanlanmis o kadinla (beni tercih ettiği )hala ayni saptantidayim...hergün beddualarimda o adam!
3,5 ay oluyor ayrılalı nasıl, 1,5 ay sonra geri geliyor anlamadım:) geldikten sonra tekrar beraber oldunuz mu peki ona rağmen tekrar mı bozuldu. Bir şey bozulunca düzelir mi? Düzelir ama sonra tekrar bozulur, belki yine düzelir ama illaki tekrar bozulur yani bozuldu mu tamiri biraz zor oluyor be...

18 agustos da ayrıldık! Daha doğrusu gitti kendileri eylül ayında arkadaşlarıma arkadaşlık isteği yolladi facebooktan. ekim ayinda geldi adım attı ama ben ters tepki verdim. 22 ekim de bir daha asla aramadı ve simdi de evlenmiş kısa ve acı bir ayrilik hikayesi

şuan aynı durumdayım 2 hafta oldu ama acımda hiç azalma yok asıne yanıyor içim arıyorum duramıyorum tersliyor açmıyor onu ararken aklıma gelen duaları okuyorum nasıl bir duygu bu ya be istemiyorum gitsin içimden artık diyorum gitmiyor

öyle bi hataya düşme
bırak kafasını dinlesin kendi kararıyla dönecekse dönsün
sen arama aradıkça itersin onu, geri çekil ve sessizliğini koru bırak merak etsin

Yalniz valla oyleymis. Sen yazmayip etmedikce kiymete biniyorsun. Normal konussan suc konusmasan suc. Valla orta yolu yok galiba bu islerin

kendime söz verdim yeni yılla birlikte aramayacam diye 2cgün oldu aramıyorum arayacağınıda pek düşümüyorum ama 1 gündür kendimi parçaladım olmadı dönmedi

öyle bi hataya düşme
bırak kafasını dinlesin kendi kararıyla dönecekse dönsün
sen arama aradıkça itersin onu, geri çekil ve sessizliğini koru bırak merak etsin
arayacağını sanmıyorum bende kenime söz verdim 2 gündür aramıyorum yeni yılla beraber aramayı kesecem dedim inşallah başarırım ama arayışta belli ikizler burcu instegramda durmadan birilerini ekliyor

Yalniz valla oyleymis. Sen yazmayip etmedikce kiymete biniyorsun. Normal konussan suc konusmasan suc. Valla orta yolu yok galiba bu islerin
kaçan kovalanır malesef ki çok doğru aynı zamanda geri çekilen yüz vermeyen de kıymete biner
işte biz kızlar o konularda erkekler kadar dirençli değiliz duygularımızla hareket ediyoruz
kendime söz verdim yeni yılla birlikte aramayacam diye 2cgün oldu aramıyorum arayacağınıda pek düşümüyorum ama 1 gündür kendimi parçaladım olmadı dönmedi
aynen böyle devam et, sen aramadıkça bu kadar mı çabuk unuttu beni bu kadar mı çabuk vazgeçti diye düşünür
sen şüpheye düşürürsün o da kendi değerini sorgulamaya başlar, şuan için her ne kadar zor olsa da hayatını yaşa
sosyal aktiviteleri artır, boş kalmamaya düşünmemeye çalış sosyal medya kullanıyorsan abartmamak kaydıyla onun göreceği ve anlayacağı şekilde fotoğraflar paylaş gezdiğine mutlu olduğuna dair..
hepsi denendi onaylandı bakmaz diye de düşünme biz hiç sevmediğimiz insanları bile stalklıyoruz, o mu seni stalklamayacak? Emin ol bakıyordur..

ayrıca ben de ikizler burcuyum gerçekten onda iz bıraktıysan kolay kolay yeni birini hayatına almaz o kadar şıpsevdi değiliz en azından bir ikizler burcu olarak ben öyle değilim
aylar geçti biz ayrılalı, her ne kadar ona kızgın olsam da geri dönse devam edebileceğimin cevabını veremesem de yaşadıklarıma, sevgime ve emeğime sadığım
bi çok fırsat da çıktı ama bitmiş bir ilişki de olsa kolay silip atamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…