• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

offfpufff bu yazıyı gormenı umuyorum ozel mesaj atamadıgım ıcın.. yasadiklarimiz o kadar benziyo ki okudum kaldim yaa:S ve su kangren cumlesi tipatip ayni ve ben de eminim ASLa donmeyeceginden tek carem unutmak.. neymis kizlar iliskimiz kangren olmus,olmuyorsa kesip atacaksinMISSS!! oyleymis sonuc itibaryle 2 aydir surunuyorum. onun en yakin arkadasiyla gorusuyorz cunku ortak arkadasimiz. arkadasimiz bile "onu unutmami,degmeyecegini,donmeyecegini ve benim gecmise bagli yasamamam gerektigini soyluyor. daha bi aci cekiyorum. yani burda donenleri falan da duyunca cok garip oldum oyle bi ihtimal yok, sadece unutmak zorundayim. sorunlarim da var baska baska, onla asardim herseyi sevgisi yeterdi anlatmasam bile herseyi. aslinda benim yanimda olusu yetiyomus,onla konusmak haberlesmek yetiyomus:S cunku onun sevgisi diye bisey olsaydi zaten su an birlikte olurduk, derslerime asilirdim, sinavlarima calisirdim. en zor bolumlerden okuyorum sadece ineklemem gerekiyo ama ben mahvoluyorum yazik bana ya:S dua sabir dua sabir.. korkuyorum onu unutturacak insan tez gelsin o donmeyecek artik yaralarimi saramiyorum aglamadigim bi gun yok:((((

Erkek arkadasinizi veya esinizi dondurmenin yollarini soyle ozetleyebiliriz.

1.Kesinlikle pesine dusmeyin.

Sizden ayrilmasinin sebebi ne olursa olsun.Kisinin zaman ihtiyaci oldugu icin gider cogunlukla, kafasini toplamak istemesidir.Sizi hayatindan tamamen cikarmak amacli gitmez.
Kendi yasadigi sorunlara, ic dunyasina yonelmek icin zamana ihtiyaci oldugu icin gider.
Bu yuzden birakin ve o zamani o na verin.
Lutfen bana inanin.( yazar) O' nu sizin ayriligi kabul etmeniz ve hayatiniza onsuz devam etmek istemeniz kadar hic bir sey O'nu rahatsiz etmez.

2.Hayatiniza yon vermis yolunuza gidiyormussunuz izlenimi verin.

Bu dogru olmasa bile o izlenimi verin.Unutmayin, sizi terk etti ama sizdem hala beklentileri var.( siz pesinden aglayacaksiniz, hala onu bekliyor olacaksiniz)

Ve bu beklentilerine cevap vermemek onu geri kazanmak icin en iyi yoldur.Sizden gelen ilginin bitmesine tahammul etmesi zordur.

3.Aramama kurali ile ex 'inize onunla ilgilenmediginizi gosterin.

Panik ! Sizi elden kacirabilir duygusu yasar.Insanlar ele geciremecegi seylerin pesinde kosarlar..

4.Ex 'inizi degil kendinizi ikna edin.

Asla ve asla ex inizi bir seye ikna edemezsiniz.Bunu yapmaya calistikca o'nu kendinize yaklastiracaginiza kendinizden uzaklastirisiniz.

Sizin DEGISTIGINIZ dakikada ex 'inizde DEGISecektir!
Ex inizi degil kendinizi gelistirin.

5.Cekimi iten iki sey vardir bunlara dur deyin.

BUnlar, muhtac ve umutsuz tavirlaridir.

6.Kendinize guveninizi gelistirin.

Iliskilerde en az duygusal olan iliskiyi elinde tutandir.
7. O'nu asla hayatinizda number yapmayin ve oyle yaptiginizi o'na hissettirmeyin.

8.Hak etmedikleri hic bir davranista bulunmayin.

9.Saygi gostermeyene, saygi gosterilmez.Unutmayin..

9.Tekrarlayin " O'na ihtiyacim yok. Ben gucluyum ".

10.Opsiyonlarinizi acik birakin.

Sadece o nun size donmesi planiniz olmamali. ayni zamanda sosyallesin.eve kapanmayin.

