• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

benim de 1 yıllık ilişkim bitti, terk edildim daha 13 gün oldu :( ayrılıktan 5 gün sonra dayanamayıp gene ağlayıp yalvarmıştım istememişti, ondan sonra arkadaşlarımın diretmesiyle sustum hiçbir şekilde mesaj atma falan dediler özler, döner umuduyla sessiz sessiz bekliyorum artık :43:

ya biz o anılarla yaşayamıyoruz da onlar nasıl dayanabiliyor.
gerçi erkekler daha sonra kötü hissediyormuş kendilerini :43:

Oturup bizim gibi dusuncelerle bogustuklarini hic dusunmuyorum, uzun surecte farkina variyorlar bence. Bir de karsilastiklari zaman eskiden yakin olduklarini kadina simdi dokunamadiklarini bile fark edincd asil o zaman koyuyor ve erkekler ayrildiktan sonra kadinlar kadar yasanmisliga deger verip yasanmisligi dusunmuyorlar. Dedigim gibi birkac ay gecince dank ediyor "ulan ben bu kizi nasil kaybettim diye" tabii kimi geri donup kurtarmaa calisiyor kiminin de yuzu olmuyor. Bizim yapacagimiz tek sey kesinlikle "ay ozledim bi mesaj atayim belki o da ozlemistir" gibi duygusal ve masumane dusuncelere kapilmayip hicbir sekilde iletisim kurmamak, gerekirse 5-10 ay...

Oturup bizim gibi dusuncelerle bogustuklarini hic dusunmuyorum, uzun surecte farkina variyorlar bence. Bir de karsilastiklari zaman eskiden yakin olduklarini kadina simdi dokunamadiklarini bile fark edincd asil o zaman koyuyor ve erkekler ayrildiktan sonra kadinlar kadar yasanmisliga deger verip yasanmisligi dusunmuyorlar. Dedigim gibi birkac ay gecince dank ediyor "ulan ben bu kizi nasil kaybettim diye" tabii kimi geri donup kurtarmaa calisiyor kiminin de yuzu olmuyor. Bizim yapacagimiz tek sey kesinlikle "ay ozledim bi mesaj atayim belki o da ozlemistir" gibi duygusal ve masumane dusuncelere kapilmayip hicbir sekilde iletisim kurmamak, gerekirse 5-10 ay...

ben şey düşündüm bi gece gidip o uyurken yanına yatıp ona gercekten mutlu olacagımızı artık bunların geçtiğini sadece bana inanması gerektiğini söylesem cunku o şöyle ayrıldı; zamana bırakalım bıraz ayrı kalalım dedı. oyuzden bı hafta gectıkten sonra boyle bısı yapsam olur mu evının anahtarı var bende cunku.

En çok da anlayamadığımız bu değil mi zaten? Senin için acırken,canından can koparılır gibi hissederken onun sanki hiç bir şey yaşanmamış gibi,değişen bir şey olmamış gibi hayatına devam etmesi...:14:

ben şey düşündüm bi gece gidip o uyurken yanına yatıp ona gercekten mutlu olacagımızı artık bunların geçtiğini sadece bana inanması gerektiğini söylesem cunku o şöyle ayrıldı; zamana bırakalım bıraz ayrı kalalım dedı. oyuzden bı hafta gectıkten sonra boyle bısı yapsam olur mu evının anahtarı var bende cunku.

