Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

yedi ay beraberdik her şey çok güzeldi, gerçekten çok güzeldi. ama ünilerimiz başka şehirler çıktı. bi kere yanıma geldi. daha az konuşuyoduk ama bir sorunumuz yoktu. gelmesinin bir hafta ardına birden terk etti beni. dört gün sonra da sevgili yapmış. kızla beraberken sürekli bana yazıyodu nasılsın ozledim bildigin gibi değil senden sonra mutlu olamadım ben burda günah işledim ben iyi bi insan değilim falan yaklaşık üç ay kızla çıktı ve hep bana da bunları dedi. kızdan ayrıldı ve bana yazdı yıne benı unutmak içinmiş ama unutamamış falan anlattı. ben zaten onu unutamamıştım barışmak istedi buluşalım dedi. buluşma günü gelmeden buluşmak istemediğini söyledi. beni özlemiş ama konusurken isteksizmiş böyle olmasını beklememiş. neyse buluşana kadar konuşmadık buluşunca barıştık doğal olarak. bana hem güzel davrandı hem de bi yandan ben degiştim orda bilmem ne diye zırvaladı yine. neyse ertesi gun arkadaşlarını inceliyodum bi kızın profiline girdim buuluşmamızdan önceki gün kızla sinemeya gitmiş ve o kız eski sevgilisi. sonra tartıstık ben haklısın falan demesini bekliyodum ben iyi bi insan değilim kurtar kendini nolur falan yazdı. ben de defol git o zaman dedim. tamam yazmam aramam yemin ederim seni hiç aldatmadım dedi gitti. 20 gün falandir ses yok. tekrar yazar mı sizce? ne yaşıyo bu? pişman olur mu? nolur fikirlerinizi söyleyin. ben salak gibi bekliyorum :KK43:
Canım biz kızların çektiği nedir? Aldatılıyoruz, sevilmiyoruz, oynanıyoruz, dalga geçiliyoruz, ilgi yok fedakarlık yok hatta terkediliyoruz ama hala bir ümit, sevgi, bekleyiş.. Biz bunları hakedecek nr yaptık ki? Kadın halbuki mükemmel bir şeydir. Benim de başıma böyle şeyler geldi. İlk başta sevdiğin için katlanıyosun, bekliyorsun, düzeltmeye çalışıp affediyorsun. Ama ben cidden bıktım. Bence üzülmeye zerre değmez ve bu erkekler bence değer bilmeyen psikopatlar. Sana dönersek, yani onların sağı solu belli olmuyor. Bak benim ilişkiyi kestiğim birkaç erkek vardı. Biri neredeyse bir yıl sonra, diğeri iki yıl sonra yazdı, aylar veya yıllar sonra sıkıldıkça pişman oldukça ya yazar ya yazmazlar canım. Sen bence önüne bak. Onu hatırlama. Bekleme. Kendin üzülürsün. Zaten zedelenmiş o ilişki. Başlayacağı varsa da o tekrar dönünce düşünürsün ama şuan hayatına bak derim.

Canım biz kızların çektiği nedir? Aldatılıyoruz, sevilmiyoruz, oynanıyoruz, dalga geçiliyoruz, ilgi yok fedakarlık yok hatta terkediliyoruz ama hala bir ümit, sevgi, bekleyiş.. Biz bunları hakedecek nr yaptık ki? Kadın halbuki mükemmel bir şeydir. Benim de başıma böyle şeyler geldi. İlk başta sevdiğin için katlanıyosun, bekliyorsun, düzeltmeye çalışıp affediyorsun. Ama ben cidden bıktım. Bence üzülmeye zerre değmez ve bu erkekler bence değer bilmeyen psikopatlar. Sana dönersek, yani onların sağı solu belli olmuyor. Bak benim ilişkiyi kestiğim birkaç erkek vardı. Biri neredeyse bir yıl sonra, diğeri iki yıl sonra yazdı, aylar veya yıllar sonra sıkıldıkça pişman oldukça ya yazar ya yazmazlar canım. Sen bence önüne bak. Onu hatırlama. Bekleme. Kendin üzülürsün. Zaten zedelenmiş o ilişki. Başlayacağı varsa da o tekrar dönünce düşünürsün ama şuan hayatına bak derim.
dediklerinizde haklısınız ama şu aralar baya bi özlem doluyum. pişman olup yazmasını çok isterdim. kendisi 'biri olsa da kusurları bile hoşuma gitse..' diye bi durum yazmış. yani galiba öyle bi niyeti yok. ama boşlukta hissediyo demek ki. ben önüme bakıyorum ona hiç bakmamaya çalışıyorum da aklımdan da atamıyorum. daha çok kendimle ilgilenmeliyim sanırım. çok teşekkür ederim size :)

