Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arama dediyse bence arayacak olan kişi o :) hiç arama çünkü ben aradım sordum kaçan o oldu geleceğinde görmüyorsa boşver gitsin6 yıllık ilişkim bitti sebepler ise yorgunluk,geleceğimde göremiyorum,sevmiyorum bilmem ne.ilk bikac gün böyle bitmesin ara verelim falan dedim sonra da iyi ben de vazgectim artık allaha emanet ol dedik kapattık bidaha arama dedi bi de bu nedir ya? :'(
Yüzük takmıştık onu istedi ama şuan başka şehirlerdeyiz falan elbet onu istemek için de mesaj atacak.benim merak ettiğim 6 yıl sence böyle kolay unutulabilir mi ? İlk aşk..onun da benim de..ilişkimiz kangren olmuş güya.çok gururludur bi de.konu açtım ona da yorum yaparsan çok sevinirimArama dediyse bence arayacak olan kişi o :) hiç arama çünkü ben aradım sordum kaçan o oldu geleceğinde görmüyorsa boşver gitsin
Söylemesi kolaydır bu sözleri ama gerçek olan bu
13.günde unutuyorsan ne güzelHaklısın.bugün 20 gün oldu ayrılalı iletişime geçmeyeli ise 13. Unutuyorum yavaş yavaş.inşallah bu durum onda ters işliyordur 6 yıl ya dile kolay.
benimkide askerde 5. ayımızın içindeyiz her dediğine evet deyip kafama ettirdiğim için bugun ayrıldık 1.5 yıllık ilişkimiz bitti telefonlarım kapalı. sadece çalışmak istedim çünkü istiyor diye çalışamama ara verip evde oturup onu bekliyordum gelmesini evlenecektik ve şuann yüzük istiyor benden kargoyla hemde herşey koca bir hiçmişşşşşşşş ........13.günde unutuyorsan ne güzel
Ben unutmadım sadece alıştım diyelim
İki ay oldu. Hala gecmedi bende. İnsallah senin daha cabuk gecer.Ay nefes alamıyorum kızlar. Yardım edin ya. Nasıl geçecek bu
Tükeniyorum sanki. Ne kadar sürmüştü ilişkiniz sizinİki ay oldu. Hala gecmedi bende. İnsallah senin daha cabuk gecer.
1 yil surmustu.Tükeniyorum sanki. Ne kadar sürmüştü ilişkiniz sizin
2 sene bizimde1 yil surmustu.