Bence yapma bebegim ya hem seninki zaman demis birak dinlensin biraz, sessiz kal bir sure

kızlar merhaba ben hepinizin yazısını tek tek okudum bizde suan 1 buçuk aydır ayrıyız ancak büyük bir kavgayla ayrılmadık sadce bi anlık werilen bi karardı ve o ayrıldı benden hatta buryada yazmstım napıcam filan dye ama 2 hafta önce hiç beklemdğim bi anda aradıı we benm telefonum sessizdeydi ilkini duymdm tabi ben şok oldum sonra sesszden actm tam arycaktm o aradı yeniden tam 2 saat konuştuk beni kendi yasadıqı sehre dawet etti bende suanda çalışyrm gelemem smdi dedim gel aile ortamımızı yasadgm sehri gör sonra oturup ciddi cddi konşlm dedi ve benm çok farklı oldgmu söledi ben yokken bir sürü kızla konstgunu itiraf etti hçkmsenn benm gbi olamdgnı söledi barsmadık daha ama konsuyoruz sürekli flört eder gibi kesnlıkle aramayın sıkmayın bütün iletşm baglarnı koparın facebook whatsap filan ne warsa kapatın dondurun ben öyle yaptım sesszz ve asil kalın ennde sonnda dönücek ki ben çok ama çok umutsuzdm ben aramadan o beni aramaz asla diyodum ama aradı:nazar:

kızlar merhaba ben hepinizin yazısını tek tek okudum bizde suan 1 buçuk aydır ayrıyız ancak büyük bir kavgayla ayrılmadık sadce bi anlık werilen bi karardı ve o ayrıldı benden hatta buryada yazmstım napıcam filan dye ama 2 hafta önce hiç beklemdğim bi anda aradıı we benm telefonum sessizdeydi ilkini duymdm tabi ben şok oldum sonra sesszden actm tam arycaktm o aradı yeniden tam 2 saat konuştuk beni kendi yasadıqı sehre dawet etti bende suanda çalışyrm gelemem smdi dedim gel aile ortamımızı yasadgm sehri gör sonra oturup ciddi cddi konşlm dedi ve benm çok farklı oldgmu söledi ben yokken bir sürü kızla konstgunu itiraf etti hçkmsenn benm gbi olamdgnı söledi barsmadık daha ama konsuyoruz sürekli flört eder gibi kesnlıkle aramayın sıkmayın bütün iletşm baglarnı koparın facebook whatsap filan ne warsa kapatın dondurun ben öyle yaptım sesszz ve asil kalın ennde sonnda dönücek ki ben çok ama çok umutsuzdm ben aramadan o beni aramaz asla diyodum ama aradı:nazar:

Cok sevindim senin icin ya, degerini anlamis iste. Of benimki daha 16 gun oldu ama hayatta donmez gibime geliyor :(

arkadaşlar bende ayrıldım ve nedense hiç geçmeyecek gibi geliyor içimde kocaman bir boşluk var aptal saptal olan şeyleri bile özlüyorum bilmiyorum o benim gibi üzülüyor mu ama çok sevdim gerçekten çokta kıymet verdim bir anda öyle ayrıldık saçma sapan o kadar üzülüyorum ki herşey boş geliyor anlamsız geliyor her yerde bir anı her yerde bi hatıra var dayanacak gücü nerden bulurum onu da bilmiyorum ama çok zormuş gerçekten bazen o saçma sapan kavgalar olsaydı da bitmeseydi diyorum gerçekten nefes alamayacak kadar sıkkınım neden her aşkın sevginin sonu ayrılık olmak zorunda anlamış değilim ben hep onunla sonsuza kadar devam edeceğini düşünürdüm ufak tefek kavgalarımız küslüklerimiz oldu ama barıştık hep bu sefer tamamen kopardık bağları ve çok özlüyorum nasıl atlatırım bilmiyorum bazen yazmamak için zor tutuyorum kendimi ama yazmamam gerektiğinin farkındayım ..:14: :14:

Çok pismanim sana ayrilik mesaji attigim için sevgilim ama geçti artık. Geri donmedin bana. Keske seni kendime baglasaydim önce. Berbat hissediyorum. Gerci sevseydin donerdin demekki hayirsizmissn.