dediklerinizde haklısınız ama şu aralar baya bi özlem doluyum. pişman olup yazmasını çok isterdim. kendisi 'biri olsa da kusurları bile hoşuma gitse..' diye bi durum yazmış. yani galiba öyle bi niyeti yok. ama boşlukta hissediyo demek ki. ben önüme bakıyorum ona hiç bakmamaya çalışıyorum da aklımdan da atamıyorum. daha çok kendimle ilgilenmeliyim sanırım. çok teşekkür ederim size :)
Aynen canım ilgilenme, çık gez, alışveriş yap, kitap oku, ortamlara gir arkadaşlarınla buluş hatta erkeklerle tanış. Çünkü sen onunla konuşmaya ve onu sevmeye alıştığın için sen de şuan yalnız ve boş hissediyorsun, o hissi doldurunca Göreceksin zamanla soğuyacaksın. Hele sana değer verenlerle olduğun zaman rahatlayacaksın. Zaten o gelse de sevdiğinden şüphe etmelisin. İyi günler canım

Arkadaşlar merhaba, yardımınıza ihtiyacım var. Birkaç aylık bir ilişkim var. Fakat son zamanlarda sevgilim beni ne arıyor, ne buluşuyoruz, ne de bana ilgi gösteriyordu. Başka biri olmadığını biliyorum,sadece fazlasıyla rahat. Ama insan bir şeyler paylaşmak ve sevildiğini bilmek istiyor. Birkaç kere bu konuda tartışma çıkardım. Her seferinde yaptığını kabullenmedi ve beni suçladı, hep bana yıkıyorsun, ben ne yapıyorum falan diye. Dün yine tartışma çıktı, buz gibi cevaplar veriyordu isyan ettim, yine savunmaya geçti. En son sinirlendim facede güncellemeyle gelen özellikle takma isim koymuştuk birbirimize, onları sildim. O da dedi ben aldım mesajı, şimdi de hayatımda başkası olduğunu, o yüzden olay çıkardığımı ve isimleri sildiğimi düşünüyor. O şekilde ayrıldık. Sizce ne yapmalıyım? Hayatında başkası yok ama beni de yeterince sevmiyor gibi geliyor veya görüşsek iyi olurdu bence. Sizce bir hafta kadar sonra arayıp görüşme teklif etmeli miyim? Kendimi biraz suçlu hissediyorum isimleri sildiğim için o silmezken veya ayrılık konusu açmazken ben açtım. O da suçlu gerçi ama bilemiyorum. Sevgilisi böyle ilgisiz gururlu bi kişilikte olan vardır belki :KK43:
aramayın ya bırakın gitsin. daha birkaç aylık ilişkide ilgisiz, sevgisiz olan adamdan bir halt olmaz.

Benimkide ilgisiz...alakasiz..biz guzelligimizin degerini bilmiyoruz..soyle adamlqri parmaginda oynatan kadinlara bayiliyorum

O benden ayrılalı bir ay oldu... Bu süreçte neler yaşadım? Öncelikle deli gibi ağladım, deli gibi üzüldüm.
Kilo verdim... Şu an daha iyiyim evet hala aklımda ama eskisi kadar acıtmıyor ya da ağlatmıyor çünkü ağlama hakkımı ilk zamanlar fazlasıyla kullandım. :)

Peki nasıl atlattım? En büyük destekçim arkadaşlarım ve ablam oldu. Yalnız kalmamaya dikkat ettim, onlarla vakit geçirdim. Eski sevgilimleyken yapamadıklarımı yaptım. Zaten sonra sınav haftası geldi ona yoğunlaştım.
Yazın ispanyolca ve salsa kursuna başlayacağım hatta. :) Üzülmeye değmez çünkü o beni gerçekten haketmedi. Ona ailesinden,arkadaşlarından çok değer verdim üstüne düştüm,her şeyi yaptım.

Ama o ne yaptı bıraktı.... Pişman olacağını düşünüyorum.... İnşallah olur her gece bunun için dua ediyorum çünkü içimdeki kin geçmek bilmiyor...

