Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

:dua::dua::dua:
3 aydır duyduğu öfke hala kalıcısıyla size karşı sevgisinde sıkıntı vardır. seven insan her türlü affeder, hele ki ortada ihanet, hakaret saygısızlık vb yoksa.

Basit bi kavgayı çok büyüttük, ben delirttim adamı kabul:eek::eek::eek: sınırını zorlayacak kadar yüklendim kırdım üstüne gittim. Ayrılsın eyvallah, umursamasın... haklı da, hatamı kabul ediyorum ama anlamadığım kısım umrunda olmayan bi insana hala bu kadar öfke duymak, buna anlam veremiyorum. Ya beni unutsun herşeyimle ama:dua: yok adam hala Yeni kavga etmişiz gibi:olamaz:

:dua::dua::dua:

Basit bi kavgayı çok büyüttük, ben delirttim adamı kabul:eek::eek::eek: sınırını zorlayacak kadar yüklendim kırdım üstüne gittim. Ayrılsın eyvallah, umursamasın... haklı da, hatamı kabul ediyorum ama anlamadığım kısım umrunda olmayan bi insana hala bu kadar öfke duymak, buna anlam veremiyorum. Ya beni unutsun herşeyimle ama:dua: yok adam hala Yeni kavga etmişiz gibi:olamaz:

bu sizi hala önemsediğini de gösteriyor aynı zamanda..

bu sizi hala önemsediğini de gösteriyor aynı zamanda..
:KK66::KK66: aşk sevgi gibi bişeyden daha başkaydı daha fazlasıydı bizimki, yaşım 25 , 25 yıldır hep eksik parçayla yaşamışım. Sonunda yıkılacağımı bilsem bu ilişki yaşayacağım deneyeceğim demiştik ikimizde. Herşeyi baştan göze aldık. mantıklı insanlardan beklenmicek mantıksızlıkta tutkuydu bizdeki:KK39: ben beni affet demedim ona hiç bi zaman sadece 3 ay geçti aradan be öfkesi hala çok taze. Kardeşim beni umursama eyvallah ama öfke de duyma hiç bişey hissetme:KK71: anlam veremiyorum bir türlü

:KK66::KK66: aşk sevgi gibi bişeyden daha başkaydı daha fazlasıydı bizimki, yaşım 25 , 25 yıldır hep eksik parçayla yaşamışım. Sonunda yıkılacağımı bilsem bu ilişki yaşayacağım deneyeceğim demiştik ikimizde. Herşeyi baştan göze aldık. mantıklı insanlardan beklenmicek mantıksızlıkta tutkuydu bizdeki:KK39: ben beni affet demedim ona hiç bi zaman sadece 3 ay geçti aradan be öfkesi hala çok taze. Kardeşim beni umursama eyvallah ama öfke de duyma hiç bişey hissetme:KK71: anlam veremiyorum bir türlü

size gerçekten değer veriyor anlattığınıza göre. bence gururu bir tarafa bırakıp beni affedin diyebilmelisiniz,hata gerçekten sizdeyse. bu kadar özel bişey yasadıysanız kaybetmemelisiniz asla . deneyin hala affetmezse en azından ben elimden geleni yaptım ve bunu biliyorum dersiniz.:KK16:

size gerçekten değer veriyor anlattığınıza göre. bence gururu bir tarafa bırakıp beni affedin diyebilmelisiniz,hata gerçekten sizdeyse. bu kadar özel bişey yasadıysanız kaybetmemelisiniz asla . deneyin hala affetmezse en azından ben elimden geleni yaptım ve bunu biliyorum dersiniz.:KK16:

Denedim aradan iki ay geçtikten sonra. Aklına bile gelmiyormdur dedim unutmuştur beni dedim ama karşımda bana karşı öfkesi taptaze bi adamla karşılaştım. Konuşurken ne kadar incittiğimi kırdığımı hayal kırıklığına uğrattığımı fark ettim. Sen benim hayatımda yoksun dedi. İçimi yaktı bu söz. Ya geri gelmesin beni unutsun hayatından çıkartmış hepsini anlıyorum ama bu öfke nefret neden bunu bir türlü anlamıyorum. Beni hayatından çıkarmış adam beni unutmuş hayatına bakan adamdır değil mi? Bi insanın öfkesi bu kadar taze nasıl kalabilir?belki ben gözümde büyüttüm çok özel birşey yoktu arada bilmiyorum. Ama hani insan kedi sever gibi yanındakinin kafasını okşar ya o basit hareketindeki sıcaklık bin tane ilanı aşk eden herife bedeldi.karışığım çok fazla...

