benim de 1 yıllık ilişkim bitti, terk edildim daha 13 gün olduayrılıktan 5 gün sonra dayanamayıp gene ağlayıp yalvarmıştım istememişti, ondan sonra arkadaşlarımın diretmesiyle sustum hiçbir şekilde mesaj atma falan dediler özler, döner umuduyla sessiz sessiz bekliyorum artık
ya biz o anılarla yaşayamıyoruz da onlar nasıl dayanabiliyor.
gerçi erkekler daha sonra kötü hissediyormuş kendilerini
Oturup bizim gibi dusuncelerle bogustuklarini hic dusunmuyorum, uzun surecte farkina variyorlar bence. Bir de karsilastiklari zaman eskiden yakin olduklarini kadina simdi dokunamadiklarini bile fark edincd asil o zaman koyuyor ve erkekler ayrildiktan sonra kadinlar kadar yasanmisliga deger verip yasanmisligi dusunmuyorlar. Dedigim gibi birkac ay gecince dank ediyor "ulan ben bu kizi nasil kaybettim diye" tabii kimi geri donup kurtarmaa calisiyor kiminin de yuzu olmuyor. Bizim yapacagimiz tek sey kesinlikle "ay ozledim bi mesaj atayim belki o da ozlemistir" gibi duygusal ve masumane dusuncelere kapilmayip hicbir sekilde iletisim kurmamak, gerekirse 5-10 ay...
ya biz o anılarla yaşayamıyoruz da onlar nasıl dayanabiliyor.
gerçi erkekler daha sonra kötü hissediyormuş kendilerini
ben şey düşündüm bi gece gidip o uyurken yanına yatıp ona gercekten mutlu olacagımızı artık bunların geçtiğini sadece bana inanması gerektiğini söylesem cunku o şöyle ayrıldı; zamana bırakalım bıraz ayrı kalalım dedı. oyuzden bı hafta gectıkten sonra boyle bısı yapsam olur mu evının anahtarı var bende cunku.
Bence yapma bebegim ya hem seninki zaman demis birak dinlensin biraz, sessiz kal bir sure
tamam öyle yapıcam sessiz kalıcam. offffffff faceden resimleri de kaldırmamış ne yapmaya calısıo bu salak yaa
kızlar merhaba ben hepinizin yazısını tek tek okudum bizde suan 1 buçuk aydır ayrıyız ancak büyük bir kavgayla ayrılmadık sadce bi anlık werilen bi karardı ve o ayrıldı benden hatta buryada yazmstım napıcam filan dye ama 2 hafta önce hiç beklemdğim bi anda aradıı we benm telefonum sessizdeydi ilkini duymdm tabi ben şok oldum sonra sesszden actm tam arycaktm o aradı yeniden tam 2 saat konuştuk beni kendi yasadıqı sehre dawet etti bende suanda çalışyrm gelemem smdi dedim gel aile ortamımızı yasadgm sehri gör sonra oturup ciddi cddi konşlm dedi ve benm çok farklı oldgmu söledi ben yokken bir sürü kızla konstgunu itiraf etti hçkmsenn benm gbi olamdgnı söledi barsmadık daha ama konsuyoruz sürekli flört eder gibi kesnlıkle aramayın sıkmayın bütün iletşm baglarnı koparın facebook whatsap filan ne warsa kapatın dondurun ben öyle yaptım sesszz ve asil kalın ennde sonnda dönücek ki ben çok ama çok umutsuzdm ben aramadan o beni aramaz asla diyodum ama aradı
Kızlar asla aramaz dediğiniz sevgilileriniz ayrıldıktan ne kadar zaman sonra aradı ?? Biz ayrılalı 1 ay oldu ve tık yok ,hatta gitmiş başka bir şehirde arkadaşıyla geziyor şuanümidim pek kalmadı ayrıldık ama arada haberleşiyoruz diyenlere özeniyorum, keşke o da bana yazsa...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayrildiktan iki ay sonra kapima dayandi :) bir kerecik sarilip gidicem dedi sarildi ve dedigi gibi gitti sozum ona toparlicaktik eskisi gibi olucaktk ama gideli 3 hafta oldu.bosver donmesin benimkinin mesela kapima gelme nedeni sabah en yakinina benim icin o defter kapandi artik umurumda bile degil dememdi geldi kendince gene beni garantiye aldi ve gitti :) ondan birak giden gitsin guzelim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar merhaba ben hepinizin yazısını tek tek okudum bizde suan 1 buçuk aydır ayrıyız ancak büyük bir kavgayla ayrılmadık sadce bi anlık werilen bi karardı ve o ayrıldı benden hatta buryada yazmstım napıcam filan dye ama 2 hafta önce hiç beklemdğim bi anda aradıı we benm telefonum sessizdeydi ilkini duymdm tabi ben şok oldum sonra sesszden actm tam arycaktm o aradı yeniden tam 2 saat konuştuk beni kendi yasadıqı sehre dawet etti bende suanda çalışyrm gelemem smdi dedim gel aile ortamımızı yasadgm sehri gör sonra oturup ciddi cddi konşlm dedi ve benm çok farklı oldgmu söledi ben yokken bir sürü kızla konstgunu itiraf etti hçkmsenn benm gbi olamdgnı söledi barsmadık daha ama konsuyoruz sürekli flört eder gibi kesnlıkle aramayın sıkmayın bütün iletşm baglarnı koparın facebook whatsap filan ne warsa kapatın dondurun ben öyle yaptım sesszz ve asil kalın ennde sonnda dönücek ki ben çok ama çok umutsuzdm ben aramadan o beni aramaz asla diyodum ama aradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?