İnsan öncelikle kendi hayatında, kendi başına mutlu olmayı bilmeli, öğrenmeli. Kadir kıymet bilmeyen bir erkeğin hakimiyetinde, git gellerinde hayat mı geçer. Hadi geçtiğini varsayalım, o insan seni bugün olmasa ileri ki zamanda zayıf bir anında tekrar terk eder ve tek başına bırakır. Bugün çektiğin yürek acısı, şeytanın vesvesesidir. Şeytan sana hadi dön, hani o günler ne güzeldi, seviyordun seviliyordun (sevildiğini zannediyordun halbuki), hadi mesaj at, ara sor, keşke dönse sözleri fısıldar. Halbuki seni yaratan Rabbin senin fıtratını, senin geçmişini, geleceğini en iyi şekilde bilendir. Sen gözün kapalıyken bütün olanlardan O "Rabbin" haberdardır. Seni kötülüklerden, daha büyük terk edilişlerden koruduğu için bugün bu ayrılığı yaşatmış olabilir. Onun için Allah'a tevekkül ve dua et. Hayırlısını iste dualarında ve bekle...

Ya kızlar ben de sevgilimden ayrıldım 1 ay oldu ama içimde çok tuhaf bir boşluk var böyle hala aklıma gelince içim sıkışıyo sanki. Ne yapmak lazım nasıl geçerki

merak etme canım üzme kendini bisüre sonra geri döner bende ayrılıp acı çekip buralarda yerlerde sürünüyordum mideme kramplar giriyordu sonra tamamen barıştık geri döndü 4 aydır evliyiz 6 yıl sevdik birbirimizi 15-20 kerede ayrılmışıktır o sürede ama sorarsan evlendiğim için pişmanım saçma sebeplerden dolayı küsüyor konuşmuyor ve yine konuşmuyor belkide beni terkedecek korkusu sardı beni aynı evin içinde bana düşman gibi bakması acı verici birde butarafından bak

tam 9 ay önce instagramdan tanışmıştım onunla.. zengin gösterişli bir hayat sürekli kaliteli yerler insanlar onun davranışları büyülenmiştim..
zaman geçti biz nerdeyse beraber yaşamaya başladık.. haftada 1 2 gün evime zar zor gidiyordum.. sürekli onun arkadaşları onun gittiği yerler onun yaptığı şeyler.. o kadar fazla sorunla karşılaşmaya başladımki en başında 3 4 ay eski kız arkadaşıyla kıyaslandım başa çıkmaya çalıştım.. sonra onun bu paracı hali sinirime dokunmaya başladı başa çıkmaya çalıştım.. işten yorgun argın çıkıp eve gdiip yemek yapıyodum çamaşırları yıkıodum üstüne ona ilgi gösteriyodum ama ne yapsam hep bi sorun hem memnunsuzdu.. çevremdeki herkes bana değer vermediğini söylesede kulaklarımı tıkamıştım herkese.. ve en son hamile kaldım.. o kadar zordu ki bebeğime veda etmek tarif edemem size bu duyguyu (ben tiroid hastasıyım ve tedavısız cocugum olmayacagını soyledı doktorum) ne kadar dikkat etsekte oldu.. daha 2 gün bile geçmemişken instagramda eski kız arkadaşının en yakın arkadaşını takıp ettıgını öğrendim. kızmadım bagırmadım sadece neden diye sordum öyle ağza alınmıcak küfürler ettiki delirdim ve tokat attım ona sonrası malum birbirimize girdik.. ayrıldık. ertesi gün kalkmış annesi bide evde kırılan vazosu için bana mesaj atıyor sen bunu yapamazsın seni bi daha evimde istemiyorum diye..
tüm sosyal medyayla bağımı kestim. evden işe isten eve gidiyorum. ben napıcam diye düşünmekten kimseyle konuşmamaktan kafayı yedim.. sürekli panik atak krizi geçiriyorum.. ben napıcam biri bana yardım etsin.

Ya kızlar ben de sevgilimden ayrıldım 1 ay oldu ama içimde çok tuhaf bir boşluk var böyle hala aklıma gelince içim sıkışıyo sanki. Ne yapmak lazım nasıl geçerki
ben ayrılalı 1 hafta oldu. boşlukları 3,5 yasındakı ve 3,5 aylık yegnımle dolduruom. Canım cok acıo ama cocukların canını alıcak gıbı mıncırıom:) enerjım tukenınce de yatıp uyuyom. Napım. Dusunmemeye calışıorum, yoksa çıkamıorum ısın ıcınden:KK43:

1 ayı geçti ayrılalı ama bazen dayanamayacak gibi oluyorum, bi yerlere yazıp birileriyle konuşmak istiyorum.
bu sayfanın ilk zamanlarındaki gibi aktif olmasını çok isterdim bu yüzden.