5 yıllık ilişkim bir anda son buldu bir hiç uğruna hayatımı,vaktimi harcamış gibi çok boş hissediyorum..Evlilik için adım atalım ailelerimiz tanıştı derken her şey ciddiye bindikçe hiçbirşeyi ciddiye alıp da düşünmediği için biz daha çok kavga yapar olduk.Kendisi sorumluluk alabilmeyi tercih etmedi yapamadı yapmadı.. Sonra son bir ay içinde herşey daha çok değişti hiçbirşeyi umursamaz bir insan çıktı bir sabah erkenden aradım yine kavga yaptık ve üstüne bana "Düş Yakamdan artık " dedi birde ailesiyle kavga yapmış sinirini de bende atıp üstüne bana küfür etti Hayatımda ilk kez birinden küfür de yemiş oldum O saydı bende saydım birbiriyle herşeyi paylaşan,yıllar önce nasıl seven iki insan nerden nereye geldik.

5 yıllık ilişkim bir anda son buldu bir hiç uğruna hayatımı,vaktimi harcamış gibi çok boş hissediyorum..Evlilik için adım atalım ailelerimiz tanıştı derken her şey ciddiye bindikçe hiçbirşeyi ciddiye alıp da düşünmediği için biz daha çok kavga yapar olduk.Kendisi sorumluluk alabilmeyi tercih etmedi yapamadı yapmadı.. Sonra son bir ay içinde herşey daha çok değişti hiçbirşeyi umursamaz bir insan çıktı bir sabah erkenden aradım yine kavga yaptık ve üstüne bana "Düş Yakamdan artık " dedi birde ailesiyle kavga yapmış sinirini de bende atıp üstüne bana küfür etti Hayatımda ilk kez birinden küfür de yemiş oldum O saydı bende saydım birbiriyle herşeyi paylaşan,yıllar önce nasıl seven iki insan nerden nereye geldik.

Yalnız değilsiniz :KK43:

arkadaşlar neredeyse 2 yıllık ciddi ilişkim bitti :KK43:
mezun oldu askerliğini de yaptı, iş başvurularından aylarca geri dönüş alamadığı için çok bunalmıştı her şeyden
tüm bu en kötü zamanlarında yanında olan bendim
ailesiyle falan tanıştırdı yüzük takmıştık,
ikimizin de iş durumları hallolunca evlenecektik benden bile fazla istiyordu arkadaşlar
biraz kıskancım çok bunalttığımı söylüyordu
kafa dinlemek istedi ben de bunu istemediğimi söyleyerek mesaj attım sürekli falan..
çok üstüne düşünce ayrıldı 1 ay oldu..
şu soruyu arkadaşlarım da duymaktan sıkıldı arkadaşlar ama sizce bu çocuk bana döner mi? :KK35:

Hanımlar, bana da şaka gibi geliyor ama cidden böyle bir kulüp kurmak gerekecek herhalde artık.

Şu son bir haftada ben dahil sevgilisinden ayrılan, terk eden ya da terk edilen hiç duymadıysam 5 kişi duydum öğrendim. Neler oluyor bize Allah aşkına?

Aşk anlamını mı kaybediyor artık? Daha mı kolay pes eder, vaz geçer olduk? Gururumuza mı yeniliyoruz, hep yanlış insanlar mı çıkıyor karşımıza? yoksa hep günah keçisi olmaya mahkum olan şu mevsim, bu havalar mı bunun sorumlusu?

