• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Benimde aynı şekilde evlilik işine getirdi olayı sonra evlilik erken deyip çekti gitti ancak bizde giden oydu; ( ve hiç aramadi sanırım baskasila görüşüyor ...
senin için canım hiç evlilikten bahsetmiyo mu yani evliliğe sıcak bakmıyor mu yaşınız kacti

Ikimizde 32 yasindayiz yaşımda geçiyor artık yani ilişkinin em başında konuşuyorduk arada ama sonra özellikle bu son aylarda ben sana ümit vermedim evlenmek istemiyorum ne zaman isterim onuda bilmiyorum dedi ve ben defalarca sordum o hep aynı cevabı verdi en sonunda bıraktım ama canım çok acıyor aramiyor bende aramamak için kendimi zor tutuyorum senin yaşın kaç

31 işte böyle erkekler umut verirler sonra evlilikten korktulari için giderler..bence hiç mesaj atma madem evlilik istemio sen bu konuda net olmalısın mesaj attin diyelim cevap yazdı yine başladınız yine evlilik olmicak ona ve kendine zaman ver zamanla senin değerini anlar ve sensiz yapamazsa geri döner ama baktın dönmüyor demekki çok da sevmenistir önüne bak derim offf demesi kolay uygulaması zorrr

Aramicam ama o kadar zor duruyorum ki o nasıl yapıyor aramadan sormadan başkası mi var acaba diyorum eğer ben ararsam yine suçlu olan benmişim gibi olacak dediğin doğru canım eğer kaybetmek istemiyorsa arar 4 gün oldu ama aramazsa artık hayatında başkası var demek ki yoksa insan 4 yılı silemez senin ümidin yok mu peki

Benim umut sıfır bende hep merak ediom amakendimden taviz vermeme kararı aldım varsın olmasın 2 haftalik ayrılık da giden adamdan Hayır gelmez ilerde çok daha uzulmektemse şimdi uzuleyimm. ..sen bize haberlerini ver napti die merak ediyorum ama kendinden ve kararlarından hiç bi zaman taviz verme dediğin gibi ne zamana kadar devam etcek ki evlilik ertelemesi felan az değil 4 yıl sadece ömrümüzu bitiriolar ama doncek sana ben inanıyorum sadece dönünce senin verecegin Karat çok önemli aynı şekilde devam mı yada kendin daha sağlam ve isteklerini kararlı şekilde yaptırmak mi

Arayacagini pek sanmıyorum ama allah bilir zaten evlilik için bir adım atmadigi sürece kabul etmem o kadar inatçı ve egoist bir insan ki hata yaptım gel konuşalım demez biter gider gibime geliyor ama Rabbim içimi biliyor sevdim onu o hayırlı olsun istiyorum hakkımda ama seven erkek böyle yapmamalı kıymet bilmeli ben aramicam çünkü öncekiler de hep ben aradım hep ben ben ben artık bişey yapmam o kadar aciz değiliz çok şükür senin 2 hafta mi oldu dua ediyorum çok adını bilsem senin içinde ederim arkadaşım Rabbim yardımcımız olsun gönlümüzu ferahlatsin inşallah en kisa zamanda

Kızlar uzun zamandır bir çok konuyu takip ediyorum.Ve çok iyi geliyor.Ve çok çeşitli konulardan kiminizi tanıyorum diyebilirim.Çok hoşuma gidiyor birbirinize desteğiniz.Sonunda bende aranıza katılmaya karar verdim.Ne üzücü ki konu ayrılık =( Bu konuda bende çok üzgünümm

Bende 1 haftalik uzak kalma karari sonunca dun ayrildik :( oturdum 1000 sayfayi okudum icim sıkuldikca burayiokuyorum taa 2008 den buyana ne kadar guzel destek olmussunuz.... Bunun devami olarak yeni bi topic mi acsak kizlar

Bakım benimki daha vahim.. Beni 4 yıldır bekleyen adam dün bana bizim bu konuyu çözüme kavuşturmamız gerek dedi benimde içim artık iyice ısınmaya başlamıştı tamam diyecek kabul edecek bu işi evliliğe götürecektim ama adam dün bana gelip, istemiyorum dedi. Şaka gibi farkındamısınız? Geleceği olacağını düşünmüyormuş ilişki kurmak mühim değilmiş uzaktanda severmiş... İçime oturdu be :(

