• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

6 yıllık ilişkim bitti sebepler ise yorgunluk,geleceğimde göremiyorum,sevmiyorum bilmem ne.ilk bikac gün böyle bitmesin ara verelim falan dedim sonra da iyi ben de vazgectim artık allaha emanet ol dedik kapattık bidaha arama dedi bi de bu nedir ya? :'(

6 yıllık ilişkim bitti sebepler ise yorgunluk,geleceğimde göremiyorum,sevmiyorum bilmem ne.ilk bikac gün böyle bitmesin ara verelim falan dedim sonra da iyi ben de vazgectim artık allaha emanet ol dedik kapattık bidaha arama dedi bi de bu nedir ya? :'(
Arama dediyse bence arayacak olan kişi o :) hiç arama çünkü ben aradım sordum kaçan o oldu geleceğinde görmüyorsa boşver gitsin
Söylemesi kolaydır bu sözleri ama gerçek olan bu :KK43:

Arama dediyse bence arayacak olan kişi o :) hiç arama çünkü ben aradım sordum kaçan o oldu geleceğinde görmüyorsa boşver gitsin
Söylemesi kolaydır bu sözleri ama gerçek olan bu :KK43:
Yüzük takmıştık onu istedi ama şuan başka şehirlerdeyiz falan elbet onu istemek için de mesaj atacak.benim merak ettiğim 6 yıl sence böyle kolay unutulabilir mi ? İlk aşk..onun da benim de..ilişkimiz kangren olmuş güya.çok gururludur bi de.konu açtım ona da yorum yaparsan çok sevinirim

Ilk aşklar unutulmaz sadece ilk olduğu için yani ilk defa yeni bi (tatlı yemek vs..gibi)tat tattığında nasıl unutmuyorsan o misal işte yoksa geçer gider
Gururlu ise zaten boşver evlensen bile bi engeldir gurur hep sen taviz verirsin sen yıpranırsın gururunda bi dozu var bence

Haklısın.bugün 20 gün oldu ayrılalı iletişime geçmeyeli ise 13. Unutuyorum yavaş yavaş.inşallah bu durum onda ters işliyordur:KK43: 6 yıl ya dile kolay.

13.günde unutuyorsan ne güzel
Ben unutmadım sadece alıştım diyelim
benimkide askerde 5. ayımızın içindeyiz her dediğine evet deyip kafama ettirdiğim için bugun ayrıldık 1.5 yıllık ilişkimiz bitti telefonlarım kapalı. sadece çalışmak istedim çünkü istiyor diye çalışamama ara verip evde oturup onu bekliyordum gelmesini evlenecektik ve şuann yüzük istiyor benden kargoyla hemde herşey koca bir hiçmişşşşşşşş ........

ben de 3 aylık yeni yeni başlayan ilişkimi bitirdim. şimdi düşününce o kadar bile uzatmamın anlamı yokmuş diyorum. ufacık bir nazıma bile katlanamayan, sürekli beni kendince eğitmeye(!) çalışan, öğle arasında açılmayan telefonunu sırf birkaç kez üstüste aradım diye beni çocuk gibi azarlayan, güzel bir söz bile söylemekten aciz bu kadar sevgisiz duygusuz duyarsız bir adama bırak 3 ay 3 gün bile dayanılmaz. üstelik bir ihanet girişiminde de bulundu. şaka gibi.. şimdi yüzsüzce arıyor mesaj atıyor sevdiceğimler seni seviyorumlar bilmem ne. duyguları da kendisi gibi sahtekar.

neyse ki bu ayrılık bana çok dokunmadı. iyiyim, hafifledim :21:

selam kızlar 6 yıllık ilişkim vardı sürekli ayrılıp barışıyordu 7 .yılımıza girdik ani bir şok yaşadım evlenme kararı aldı annesiyle tanıştıracak 4-5 ay içinde evleneceğiz inşallah rüya gibi Allahtan ümidinizi kesmeyin benim sıfır umudum vardı hatta hiç evlenmek istemiyordu ben onun peşinden koşmayı bıraktım son 3-4 aydır kendisi üstüme çok düştü Benimki biranda gelişti herşey rüyadayım sanki İnşallah hayırlısıyla tanışma işini atlatırsam tamamdır inşallah sizlerde sevdiğinize kavuşursunuz ummadığınız andan biryerden umut doğuyor böyle:21::21::21:

