Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Kuzum kabullenemiyorum öldürür beni bu gerçek mahvolurum zamana bıraktım bebeğim. Dönecek düşüncesi beni rahatlatıyor, kendimi bununla teselli ediyorum. Bi daha yazmam zaten. Dün gece çok duygulandım biranlık istekle yazdım, belki geçmiştir siniri dedim ama geçmemiş işte

ama bak kaç oldu senden aynı şeyi duyuyorum ama her defasındada bişeyler yapıyorsun öyle deme bak bana ben neler yaşadım her şeyin sabrı var sen içini ferah tut başka şeylerle oyalan takıntı yapma inşallah beklemediğin bir anda çıkar gelir sen bol bol dua et

Tamam güzelim Bu sefer gerçekten yazmam .. Bursa'ya geldi ya aramızda 1,5 saat var ama göremiyorum sevdiğim adamı.En son geldiği zaman görüşmüştük Bursa'da acaba gezdiğimiz yerlerden geçince içi sızlamıyor mudur. Ben bi ara evden çıkamayacak noktaya geldim.Nereye baksam oydu .. acaba onda da aynı his oluyor mudur bilmiyorum? Erkekler çok değişik yaratıklar ya !

inşallah canım benim ya sorma bende bakmadığım site kalmadı sonunda buldum kendime uygun bi yer öylemi diyosun bende öyle hissediyorum ama bana vazgeciyim aramyım diye sevmiyorum filan dedi sonra gülerek dalga geçerek başkası var dedi ama hiç inanmadım çünkü o benmle yürütemyiodu kaldı ki başkası :)bizim üniversite aynı olduğu için çok anımız war gittkten sonra sizin gibi 2-3 ayda bir 4 gün filan geciriyoduk beraber napıyım sence atıyımmı mesaj korkuyorum ya beni unutur filan diye ( senin konunuda oku bence döncek sadece biraz zaman wer ben bugüne kadar ayrılıpta geri dönmeye erkek görmedim simdi olmasa bile 2 ay sonra döncektir düşünsene o telefon konsmalarını vs.nasıl unutur benim aklım almıyor bekle biraz dua ett benim içim ferah ama bazı endışelerim war uzakta diye acaba gitsemmi yanına düşünüyorum bazeen .s:44:

Ay hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz kuzum ya bende yanına gitmeyi düşünmştüm.Neden hep fedakar olan taraf biz kızlarız anlamıyorum ya .. Onca anıyı hiç yaşanmamış akıllarına bile gelmeden yollarına devam edebiliyorlarsa helal olsun onlara.
Bu arada benm ilişkimde ayrılan taraf bendim tatlım.Oda kendine yediremiyor olsa gerek özür dilememe rağmen dönmüyor

hadi ya bende ayrılan taraf olsaydım keşke en azından bu kadar koymazdı ama dönmemesi kötü ya. naptın gittin mi peki. ben tepkisinden korkuyprum ya bilmediğim etmedgm yer Artvin burdan oraya gdcem ya gözünden düşersem dye korkyorum of ne biliymm ya ((

Valla her halukarda çok koyuyor balım ya Ben terkettim ama sanki terkedilen taraf benmişim gibi gelişti herşey :)) Yanına gitmedim çünkü 3 kez söyledim geliyorum diyye.Gerek yok değişen birşey olmayacak düşüncemde dedi.Bu saatten sonra ne yapabilirim ki beklemekten başka ..
Bu arada bence gitme sen tatlım .. Baktın bi kaç ay içinde de dönmedi son bi mesaj atarsın ben artvine geliyorum falan diye, eğer istemezse yoluna devam edersin ama döner diye tahmin ediyorum kuzum ya hakkımızda hayırlıısı

aynen işte beni tutanda o oldu zaten bende dedim geliyorum ben diye oda gelirsen beni bulamazsın sakın öle bişe yapma numaranı engellyorum filan dye panık oldu bende çok kırıldım tamam ya gelmiyorum korkma dedim. yoksa gidicektim ama gtsem eminim cok sey degişicek ama cesaret edemiyorum ıste. bi kaç ay çok değil mi ya napıcam ben onsuz ben biraz daha zaman wercem ona sonra arıyıp konuscam adam gibi çünkü hiç düzgn konsmadm bide o çok emndi benden bana ayrıldgmz halde dediki sen bensiz yapamazsn smdi barsalm desem uca uca barsrsn bilmem ne hep arycagmı filan dusunyodu yani ama 9 gündür tutuyorum kendmi kafasnı toplasın umarım dopru yapıyorumdur..

