Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayrılık sonradan koyuyo. benim de agresif davranışlarım oldu. ama inanın benim yerimde kim olsa böyle agresifleşirdi. ilk haftalarda hiç üzülmedim. hatta ilk ay. hep dönecek dedim ama başka biriyle nişanlandı evlendi. hayatım karardı. saplantılı biri oldum çıktım... Allah beni bu acıdan kurtarsın ne diyeyim.
hem de nasıl. öncelikle hep beklediğim atanma dönemini bensiz geçirdi.ben atanırken saniye saniye karışan oydu. neyse işte atandı. kızla önce resimleri vardı bilerek açık tuttu facebooku. ramazan ayım berbat oldu. bayramım da. sonraki yaz onunla nişanlandı. askere gitti ve geçen yaz da evlendiler. ettiğim beddualar hep bana döndü. demekki ben suçluymusum diyorum ya. o Allahın sevgili kuluymuş ki olan bana oldu hep. umrunda bile olmadım. daha sonra konuştuk benle bi yabancıymışım gibi konuştu. sanki zamanında benle evlenmek için ağlayan yalvaran hiiç o değilmiş gibi
Nasıl değişiyolar böyle😔
inanamazsın.. ben şahit oldum. Allah kimseye yaşatmasın böyle bi acı. konularıma bakın hep onunla ilgili. herkes saplantı yaptığımı söylüyor ama çok sevdiğim bir söz vardır: sınanmadığınız bir acı üzerine konuşmak her zaman kolaydır diye. beni ben gibi kazık yiyen anlar. tek istediğim şu mübarek günler geceler hürmetine: onun adı dahi aklıma gelmeyecek kadar mutlu olacağım birinin olması.
Benim de tek istediğim canım acıyo gün geçtikçe daha da acıyo
Ben 4 yıl verdim sonu evliliğe gitmedi diye terk ettim oda pat kabul etti ve ses soluk kesildi aldatmis bile olabilir diyorum artıkAramazlar çeker giderler bütün umutlari bi köşede bırakırlar. .. sizin hiç mi barışma Umudunuz yokkk ceydanurr
Ben 4 yıl verdim sonu evliliğe gitmedi diye terk ettim oda pat kabul etti ve ses soluk kesildi aldatmis bile olabilir diyorum artık