- 17 Eylül 2015
- 15
- 2
- 1
- 28
Ayy agzindan bal damliyo vallaKııız sen bu uniye başlaaa vallaaa gözün görmez o çocuğu ahan da yine yazıyorum buraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy agzindan bal damliyo vallaKııız sen bu uniye başlaaa vallaaa gözün görmez o çocuğu ahan da yine yazıyorum buraya
Hüzün adasiyim şu an nasilsin daha iyi hissetmeye başladın mi
Canım ben de dün gece her şeyin bittiğini kabul ettim ben de sevgilimi tanıyarak güvenerek başladım hem de o tek taraflı severken beni, ona karşılık verdim. 2 yıl geçti ne ilgisi ne sevgisi kaldı. Mola verelim ilişkimize dedi. 4 aydır ayrıyız dün gece çok mutluyum ben böyle dedi. Sen de mutlu ol dedi. Bu ilişki için ne emekler verdik beraber. Pes etti, gitti. Yalnızlığı seçtigerçekten kime elimi attıysam hepsi ayrılmış çıkıyor bu ara..
bende yeni ayrıldım az çok biliyorsunuz..
şuan bana en doğru insan o gibi geliyor ama belki aradan uzun zaman geçince "yok be yanlış insanmış"derim. o biraz şans işi gibi..
sevgilimi tanıyarak ilişkiye başladım-çok da güvenerek başladım.
hayatım kanım canım derken terk edildim.
sebebini bi gün öğrenirsem ilk sizle paylaşırım tabiiki..
bu arada elmacım sen nasıl ayrıldın? ben senin ilişkin var sanıyordum hatta birkaç gün once bi yazını görmüştüm..ve iyiki düşünmüşsün böyle bi konu açmayı. en azından dertleşiriz..
merhabalar; çok daraldım sizlerle paylaşmak istedim, yardımcı olursanız sevinirim.
Güzel devam eden bir ilişki erkeğin çok ciddi bir sınav dönemine girmesinden dolayı stresten kaynaklanan sinirlerinden dolayı her gün kavgaya dönüşürse ve bu durumda erkeğin sınava kadar arkadaş kalalım yani ara verelim demesi (2 ay gibi bir süre) mantıklı mıdır? Bu durum ilişkinin tamamiyle bitmesine neden olur mu?
Inanmiyoruum canim senin adina cok sevindim acini gecirmesede pisman olmasi en azindan birazda olsa rahatlatmistir. Benim ki de donme asamasinda demek ki neymis gercekten de at gibi giden .. Gibi doner lafi dogruymusssbu arada kızlar benim yüzsüz herif geri döndü hiçbişey olmamış gibi bide özlemişte etmişte ben umursamadım ne aradım ne sordum hiç takmadım gezdim tozdum içine dokandı gezmem tozmam bensiz biyerlere gidebiliyorsun bilmem ne gibi konuştu yani hiç konuşmamamk aramamak gerek ozaman geliyor şuan köpek gibi koşuyor peşimden ama hala affetmiş değilim hala ağlıyorum unutmuş değilim ettiği lafları
Canim çünkü sen cocuga vazgecilmeyecekgibi davranmissin ve cocugun totosu birazcik kalkmış. Suan bu yaptiklarindan falan pisman olma iyi de olmus bu yaptiklarin aklinda keske yapsaydim dusuncesi kalmicak ama simdi yapman gereknhic bisey yapmamk sesini solugunu kesiceksin senden hic haberalamicak ne iyi ne kotu sonra bi kaç hafta sonra dicek ulan bu kiz bensiz yapamiypdu simdi hic sesi cikmiyp merak edicek sonea sana uavas yavas dönücek ama sende hemen yelkenleri suya indirmiceksin anlastik mi :) cunlu ortada oyle buyuk bi sebep yokmus seviyosada azicik bile adim kadar eminim bu dediklerim tek tek olucak sadece zaman sabir ve ona ulasmaman tamam mi?Numaramı engelledi watsaptan engelledi başkasından aradım nerden aradıysam engelledi anlamıyorum bu düşmanca davranışını
Aramızda geçen tartışma yüzünden ben ayrıldım iki hafta boyunca ayrı kaldık sonra ben geri döndüm geri dönülemeyecek bir hata değildi çünkü eften püften bir sebep büyümüştü. İstemiyorum dedi nuh dedi peygamber demedi inancım bitti dedi