Neden dökülüyor bu aşklar böyle patır patır... :çok üzgünüm:

tam 9 ay önce instagramdan tanışmıştım onunla.. zengin gösterişli bir hayat sürekli kaliteli yerler insanlar onun davranışları büyülenmiştim..
zaman geçti biz nerdeyse beraber yaşamaya başladık.. haftada 1 2 gün evime zar zor gidiyordum.. sürekli onun arkadaşları onun gittiği yerler onun yaptığı şeyler.. o kadar fazla sorunla karşılaşmaya başladımki en başında 3 4 ay eski kız arkadaşıyla kıyaslandım başa çıkmaya çalıştım.. sonra onun bu paracı hali sinirime dokunmaya başladı başa çıkmaya çalıştım.. işten yorgun argın çıkıp eve gdiip yemek yapıyodum çamaşırları yıkıodum üstüne ona ilgi gösteriyodum ama ne yapsam hep bi sorun hem memnunsuzdu.. çevremdeki herkes bana değer vermediğini söylesede kulaklarımı tıkamıştım herkese.. ve en son hamile kaldım.. o kadar zordu ki bebeğime veda etmek tarif edemem size bu duyguyu (ben tiroid hastasıyım ve tedavısız cocugum olmayacagını soyledı doktorum) ne kadar dikkat etsekte oldu.. daha 2 gün bile geçmemişken instagramda eski kız arkadaşının en yakın arkadaşını takıp ettıgını öğrendim. kızmadım bagırmadım sadece neden diye sordum öyle ağza alınmıcak küfürler ettiki delirdim ve tokat attım ona sonrası malum birbirimize girdik.. ayrıldık. ertesi gün kalkmış annesi bide evde kırılan vazosu için bana mesaj atıyor sen bunu yapamazsın seni bi daha evimde istemiyorum diye..
tüm sosyal medyayla bağımı kestim. evden işe isten eve gidiyorum. ben napıcam diye düşünmekten kimseyle konuşmamaktan kafayı yedim.. sürekli panik atak krizi geçiriyorum.. ben napıcam biri bana yardım etsin.
Bu çok klişe bi söz olacak ama hiç kimse için ailen dışında tabi üzülmeye kendini hırpalamaya değmez
Sağlıktan ötesi boş
Benden ayrılıktan sonra hastalıklar geçiren biri olarak söylüyorum
Kesinlikle sağlığın yerinde olsun daha iyileri ile karşılaşırsın
Büyütme gözünde onu oda bi insan
Sıkıldıkça buraya yaz Eminim sana iyi gelecek sözler duyacaksın
İnşallah en yakın zamanda güzel şeyler yazarsın buraya

Bende burdaysam demekki o acıyı bende yaşıyorum :KK43:( saçma sapan bir sebepten beni terk etti 1 ay oldu hiç ses yok zaten hiç umudum da yok ne dayanılmaz bir Allah’ım. Hele o özlem iliklerime kadar hisseidyorum, içimde bir yer sızlıyor, çıkarım atasım geliyor orayı ama yapamıyoru. Telefon edip gitme demeyi ne çok isterdim ama zaten gitmek istemeyen gitmez, bir sinirle gittiyse de dönerdi ama maalesef, sanırım başka bir kadına gitti bana söyeldiklerini, yaptıklarını şimdi ona söylüyor ına yapıyor, huzur bulduğum kollarını şimdi ona sarıyor, ne kolaymış ansızın silmek. Demekki hiç sevmemiş hiçbir şey hissetmemiş :KK43:(

Bende burdaysam demekki o acıyı bende yaşıyorum :KK43:( saçma sapan bir sebepten beni terk etti 1 ay oldu hiç ses yok zaten hiç umudum da yok ne dayanılmaz bir Allah’ım. Hele o özlem iliklerime kadar hisseidyorum, içimde bir yer sızlıyor, çıkarım atasım geliyor orayı ama yapamıyoru. Telefon edip gitme demeyi ne çok isterdim ama zaten gitmek istemeyen gitmez, bir sinirle gittiyse de dönerdi ama maalesef, sanırım başka bir kadına gitti bana söyeldiklerini, yaptıklarını şimdi ona söylüyor ına yapıyor, huzur bulduğum kollarını şimdi ona sarıyor, ne kolaymış ansızın silmek. Demekki hiç sevmemiş hiçbir şey hissetmemiş :KK43:(

Boşver cnm üzülme bir müddet sonra insan alışıyor.Karşına başkası çıkar daha mutlu olursun hakkında hayırlısı

Geçiyor demek geçirmiyor, ama bilin ki geçiyor.. ben 26 yaşındayım, 4 ilişkim oldu, ilk 2 aldattı son 2 terk etti, çok da acı çektim her seferinde, hepsi de geçti.. hatta bu 4'lüden 2'si geri dönmek istedi ama ben istemedim.. şu an kalbim boş, kırık seğil sapasağlam.. hayat çok güzel, darısı başınıza..

