ben ayrildim canim..hemde bir sene asker yolu bekledikten sonra daha yeni geldi askerden...persembe aksami buluştuk..normalde hic huyum degldir,herkesten cok ona guvenirdim..ama o whatsapini acti acinca bakim dedim elimden ceker gibi oldu telefonu..bnde icime mi doğdu ne ısrarla istedim teli verdi...eskiden bir haftalik bi iliski yasadigi eski sevgilisiyle konusmus oyle nbr napiosun tarzinda uzun bi konusma degil...
tabi dunya o andan beri bnm ustume yikilmis durumda...biraktim onu olduğumuz yerde eve gidiyorum bn dedim pesimden askim bi dinle sadece kisacik bi konusma,o yazdi cvp yazdim tarzinda aciklamalar ve dinlemeyen bir ben:)
minibuse bindim pesimden binmedi,msj ustune msj in gel konusalim inmedim...biraz msjlastik agzima gelen herseyi soyledim bu seferde karsi ataga gecti neymis onun bana konusma dedigi insanlarla bnde konusmusum gecmisi actirmicakmisim(boyle bisey kesinlikle yok.) iyice cinlerim tepeme cikti...
daha sonra uzun bi msj atmis seviyorum ediyorum dinlemiyosun vs.diye cvp yazmadim...
ertesi gun hicbisey olmamis gibi noldu cvp yazamadin dedi..sanki suclu benim de cvp yazamicam aptal herif...
bnde sen o kizi tercih ettin sana mutluluklar dedim ..cvp olarak gülerek bn onu mu tercih etmisim dedi ve bu dalga gecer tavri daha cok canimi sıkti hsckl yazdim sadece..o da sende hosckl sanda mutluluklar dedi.. en son konusmamiz bu dahada ne ben yazdim ne o..ztn bn asla yazmam su saatten sonra..
cnm uzun oldu ama hakkini helal et .