Ben benden ayrılan eski erkek arkadaşım için neler yaptım gururumu hiçe saydığım zamanlar bile oldu.Gerçekten çok ama çok sevdim ve elimden ne geliyorsa yapmak istedim geriye baktığımda keşke bunu da yapsaydım dememek ve sevgime sahip çıkmak için..Ama o ne yaptı beni hep kırdı üzdü en son yaptığına dayanamadım hep benim kafamı karıştırırdı sonra birden kaybolurdu ortalıktan ben yazmasam o yazardı cevap alana kadar yazardı ya tartışırdık ya güzelce konuşurduk yaa anlatsam şoka girersiniz arkadaşlar sanki sorunlu gibi davranırdı ben de sevgimden o yaptığı saçmalıkları görmezdim dayanırdım sabret derdim bekle ha geldi gelecek derken bir baktım başkasını buldu ve 1 ay önce konuşmuşuz mesela 1 aydır hiç konuşmayınca o ara başkasına gitti ondan da ayrıldı evet ama benim kafamı hep karıştırdı bari ayrıldık 3 ay neden konuştu benle biliyordu sevdiğimi iletişimi kesseydi ben de unutsaydım ya..Ama yapmadı ben evet uğraştım ama o da yazıp dururdu en son görüştük ayrıldıktan 4 ay sonra sokak ortasında kavga ettik aradı bağırdı çağırdı ben de öyle ordan sonra engelledi beni bir kere telefonda kullanılan bir programda engelimin kalktığına şahit oldum bir saat gibi kaldı öyle bir daha bakim dedim engellemiş yine.3 aydır ne o ne ben konuşmadık birbirimizle ben de yoruldum zaten bıktım artık..Neden böyle yaptı anlamadım ama ondan sadece nefret ediyorum.Sevdim çok sevdim işte gururumu bile çiğnedim ama yapmasaydım da diyorum bazen haketmediğim şeyler yaptı bana o kadar temiz davrandım ki ona en son ben de insanım di mi kavgada bağırıp çağırdım o ise hala hem suçlu hem güçlü tavırlarında öyle işte..En kötütü hazmedemiyorum 6 ay oldu ayrılalı tabi daha 3 ay önce o kavgamız oldu yeni daha olaylar ama ben hergün hala acı çekiyorum nasıl unutucam nasıl alışıcam bana yaptıklarına bilmiyorum..Sadece benden en azından bir kere özür dileseydi ya ama yapmadı işte..Neden sizce benle konuştu ayrıldıktan 3 ay sonra hat da bir kere cenazesi vardı başsağlığı diledim ona o gece beni hatırladığını onun için yaptıklarımın aklına geldiğini söyledi yine içime bir umut girdi ama gelmedi bi de bana seviyordum istemiyordum derdi çok kötü hissediyorum ben hala..Neden engelledi açtı o zaman neden tekrar engelledi nedne sizce bunlar oldu hiç mi yaptıkları için pişman olmaz bu insan arkadaşlar?Çok doluyum kusura bakmayın uzun oldu ama bana akıl vermenizi istiyorum.