11. Ex 'inizi istediginizi ama o na ihtiyaciniz olmadigini bilin!

Insanoglu olarak hayatta nelerle karsilasiyoruz ve nelerin ustesinden geliyoruz. ex'inizi mi unutamayacaksiniz??

12.Ex iniz sizinle tekrardan ilgilendiginde yelkenleri indirmeyin.O' na degisik bir siz verin.

13.Ya siz tum bunlari kontrol edeceksiniz yada tum bunlar sizi. Secim sizin...

Evde oturup ex inizin sizi aramasini beklemek size sadece negatif enerji getirir.silkelenin.

14.Mutlu gozukun ama kimseye neden oldugunu soylemeyin.
ozellikle arkadaslari veya akrabalari ile temas icinde iseniz.sanki yeni bir hayat kurmussunuz gibi davranin.

15.Ex inizle arkadas olmayi asla kabul etmeyin.
Size arkadas kalalim diyebilir.kabul etmeyin.sizi elinde tutup daha iyisi gelene kadarda bekliyor olabilir.ikinci opsiyon olmayin ex inizin hayatinda.

16.Unutmayin ex inizin size donme zorunlulugu yok.herkes ozgurdur.
17.Duygulariniza yenilmeyin.mantiginizla dengeleyin.
Zor olsada plani uygulayin.
--------------------

Alıntıdırr ..

İki gün oldu ayrılalı. Hiçbir şey yapasım gelmiyo. Sürekli ağlıyorum. Çok mutsuzum. Birbirimizi çok seviyoruz, ama olmayınca olmuyo işte. Offff!! Daralıyorum. Bir an önce geçsin bu acı! Bu ruh halinden nefret ediyorum!

Bende varım ne yazık ki...
O büyük ask parcalandı icimde.
Ayrıldım,bitirdim. Acı cekiyorum evet ama aska süphe düsünce olmuyor.
Olmadı...

sanırım bende buraya üyeyim yeni ilişkiden çıkmış biri olarak aslında ben biteli 1 yıldan fazla oldu da salak ben acabalarla durdum yerimde sonunda tekme yedim bilmem anlatabildim mi
birinci kural kimseyi hayatının merkezi yapmıcaksın bu hayatta
ikinci kuralsa değer vermiceksin onsuz da mutu olucaksın
üçüncüsü beynine onu unutmamak için sinyaller göndermiceksin
unutucaksın,beyninden silip atıcaksın,mutlu olucaksın ve ya mutlu olacağın şeyler arayacaksın
ve yeni hayaller kurmaya başlıcaksın:53:

20 gun oldu ilk gunlere nazaran daha iyiyim .ilk basta asla aglamam bitmicek alisamiyacagim gibi gelsede onsuzluga,herseye alisildigi gibi onada alisiyormus insan.

Kaçan kovalanır kızlar Ne siz kovalayın Ne o kaçsın. Kimsenin kimseden eksiği ya da fazlası yok erkek kadın hepimiz insanız. Sakın ola arkasından ağlayıp yalvarmayın. Mutlu görünün kie ayakta olduğunuzu onsuzda olabileceğini anlasın içi içini yesin bu sizi bir nebzede olsa rahatlatacaktır:34: Tabikie de üzüntünüzü yaşayın ama belli etmeyin Evet belki hiç kimse onun gibi sarmayacak öpmeyecek ama sizi çok daha mutlu edicek birileri illa kie karşınıza çıkıcak:16:

Sen hayatinin en güzel bölümüne yerlestiriosun sevdigin insani kisa bir süre önce tanismis olsanda, sasirilcak bi durum. O birgün gelio herseyi bitirmek istedigni söylüyor evet herseyi bitiriyor en önemliside seni bitirio.. Kötü ya cok kötü daha hayatima hosgeldin demeden hoscakal demek zorunda kaliorsun o cok deger verdign insana..

Ben de geldim kızlar :21:
ben böyle bir oh özgürlük havalarındayım bir yandan hafif hüzün karışık duygular amaaan neyse onsuz hayat güzel kavga yok :27:

Erkek arkadasinizi veya esinizi dondurmenin yollarini soyle ozetleyebiliriz.

1.Kesinlikle pesine dusmeyin.