benimde geçen sene bir ilişkim vardı. 2014'ün sonlarına doğru sözlenmiştik 2015 yılınıda sözlü olarak geçirdik.
inişli çıkışlı bir ilişkiydi bizimkisi aslında. 2-3 hafta aramız iyiyse sonrasında ufak sebeplerden kavga ederdik.
kendisi egoist ve birazda zorba biriydi. şimdi düşünüyorumda 1 yıl boyunca onunla ilişkimi yürütebildiğime hayret ediyorum. peygamber sabrı varmış sanırım bende :))
ama öyle biri olsada ben onu severdim her şeye rağmen..(benimkide biraz psikopatlık sanırım :D) tabi kendisi ne hikmetse onu sevdiğime inanmadı,güvenmeyi bile bıraktı..
neyse öyle böyle derken 2015'in sonlarına doğru yüzükleri atıp ayrıldık. (yaşandı bitti saygısızca modunda oldu ayrılık..)
ayrılık sonrasında 2 ay baya kötüydüm ama şimdi baya toparlanıyorum artık. hatta ona karşı sevgim bile yok.. sanırım sevgim nefrete dönüşmeye başlıyor ki onu gördüğümde bazen sinirleniyorum.. (sinirlenmekte istemiyorum artık.)
hakkımda hayırlısı neyse o olsun artık ne diyeyim :)
Allah hayırlı kısmetleri karşıma çıkarsın ;)

Arkadaşlar merhaba, yardımınıza ihtiyacım var. Birkaç aylık bir ilişkim var. Fakat son zamanlarda sevgilim beni ne arıyor, ne buluşuyoruz, ne de bana ilgi gösteriyordu. Başka biri olmadığını biliyorum,sadece fazlasıyla rahat. Ama insan bir şeyler paylaşmak ve sevildiğini bilmek istiyor. Birkaç kere bu konuda tartışma çıkardım. Her seferinde yaptığını kabullenmedi ve beni suçladı, hep bana yıkıyorsun, ben ne yapıyorum falan diye. Dün yine tartışma çıktı, buz gibi cevaplar veriyordu isyan ettim, yine savunmaya geçti. En son sinirlendim facede güncellemeyle gelen özellikle takma isim koymuştuk birbirimize, onları sildim. O da dedi ben aldım mesajı, şimdi de hayatımda başkası olduğunu, o yüzden olay çıkardığımı ve isimleri sildiğimi düşünüyor. O şekilde ayrıldık. Sizce ne yapmalıyım? Hayatında başkası yok ama beni de yeterince sevmiyor gibi geliyor veya görüşsek iyi olurdu bence. Sizce bir hafta kadar sonra arayıp görüşme teklif etmeli miyim? Kendimi biraz suçlu hissediyorum isimleri sildiğim için o silmezken veya ayrılık konusu açmazken ben açtım. O da suçlu gerçi ama bilemiyorum. Sevgilisi böyle ilgisiz gururlu bi kişilikte olan vardır belki :(

Çok fena terkedildim bende dini kullanarak bitirmek istedi haram diye sonra geri döndü 1 hafta durdu bana saçma sapan davrandı sonrasında ben ayrıldım çünkü o bunu planlamış kendinden soğutmak için vicdanı rahat olsun diye bana vicdan yaptırdı hemen sonra beni engelledi her yerden sonra arkadaşımdan gördüm WhatsApp durumuna yeni bir tarih yazmış aradım onu yok dedi beni bidaha arama dedi kimse yok diyerek yalan söyledi kaç kere aradım ağladım karşısında küçük düştüm ama herşey belliydi durumlarından aldatmış beni başkası için 3 ay olacak daha yeni yeni kendime gelebiliyorum o kadar ağır laflar söyledi ki bana hazmedemiyorum

yedi ay beraberdik her şey çok güzeldi, gerçekten çok güzeldi. ama ünilerimiz başka şehirler çıktı. bi kere yanıma geldi. daha az konuşuyoduk ama bir sorunumuz yoktu. gelmesinin bir hafta ardına birden terk etti beni. dört gün sonra da sevgili yapmış. kızla beraberken sürekli bana yazıyodu nasılsın ozledim bildigin gibi değil senden sonra mutlu olamadım ben burda günah işledim ben iyi bi insan değilim falan yaklaşık üç ay kızla çıktı ve hep bana da bunları dedi. kızdan ayrıldı ve bana yazdı yıne benı unutmak içinmiş ama unutamamış falan anlattı. ben zaten onu unutamamıştım barışmak istedi buluşalım dedi. buluşma günü gelmeden buluşmak istemediğini söyledi. beni özlemiş ama konusurken isteksizmiş böyle olmasını beklememiş. neyse buluşana kadar konuşmadık buluşunca barıştık doğal olarak. bana hem güzel davrandı hem de bi yandan ben degiştim orda bilmem ne diye zırvaladı yine. neyse ertesi gun arkadaşlarını inceliyodum bi kızın profiline girdim buuluşmamızdan önceki gün kızla sinemeya gitmiş ve o kız eski sevgilisi. sonra tartıstık ben haklısın falan demesini bekliyodum ben iyi bi insan değilim kurtar kendini nolur falan yazdı. ben de defol git o zaman dedim. tamam yazmam aramam yemin ederim seni hiç aldatmadım dedi gitti. 20 gün falandir ses yok. tekrar yazar mı sizce? ne yaşıyo bu? pişman olur mu? nolur fikirlerinizi söyleyin. ben salak gibi bekliyorum :(

Back