Ben de yaklaşık 1 aydır aranızdayım ve 10 gündür onu ne arıyorum ne mesaj atıyorum. Herşey yolunda giden bir ilişkimiz vardı birgün geldi ve ben evlenmekten vazgeçtim evşlilik bana göre değil onu farkettim dedi ve ayrıldı benden günlerce ağladım dil döktüm ama yok kararından dönmedi. En sonunda 10 gün önce arama beni yeter dedi o günden sonra aramadım evet hala seviyorum özlüyorum ama bu yaptıgını haketmiyorum
iki buçuk senelik ilişkimi bir telefon mesajıyla bitirebilen bir sevgilim varmış bi de utanmadan yüzüğümüzü takıyormuş .. anlayamadım ben bu erkek milletinisonunda bende buraya geldim
maalesef benimde 3 yıl bır anda çöpe gitti bitiriş konusması bıle yapma geregı duymadı
bende ayrıldım bana mantıklı geleni yaptım seviyor olmama rağmen
off çok zor cidden. baya uğraştı ama vazgeçti sanırım o da tamamen.
boşluğa düşmek çok kötü insan ne yapcağını şaşırıyor(
nasıl unutucam
unutuluyor merak etme. iki seneye kalmaz unutursunşaka bir yana, gerçekten hayat devam ediyor. benim biraz fazla uzun sürdü, hiç örnek alınası değilim ne kadar güçlü durursan o kadar çabuk atlatırsın.
üzülme canım beniminanki hiç değmez erkekler uğruna biliyorum böyle söylesekte yine üzülüyoruz küçücük bir şeyden hemen onu hatırlayabiliyoruz benim tek güvencem beni sevdiğini bilmem gerçi sevse gider mi ? seven herşeyin üstesinden gelmz mi
kesınlıkle sevseydi herseye gogus gererdı benle ama o annesinin eteklerıne sığınmayı seçtı 1 ay oldu bırde aramadıgım halde numarasını değiştirmiş ben barışmayı düşünürken.iş yerinden ulaştım sevmek yetmiyor seni mutsuz ederım senı de kendımıde tanıyorum dedi.yasadıklarımızı unutmak gıbı bı nıyetım yok dedı baska bırı mı var dedım olmadıgını bılıyosun dedı.neymişde bırbırımızı yıyıp duruyomusuz bende yeni mi farkettın dedım.ben bitti kelımesı bı kez agzımdan cıkar demıstım sana dıo. çok kotuyum ama annesı ayırdı bızı adım gıbı emınım bana dıyemedı annem senı ıstemıyor dıye sadece annem sevgıne ınanmıyor dedı.3 yılım heba oldu dılerım mutlu olmaz
aynısını bnm sevgilim kullandı neymiş efendim sevmek yetmiyomuş aradan onca sene geçti yenimi farkına vardın ??sende biraz zaman ver kendine belki böylesi daha hayırlıdır biliyorum zor unutmak ama dua et kendin için seninki böyle ana kuzusu olduktan sonra zor bulur kendine birini umarım seni ömrün boyunca hiç bırakmıcak birini bulursun
aynı soruyu ona bende sordum yenı mı farkettın bazı şeyleri hanı 1 ay önce sen benim için ulaşılmazsın gozumde dıyordun ne oldu ne degişti 360 derece dondun dedım.ya bu zamana kadar benı yalanlarla avuttun ya da suan kı soyledıklerın yalan dedım.ıkısıde yalan degıl dedı.tam olarak cevapta veremıyor bırde utanmadan bana aıt esyaları gonderebılır mısın fotograflarımı vs sıl dedı.sok oldum ben ne haldeyım senın derdın ne dedım bu kadar mı onemlı falan dedım onemlı degılmıs de benım uzulmemem için dıyormus.numarasını ıstedım vermedı. yatıp kalkıp dua edıyorum mutlu bır anı olmasın.ınsanların duygularıyla oynamak olur iş değil..
Canim benim kide esyalarini istedi ayrildigi gun bende topladim gel al dedim cevap vermedi bende gelip al dedim mesaj attim tekrar bi ara hallolur dedi nasil sinir oldum ya benden baska kimseye asik olamasin omur boyu surunsun simdi hic benden soz ettirmiyomus evde ablasiyla konusuyorum aramiz cok iyi ne yaptigindan haberim oluyo neyse cok yazdim yine tutamadim kendimi senin icinde dua edicem canim
sagol canım bende dua edicem.bunlar boyle işte utanır insan yaa o kadar yaşanmışlık var bende gönderecektim sonra düşündüm vazgeçtim çok gerekliyse gelir alırsın evi yolu biliyosun dedim.ben senin düşmanın değilim en azından bitirirken bi konuşsaydık dedim.hala inanamıyorum bir anda nasıl bitirebildi tek taş evlilik teklıflerı yapmıstı birde satıp yicem yüzüğüde.seninki neden bitirmiş ablası anlatmıyor mu birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?