Kızlar asla aramaz dediğiniz sevgilileriniz ayrıldıktan ne kadar zaman sonra aradı ?? Biz ayrılalı 1 ay oldu ve tık yok ,hatta gitmiş başka bir şehirde arkadaşıyla geziyor şuan :( ümidim pek kalmadı :( ayrıldık ama arada haberleşiyoruz diyenlere özeniyorum, keşke o da bana yazsa...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar asla aramaz dediğiniz sevgilileriniz ayrıldıktan ne kadar zaman sonra aradı ?? Biz ayrılalı 1 ay oldu ve tık yok ,hatta gitmiş başka bir şehirde arkadaşıyla geziyor şuan :( ümidim pek kalmadı :( ayrıldık ama arada haberleşiyoruz diyenlere özeniyorum, keşke o da bana yazsa...

Ayrildiktan iki ay sonra kapima dayandi :) bir kerecik sarilip gidicem dedi sarildi ve dedigi gibi gitti sozum ona toparlicaktik eskisi gibi olucaktk ama gideli 3 hafta oldu.bosver donmesin benimkinin mesela kapima gelme nedeni sabah en yakinina benim icin o defter kapandi artik umurumda bile degil dememdi geldi kendince gene beni garantiye aldi ve gitti :) ondan birak giden gitsin guzelim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aşık oldumm
18 yaşında bir kızım.Üniversitede hemşirelik okuyorum ve sınıftan birinden hoşlanıyorum. senenin başında konuşuyorduk gayet iyi giitti sonra o benden hoşlandığını söyledi ve arkadaşna söylemiş ben bu yüzden çok kızdım arkadaşına söylediği için ve bi süre konuşmayalım dedim o da tamam dedi sonra bir hafta sonr tekrar konuşmaya başladık sinemaya gittik ertesi günde ben söyledim ondan hşlandığımı ama o dedi ki seninle ileri derecede birşey düşünmüyorum kusura bakma dedi bende önemli değil dedim. ne oldu ki şimdi anlamadım benden hoşlanmadığını söyledi üzüldüm ama senenin başında o kadar hoşlanmıyordum sürekli mesaj attığı için sıkılmıştım sizce benim kisi aşk mı yoksa ona ulaşamadığım için kendi mi kötü mü hissediyorum.O gerçekten sevmişmiydi beni sadece bunlara cevap istiyorum...

Ayrildiktan iki ay sonra kapima dayandi :) bir kerecik sarilip gidicem dedi sarildi ve dedigi gibi gitti sozum ona toparlicaktik eskisi gibi olucaktk ama gideli 3 hafta oldu.bosver donmesin benimkinin mesela kapima gelme nedeni sabah en yakinina benim icin o defter kapandi artik umurumda bile degil dememdi geldi kendince gene beni garantiye aldi ve gitti :) ondan birak giden gitsin guzelim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haklısın canım zaten artık dönmesini de aramasını da istemiyorum.Gördüğüm bazı şeyler artık beni buz gibi soğuttu ondan.Şimdi sadece keşke daha erken bitirseymişim diyorum ve diliyorum ki kırdığı hayallerin acısı ondan çıksın ..Seninkine gelince, ondan da hayır yok belli ki tatlım boşver sen de yenilere yer açalım :)

benimde ilşkim dün bitti çok üzülüyorum araın bir mesaj atsın diye gözüm telefonda ama yok bitti bu sefer :2:

benimki dönmeyecek biliyorum sürekli tartışıyorduk sadece sevgi yetmedi ona oysa bana yetiyordu insan hata yapıyor ama neden onu kaybettikten sonra bunları görüyor bilmiyorum bana dönse ne kadar değiştiğimi görebilirdi ama mantığıyla bitiren kişi ger döner mi üstelik 1 ayı geçti mesafeler davranışlarım soğuttu onu aynı şehirde devam etseydik kopamazdı gibi geliyor en son martta görüşmüştük bir de benim rüyalarımda :14:

klasik ayrı dünyaların insanıysanız ama seviyorsanız ve karşı taraf uyuşamıyoruz diye bitirdiyse bunu yaşamış ve sevgilisi geri dönmüş olan var mı? yok mu şu fakire bi umut:43::43::43::43:

Back