Olan su bitanem.eskiden insanlar birbirlerini severlerdi soyleyemezlerdi platonik takilirlardi.bu yuzden karsidaki kisiye olan asklari gun gectikce buyurdu.uzun zaman sonra arkadas toplantisinda dugunde bayramda kisa kisa konusma firsati bulunulurdu.dusun o kizin kiymetini.bir kizin elini tutmak icin bile aylar gecerdi.zaman gecti teknoloji ilerledi artik biriyle birlikte olabilmek icin kimseyi beklemedine gerek yok soyadini bilmesi yeterli.sokaktaki bacak kadar cocugun bile facebooku var artik.cat uasiyor birkac video paylasiyo birkac artistik profilden foto.incina gincigina kadar anlatiyo sana.bir kac face gorusmedinden sonra zaten birbirinizi iyice tanimis oluyosunuz.buludtugunuz zaman konuscak bisi kalmiyo ondan sonra basliyo sapur supur ya rabbi sukur.ne oldu kizi parmaginin ucunda ayarladi.ne efor sarfetti ne pesinden kostu ne zorlandi nede hislerini icine atmak xorunda kaldi.e erkek bu kadar cabuk elde etdigi insan nekadar degerli olabilirki.sikilinca ayrildini soyleme tenezulunde bulunmadan baska asklara yelken aciyo.hizli yasayip aski cabuk tuketiyoruz.buludmada kendini agirdan satayim desen geri kafali diyolar.her turlu insana gaza getiriyolar.

Valla canm kime danıştıysam hepsi zamana bırak dedi. Bi bildikleri vardır elbet Zamana bırakınca da korkuyorum aslında ya bensizliğe alışırsa, yada hayatına başka birini alırsa uf çok kötü ya ama zaten bu kadar kısa sürede biri ile ilişki yaşamaya kalkıyorsa ondan hayır gelmeyeceğini anlamamız gerekir ..

Aynen tatlım haklısın bende bugun öyle düşündüm eger gerçekten benden başkasıyla olabilcegine inanıyorsa ki biraz zor buluur zaten hiç dönmesin daha iyi ama suanda cok fazla üzülemiyorum ben ya çünkü içimde acayip umut büyüttüm döncek diye etrafımda kime sorduysam döncek o sensiz yapamaz dyolar buda bana umut oldu hepp umarım hayal kırıklığı yaşamam ( 3 yıl we 2 yıl gecmss bizsszlik iyi gelcektr basta ama tökezlicekleri zaman olucak beebğim beklyelm we bol bol dua edelm ben hep rabbim sıgınyorum we guwnyorum sende öle yap

ayni seyle bende ugrasiyorum aylardir. Ayrilmisiz bitmis gitmis falan degilde, icimdeki kirginlik beni bitiriyor......Kirginligimi anlatmaya kelimeler yetmez....Cok zor bu kirginliktan kurtulacagimda yeni ask bulacagimda yeniden sevecegimde...Kirginligim sagolsun hicbirseye firsat vermiyorki....

kızlaaaaaarrrrrrrrrrrr aradıııııııııııııııııııııııııııııııııııı :)))))))) sok oldum yaa hiç beklemiyordummm cuma günü gece 11 buçukta aradı hemde 2 kere birinde acmdm görmemştm sonra tekrar aradı konuştuk kpattık yarım saat sonra yeniden aradı 2 saat konuştuk ama barışmadık henüz sadece beni yanına dawet etti oraları görmemi ona göre ciddiyete gidip gitmeyecegmze karar werelm dedi baya konuştuk süperrdiii darısı szin basnzaa

ayrılalı 5 ay, hiç konuşmayalı 3 ay oldu. ama ben aklımı kafamı oyalayamıyorum artık. Allahım sen yardım et...

Son düzenleme:
şimdi nasılsın? bende yeni ayrıldım çok kötüyüm.
tarif edemiorum. bugün ilk gün. ölecek gibiyim. kalbim sıkışıyor.

ilk günler olayın verdiği sinirle bundan çok daha iyiydim. şu anda o kadar kötüyüm ki, boğuluyorum sanki. zira süreç bende tersine işliyor. herkes ilk günler kötü olur zaman geçtikçe düzelir, ben ilk günler iyiydim zaman geçtikçe daha kötü oluyorum.

bende öyle olucam sanırım. çünkü şuan 2. gunum ve dun bile cok ıyıydım. bugun de oyle. kabul edememe var galiba birde bi umut var. işte zaman gectıkce o umutların tukendıgını görünce bende o zaman daha kotu olabilirim. ne yapıcaz nasıl yapıcaz bılemıorum yenı bır ınsanı tanımak cok zor. cok ama cok zor. ben onsuz yasamak bıle ıstemıorum.

evet umudun bitmesi demek herşeyin bitmesi demek. o yüzden imzamda umutla ilgili o söz yazıyor. umut etmek de olmasa neye tutunup yaşar ki insan ?? bir de zamanla araya özlem girmeye başlıyor. o zaman işte gücünün sonuna geldiğini düşünüyor insan. ama öyle değil. gücünün farkında ol.
ama bir yandan da umudu bitirmek beklenti içinde olmamak bu süreci daha rahat atlatmamız için çok önemli bi faktör.

benim de 1 yıllık ilişkim bitti, terk edildim daha 13 gün oldu ayrılıktan 5 gün sonra dayanamayıp gene ağlayıp yalvarmıştım istememişti, ondan sonra arkadaşlarımın diretmesiyle sustum hiçbir şekilde mesaj atma falan dediler özler, döner umuduyla sessiz sessiz bekliyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…