- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.268
- 333
ahan da aynısı olduuuu =)) facete ilişkisi var yazmış... tebrik etmek istiyorum kendisini , mal ya=))
bir de.. geçende bi ev numarası çaldırdı beni ( erzurum küçük, pek sallama işi gibi gözükmüyo çnkü hem sallayıp hem aynı şehir hem de aynı semtten cep numarası tutturmak imkansıza yakın =)) ) hem de 11'e doğru. Ben eski sevgilim mi acaba diye şüphelendim ama ev numaralarını hatırlayamadıığım için emin olamadım. nie çaldırsınki ? çok saçma geldi.
hepsi gerizekalı bu erkeklerin ya... o yapmış olabilir :) bide ben eski sevgilimle aynı işyerindeyim. her gün görüyorum ve mecburiyetten de olsa arada işle ilgili konuşmak zorunda kalıyorumdüşün halimi beterin beteri var
kıyamadım şimdi yaaa... güzel giyin süslen ve hep gül =) hep güzel şeyler düşün.. senin eğlenebildiğini, onsuz da yapabildiğini görmek kapak olur ona zaten =))
bende erkek arkadasımdan 6 temmuzda ayrıldım..beni 1.5 yıldır takip ediyomuş benimle tanışmak için can atıyodu neyse sonunda tanıştık derken çıkmaya başladık.yeni bir ilişkiydi bizim 20 gün çıktık ama hep birlikteydik çok güzeldi..o akrep burcu erkeği ve inatcı..dediğim dedik biri.. cuma günüydü işleri yoğundu bende ne bu kadar yoğunluk dedim diye kızdı bana..ben ararım seni dedi aramadı bende aradım bunu iş çıkısı. teli açmadı msj atmış ben seni arıcam diye bende yanına geliyorum dedim. ben şehir dışındayım dedi. bende teli aç dedim.açmadı.o teli aç kelimesini emir algıladı sanırım. sonrada teli kapamış..bende bir daha aramadım oda aramadı..böyle saçma sapan bitti.. daha 2 gün öncesinde napcaz nolcaz diyodu.beni seviyomuş beni 1.5 yıldır beklemişmiş..hepsi yalanmıydı şimdi? ben ona ısınınca o gitti..ne biçim sey bu ya? 10 gün oldu. tek tesellim gerçekten sevseydi isteseydi arardı. bu şekilde saçma sapan inat yapmazdı diyorum..kısmet artık. ama kılzar şu var erkeklerin sözlerinden çok biizm için ne yaptığına bakmak lazım..geçse şu günlerde unutsam şunu.(
ben 4 yılımı verdiğim adamı unuttum ama unutmam için nedenler vardı:)
şimdi bes aylık bir ilişkim bitti aynı yerde çalışıyoruz yıllarca devam edecek küçük bir köydeyiz nasıl unutulur onu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?