- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off arkadaslar banada yardim edin sevgilimden ayrilali 15 gun oldu kavga ettik ayrildik snra mesaj attim bana yapamadigini söyledi bugunde bi yerde otururken cocugun teki tanismak istedi numarasini verdi bende ona olan kizginligimla bi anda cocuga msj attim yanlis yaptim biliyorm asla yapmayacağım biseydi ne yaptgmi bilmiyorm canim cok yaniyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok canım yok demiyorlar. Bende defalarca yalvardım bana soğudum de ya da bir hoşlantıydı bitti artık yapamıyorum de sevmiyorum de diye yalvardım böylesi benim için daha kolay olur dedim ama defalarca seviyorum ama olmaz seni mutsuz ediyorum ben dedi bitirdik zerre kadar inanmıyorum o ayrı konu ama her seferinde severek ayrılıyoruz demesi benim onu 1 senedir hala unutamamama sebep oldubenımde dun bıttı ben buyum dıyıp sen benle yapamıyorsun dıyıp bıtırdık.
sevmıyorum demıyorda sen yapamadın dıyo benı degıstırmeye calıstın dıyo ole bırseyde yok.
ilk günler olayın verdiği sinirle bundan çok daha iyiydim. şu anda o kadar kötüyüm ki, boğuluyorum sanki. zira süreç bende tersine işliyor. herkes ilk günler kötü olur zaman geçtikçe düzelir, ben ilk günler iyiydim zaman geçtikçe daha kötü oluyorum.
aynı benim gibi..2 yıl geçti benim iyi olmam gerekirken eskisinden daha da beterim.. keşke bunun bir formülü olsa
blackk_swan o gunleri aylari yillari beraber gecirdik ben cok sukur iyiyim bi icimde tabiki kiriklik var ama gecti agrilarim sende birak unut yeni hayaller kur yeni seyler dusle umarim sen de ben de diger arkadaslarda guzel birliktelikler yasariz artik geride kalsin hersey
mesaj limitini doldurmam lazım affedin
kızlar merhaba ben hepinizin yazısını tek tek okudum bizde suan 1 buçuk aydır ayrıyız ancak büyük bir kavgayla ayrılmadık sadce bi anlık werilen bi karardı ve o ayrıldı benden hatta buryada yazmstım napıcam filan dye ama 2 hafta önce hiç beklemdğim bi anda aradıı we benm telefonum sessizdeydi ilkini duymdm tabi ben şok oldum sonra sesszden actm tam arycaktm o aradı yeniden tam 2 saat konuştuk beni kendi yasadıqı sehre dawet etti bende suanda çalışyrm gelemem smdi dedim gel aile ortamımızı yasadgm sehri gör sonra oturup ciddi cddi konşlm dedi ve benm çok farklı oldgmu söledi ben yokken bir sürü kızla konstgunu itiraf etti hçkmsenn benm gbi olamdgnı söledi barsmadık daha ama konsuyoruz sürekli flört eder gibi kesnlıkle aramayın sıkmayın bütün iletşm baglarnı koparın facebook whatsap filan ne warsa kapatın dondurun ben öyle yaptım sesszz ve asil kalın ennde sonnda dönücek ki ben çok ama çok umutsuzdm ben aramadan o beni aramaz asla diyodum ama aradı
ya biz o anılarla yaşayamıyoruz da onlar nasıl dayanabiliyor.
gerçi erkekler daha sonra kötü hissediyormuş kendilerini
onun için başka bir bölüm var oraya yazsanız ?