1 ayı geçti ayrılalı ama bazen dayanamayacak gibi oluyorum, bi yerlere yazıp birileriyle konuşmak istiyorum.
bu sayfanın ilk zamanlarındaki gibi aktif olmasını çok isterdim bu yüzden.
Bende ayrılalı bugun tam 1 hafta oldu cok tuhaf hissediyorum terk edilmeyi yediremedim kendime egoma diyelim. Sen nasılsın?

Bende ayrılalı bugun tam 1 hafta oldu cok tuhaf hissediyorum terk edilmeyi yediremedim kendime egoma diyelim. Sen nasılsın?
genel olarak iyiyim, en baştaki gibi kendimi yerden yere vurmak yerine sakince üzülüyorum. ama pazartesi okul açılacak diye şu birkaç günüm çok kötü. şimdi de onu rüyamda görüp uyandım içim sızladı :KK43:

biz ayrılalı yaklaşık 2 ay oluyor ve 1 aydır başka birisiyle beraberim.
bazen aklıma gelsede canımı yakmayan türden bu. çünkü benim yapma dediğim herşeyi yaptı, üzerine ben ayrılmak istedim sonra pişman olup dön dedim , dönmedi. şuan anlıyorum ne kadar saf ve gerizekalı gibi davrandığımı ve onun beni sevmediğini.
şimdi yaşadıklarıma gelecek olursak;çok mutluyum gerçek anlamda mutluyum.ama o dönem sorsanız yataktan saatlerce çıkmıyor ve etrafımdaki herkese sinirlenerek atlattım günlerimi.
insan her ne kadar istesede kendini oyalayamıyor başka ugraşlar bulamıyor.

O benden ayrılalı bir ay oldu... Bu süreçte neler yaşadım? Öncelikle deli gibi ağladım, deli gibi üzüldüm.
Kilo verdim... Şu an daha iyiyim evet hala aklımda ama eskisi kadar acıtmıyor ya da ağlatmıyor çünkü ağlama hakkımı ilk zamanlar fazlasıyla kullandım. :)

Peki nasıl atlattım? En büyük destekçim arkadaşlarım ve ablam oldu. Yalnız kalmamaya dikkat ettim, onlarla vakit geçirdim. Eski sevgilimleyken yapamadıklarımı yaptım. Zaten sonra sınav haftası geldi ona yoğunlaştım.
Yazın ispanyolca ve salsa kursuna başlayacağım hatta. :) Üzülmeye değmez çünkü o beni gerçekten haketmedi. Ona ailesinden,arkadaşlarından çok değer verdim üstüne düştüm,her şeyi yaptım.

Ama o ne yaptı bıraktı.... Pişman olacağını düşünüyorum.... İnşallah olur her gece bunun için dua ediyorum çünkü içimdeki kin geçmek bilmiyor...
3 Aydır ayrıyım bende büyük bir kavga ve sonunda şuan en çok öfke duyduğu insanlar arasında bir numarayım:sampiyon: affetmesin tamam da insanın üç ayda öfkesinde hiç mi azalma olmaz yaaa:KK64: aldatma Yok hakaret Yok sadece biraz fazla üstüne gittim:sinirli: sonuç şu ki umarım senin ki pişman olmuştur valla bende dua ediyorum bol bol bi gün verdiğim değeri anlasın sadece:KK16:

3 Aydır ayrıyım bende büyük bir kavga ve sonunda şuan en çok öfke duyduğu insanlar arasında bir numarayım:sampiyon: affetmesin tamam da insanın üç ayda öfkesinde hiç mi azalma olmaz yaaa:KK64: aldatma Yok hakaret Yok sadece biraz fazla üstüne gittim:sinirli: sonuç şu ki umarım senin ki pişman olmuştur valla bende dua ediyorum bol bol bi gün verdiğim değeri anlasın sadece:KK16:

3 aydır duyduğu öfke hala kalıcısıyla size karşı sevgisinde sıkıntı vardır. seven insan her türlü affeder, hele ki ortada ihanet, hakaret saygısızlık vb yoksa.

X