- 5 Ağustos 2015
- 177
- 144
- 53
Bende gecen sene yazmistim ayrildigimda sonrasinda baristik hersey cok guzeldi evlilik dusunuyorduk s..siz bana dediki bizim iliskimiz cok sacma sıkıldım dedi ortada hiçbir sebep yokken terketti beni evlenmek istiyormus ama benke deil baskasiyla baba olmak istiyormus ama beni layik gormuyo
Daha oncede ayrildik defalarca baristik ama bu kez temelli gitti canım cok yaniyor daha 5 gün oldu nasil gececek hakkimi helal etmiyorum 6 yilimi caldi hayallerimi yikti giderken hakaretler etti hicmi yillarin hatri yoktu cok acıyor cok gecmiycekmis gibi
Seninki gibi bende de vardi yaaa..
1.5 2 seneye yakin bir iliskiydi ama defalarcaaa ayrilip barisiyorduk o yonden benzer.. daha doğrusu o beni terkedip duruyordu :)) aglayip sizlayip nolooor don diyordum :)) suan halime gülüyorum...
Ammaaa ne olduuu bi keree bittiiii aldatma olduuuu sonra 1 ay aramadi sormadiiii daha sonra dön diye yalvardi ama geçti tabi...
Ya hakkaten o kadar emek veriyorsun senelerini veriyorsun amaa herif tek kalemde siliyor iki üç cilveye tav oluyorlar başkasına...
Yeni biten iliskinin acısını illa ki çekicez ama onemli olan acıyı daha aza indirmek.
Agla sızlan ama kararında yap..
Kendini kapama..
Ah ahh ne bu çektigimiz :))