Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah bende tam bilsem needenini... sanırım sevgisi bitti seni üzmek istmiyorum falan dedi emin değilmiş ilişkimiden ve bitti...Nden ayrildiniz ahh şu terkedenler
Valla bende aynı durumdayım bizde yeni bi topikte birbirimize destek olsak harika olur benceBende 1 haftalik uzak kalma karari sonunca dun ayrildik oturdum 1000 sayfayi okudum icim sıkuldikca burayiokuyorum taa 2008 den buyana ne kadar guzel destek olmussunuz.... Bunun devami olarak yeni bi topic mi acsak kizlar
Yazdıklarına baktım ancak okumadim eğer hep aynı kişiden bahsetmissen sen bu insanla 2011.2012.2013.2014.2015.de her sene ayrılmışsin 2.yıldan sonra ilk ayrilikta keşke hiç donmeseydin ve bu ayriliklarda canın açimiş bence sen herkesten fazla deneyimlisin çünkü sürekli bu kişiyle ayrılma olayı olmuş bi kere gidince ilk hissettiğin gibi acimaz geçer geçer
Emin ol öyle bir unutacaksinki boşver hayatına devam et.. sakin arama onu mesaj atma yeni aktiviteler bul yeni arkadaşlar edin ve bi kaç ay içinde geçecek
Bu arada calisiyomusunuz yaş kac