Bende 1 haftalik uzak kalma karari sonunca dun ayrildik :KK43: oturdum 1000 sayfayi okudum icim sıkuldikca burayiokuyorum taa 2008 den buyana ne kadar guzel destek olmussunuz.... Bunun devami olarak yeni bi topic mi acsak kizlar
Valla bende aynı durumdayım bizde yeni bi topikte birbirimize destek olsak harika olur bence
Bizim gbi düşünen başka dertli arkadaşlarımız varsa bizde topik açalımm:KK50:
Bende 1500 e geldim okuyorum merakla hatta
Kendi acımı unutuyorum burayı okurken

Bende gecen sene yazmistim ayrildigimda sonrasinda baristik hersey cok guzeldi evlilik dusunuyorduk s..siz bana dediki bizim iliskimiz cok sacma sıkıldım dedi ortada hiçbir sebep yokken terketti beni evlenmek istiyormus ama benke deil baskasiyla baba olmak istiyormus ama beni layik gormuyo
Daha oncede ayrildik defalarca baristik ama bu kez temelli gitti canım cok yaniyor daha 5 gün oldu nasil gececek hakkimi helal etmiyorum 6 yilimi caldi hayallerimi yikti giderken hakaretler etti hicmi yillarin hatri yoktu cok acıyor cok gecmiycekmis gibi :KK42::KK42:

Keske hic barismasaydim offf cok kötüyüm unutan arkadaslllar varsa yardim kac ayda unuttunuz acidan yerlerde surunuyorum ölüm gibi sancili ama öldürmuyo cektirio yemek yiyemiom istahsizim cay neskafe sigara su derdime ortaklar umarım birgun bende buraya unuttum gecti diye yazarim

Yazdıklarına baktım ancak okumadim eğer hep aynı kişiden bahsetmissen sen bu insanla 2011.2012.2013.2014.2015.de her sene ayrılmışsin 2.yıldan sonra ilk ayrilikta keşke hiç donmeseydin ve bu ayriliklarda canın açimiş bence sen herkesten fazla deneyimlisin çünkü sürekli bu kişiyle ayrılma olayı olmuş bi kere gidince ilk hissettiğin gibi acimaz geçer geçer

Yazdıklarına baktım ancak okumadim eğer hep aynı kişiden bahsetmissen sen bu insanla 2011.2012.2013.2014.2015.de her sene ayrılmışsin 2.yıldan sonra ilk ayrilikta keşke hiç donmeseydin ve bu ayriliklarda canın açimiş bence sen herkesten fazla deneyimlisin çünkü sürekli bu kişiyle ayrılma olayı olmuş bi kere gidince ilk hissettiğin gibi acimaz geçer geçer

evet cnm 2010 mart ayından beri sevgiliydik adi adamla bu kez canım çok acıdı tek dileğim ben onu unuttuğumda onun beni hatırlaması af dilemesi ama bende affetmicem o günleri istiyorum sadece

Emin ol öyle bir unutacaksinki boşver hayatına devam et.. sakin arama onu mesaj atma yeni aktiviteler bul yeni arkadaşlar edin ve bi kaç ay içinde geçecek
Bu arada calisiyomusunuz yaş kac

Emin ol öyle bir unutacaksinki boşver hayatına devam et.. sakin arama onu mesaj atma yeni aktiviteler bul yeni arkadaşlar edin ve bi kaç ay içinde geçecek
Bu arada calisiyomusunuz yaş kac

evet canım muhasebe sorumlusu olarak çalışıyorum işede veremiyorum kolay kolay kendimi :(
27 yaşındayım istanbuldayım

Canim yasin daha genç düzelir ve daha iyisi emin ol karşına cikcak önemli. Olan doğru insanı bulmak ve bu insanı şimdi gördün yaaa daha sonra gorseydin offf ama zaman ilaç ben mesela ilk günlere göre çok daha iyiyimmm

Back