Ben buraya geçen yıl sevgilimden ayrıldığımda dadanmıştım .2 yıllık bir ilişkiydi ikimiz de birbirimizin ilk ciddi ilişkisiydik ve mezuniyetten sonra çok ufak tefek şeylerden hergün tartışmaya başladık ve ayrıldık.

Ben o dönemde başka birini sevmeyi hayal bile edemezdim ondan başka birini daha fazla sevemezdim. Her saniye düşünüyordum, aklımdan hiç çıkmıyordu en ufak şeyde aklımdaydı.

Hiç umudum yoktu. Bir gün yazdı. Benim olduğum şehre geldi. Onu ilk gördüğüm an o kadar yabancı birini görmüş gibiydim ki... Buz gibiydim.Aylardır özlediğim o değildi yani o benim kafamdaki adam değildi artık.

Eski sevgilileriniz dönüyor kızlar...Ama gitmeden önceki adam değil dönen. Araya giren zaman seni de değiştiriyor onu da... Döndüğünde bittiğini daha iyi anlıyorsun, daha güzel devam ediyorsun hayatına

Geçiyor demek geçirmiyor, ama bilin ki geçiyor.. ben 26 yaşındayım, 4 ilişkim oldu, ilk 2 aldattı son 2 terk etti, çok da acı çektim her seferinde, hepsi de geçti.. hatta bu 4'lüden 2'si geri dönmek istedi ama ben istemedim.. şu an kalbim boş, kırık seğil sapasağlam.. hayat çok güzel, darısı başınıza..
belli bi zamanı var mı bu geçişlerin.. çek çek bitmiyor canına yandığımın acısı..
nefes bile aldırmıyor güçlü sanardım kendimi bir de..

belli bi zamanı var mı bu geçişlerin.. çek çek bitmiyor canına yandığımın acısı..
nefes bile aldırmıyor güçlü sanardım kendimi bir de..

Birini 2 yılda zor unuttum.. biri 3 ayda bitti, hepsini tertemiz unuttum esameleri yok, yaşananlarla alakalı unutma süresi sanırım.. ve karşı tarafın ne kadar umursadığı ya da umursamadığıyla.. bu arada 23 yaşındaymışsın daha birsürü insan tanırsın bence, üzüldüğüne üzülürsün..

Birini 2 yılda zor unuttum.. biri 3 ayda bitti, hepsini tertemiz unuttum esameleri yok, yaşananlarla alakalı unutma süresi sanırım.. ve karşı tarafın ne kadar umursadığı ya da umursamadığıyla.. bu arada 23 yaşındaymışsın daha birsürü insan tanırsın bence, üzüldüğüne üzülürsün..
daha 2 ay bile olmadı.. acele ediyorum sanırım.. karşı taraf açık kapı bırakıyor bana hala
senin gibisini bulamam farkındayım ama yoruldum şuan kimseyi istemiyorum hayatımda diyor..
bekle diyemem ama şuan için mutluluk da getiremem diyor.
bi de üstüne whatsappta numaramı kaydetti
tüm bunların üstüne ne soğumak ne unutmak mümkün olmuyor..

Arkadaşlar her ne olursa olsun bakın nee olursa olsun seven adam bırakıp gitmez! Daha 20 gün önce nişanım bozuldu benim. Üzülüyoruz duygusalız elbet oluyor ama şu yaşıma kadar öğrendiğim tek şey gidenlerin hep bir bahanesi olduğu. Ya başkası vardır ya sevmiyordur yada farkında değildir sevgisinin. Biz kendimizi toplarız saçları bi savurur kendimize geliriz özgüven tavan yapar o zaman sensiz olmuyor yok efendim yapamıyorum. Bıraksınlar bu işleri ne yapıp edip silelim gitsinler. Anamız bizi acı çekmeye doğurmadı. :63:

X