Düzelebilirdi daha iyi olabilirdik ama istemedi istemedi o kadar kararlı ve bana düşman olmuş ki kapısına kadar gittim gururumu syaklar altına aldım neden yapıyorsun bunu bize dedim çıkmadı
En son onu sevdiğimi ve beklediğimi söyledim başka bir yerden msj attım cevap alamadım yine
Kafam allah bulşak bir de sınavlara hazırlandığım bir dönemde bunu neden yaptı neden bir anda düşman oldu anlık sinirle yaptığımız bir şeyi neden affetmedi
Yapman gerekeni fazlasiyla yapmissin. Eger o unutmak istiyosa zaten sen pesinde kosarkende unutur. Ama suan yapicak baska neyin kaldi ki? Evine bile gitmissin. Hadi diyelim artik hic sevmiyo unuttu. Ileride dusundugunde aklinda keske sunuda yapsaydim dedigin bisey kaldimi? Bence kalmadi en azindan bu iliski tamamen bitersede ben elimden geleni yaptim dersin. Ki bence donucek sen bol bol hayirlisi icin dua et canimCanım sağol tesellin tavsiyen için
Ona ulaşabileceğim tek bir yer bile bırakmadı zaten sesini duymama bile izin vermiyor aradığımı anlayınca direk kapatıyor engelliyor hemen numarayı
Evet bana da öyle geliyor egosunu öyle bir şişirdim ki ama sevdiğimi anlasın diye yaptım ondan ayrı olmak istemediğimi anlasın diye . Anlamadı belki de anlamak istemedi inanmadığını söyledi bana çocuk oyuncağı değil bu dedi. Benim sinirlenmeme ve ayrılmama sebep kedi davranışıydı sadece fazla tepki gösterdim ben bütüb suçu benim üzerine attı beni suçladı ben de üzerime aldım o suçu.
İnşallah merak eder çünkü senelerimi verdim ona bişey yapmamam gerektiğine emin misiniz
Ya unutursa diye korkuyorum
Insallah canim bende ayriyom 3 senemi verdim simdi donuyo gibi ama hala ayni tas ayni hamam ayni acilari cekiyouruz ilklerim onunla hic aklimdan ckkmiyo ama yapicak hic bisey yok allahim hepimize guc versin insallah:)Umuyorum dediğin gibi olur kaybetmenin acısı çok başka. Ama bu ayrılıkta takındığı tavır hiç yakışmadı ona hatta sorgulamama sebep oldu kişiliğini vicdanını yine de gönül bu bazı yerlerde mantıklı düşünemiyor.
Teşekkür ederim zeyy sanırım yapacağım birşey yok çok yoruldum. Avaz avaz anlatmaya çalıştığım şeyi belki susarak anlatırım rabbim dualarımızı kabul etsib hayırlısı versin bunu da kabullenebilme gücü versin bizlere
Bizim de yine uzun süreli ayrılığımız olmuştu iki sene kadar. Ama değişmiyor kimse sen nasıl değişemiyorsan karşındaki de değişmiyor. Yine de sevdiğin özellikleri varsa ve hakettiğini düşünüyorsan sevgisine inanıyorsan insan uyum sağlamaya alttan almaya çalışıyor. Bir de ilkler var alışkanlıklar var çok zor çook vazgeçmesi . Rabbim güç versin sabır versin biraz şans versin bizlere dayanamıyorum bazen bu kalp ağrısınaInsallah canim bende ayriyom 3 senemi verdim simdi donuyo gibi ama hala ayni tas ayni hamam ayni acilari cekiyouruz ilklerim onunla hic aklimdan ckkmiyo ama yapicak hic bisey yok allahim hepimize guc versin insallah:)
mrb canim..bu bir ayda hic mi aramadi.Bir aydan fazla oldu onsuz geçen günler seneler gibi geldi geçmek bilmedi şu zaman. Zaman geçtikçe biraz daha sakinleştim ama özlemim depreşti fotoğrafları silemiyorum nasıl silebilirim ki anılarım onlar benim
Hiç.. artık bittiğini kabullenmeye çalışıyorum kimbilir kimi buldumrb canim..bu bir ayda hic mi aramadi.