Sizden ayrilmasinin sebebi ne olursa olsun.Kisinin zaman ihtiyaci oldugu icin gider cogunlukla, kafasini toplamak istemesidir.Sizi hayatindan tamamen cikarmak amacli gitmez.
Kendi yasadigi sorunlara, ic dunyasina yonelmek icin zamana ihtiyaci oldugu icin gider.
Bu yuzden birakin ve o zamani o na verin.
Lutfen bana inanin.( yazar) O' nu sizin ayriligi kabul etmeniz ve hayatiniza onsuz devam etmek istemeniz kadar hic bir sey O'nu rahatsiz etmez.

2.Hayatiniza yon vermis yolunuza gidiyormussunuz izlenimi verin.

Bu dogru olmasa bile o izlenimi verin.Unutmayin, sizi terk etti ama sizdem hala beklentileri var.( siz pesinden aglayacaksiniz, hala onu bekliyor olacaksiniz)

Ve bu beklentilerine cevap vermemek onu geri kazanmak icin en iyi yoldur.Sizden gelen ilginin bitmesine tahammul etmesi zordur.

3.Aramama kurali ile ex 'inize onunla ilgilenmediginizi gosterin.

Panik ! Sizi elden kacirabilir duygusu yasar.Insanlar ele geciremecegi seylerin pesinde kosarlar..

4.Ex 'inizi degil kendinizi ikna edin.

Asla ve asla ex inizi bir seye ikna edemezsiniz.Bunu yapmaya calistikca o'nu kendinize yaklastiracaginiza kendinizden uzaklastirisiniz.

Sizin DEGISTIGINIZ dakikada ex 'inizde DEGISecektir!
Ex inizi degil kendinizi gelistirin.

5.Cekimi iten iki sey vardir bunlara dur deyin.

BUnlar, muhtac ve umutsuz tavirlaridir.

6.Kendinize guveninizi gelistirin.

Iliskilerde en az duygusal olan iliskiyi elinde tutandir.
7. O'nu asla hayatinizda number yapmayin ve oyle yaptiginizi o'na hissettirmeyin.

8.Hak etmedikleri hic bir davranista bulunmayin.

9.Saygi gostermeyene, saygi gosterilmez.Unutmayin..

9.Tekrarlayin " O'na ihtiyacim yok. Ben gucluyum ".

10.Opsiyonlarinizi acik birakin.

Sadece o nun size donmesi planiniz olmamali. ayni zamanda sosyallesin.eve kapanmayin.

11. Ex 'inizi istediginizi ama o na ihtiyaciniz olmadigini bilin!

Insanoglu olarak hayatta nelerle karsilasiyoruz ve nelerin ustesinden geliyoruz. ex'inizi mi unutamayacaksiniz??

12.Ex iniz sizinle tekrardan ilgilendiginde yelkenleri indirmeyin.O' na degisik bir siz verin.

13.Ya siz tum bunlari kontrol edeceksiniz yada tum bunlar sizi. Secim sizin...

Evde oturup ex inizin sizi aramasini beklemek size sadece negatif enerji getirir.silkelenin.

14.Mutlu gozukun ama kimseye neden oldugunu soylemeyin.
ozellikle arkadaslari veya akrabalari ile temas icinde iseniz.sanki yeni bir hayat kurmussunuz gibi davranin.

Size arkadas kalalim diyebilir.kabul etmeyin.sizi elinde tutup daha iyisi gelene kadarda bekliyor olabilir.ikinci opsiyon olmayin ex inizin hayatinda.

16.Unutmayin ex inizin size donme zorunlulugu yok.herkes ozgurdur.
17.Duygulariniza yenilmeyin.mantiginizla dengeleyin.
Zor olsada plani uygulayin.
--------------------

Alıntıdırr ..
bu kuralları uygulayın kızlar çok etkisi olacak! ben 15. kuralı uygulamadım kopamadım bi anda ama o başkası var deyince damdan düşme etkisi yaptı. öyle bir koptum ki şu an yalvarıyor lütfen geri dön diye ama bende tık yok :52::52:

O kadar sıkıntılıyım ki 6.5 yıl üniverstede beraberdik askerde bekledim o istanbul ben ankaradaydım istanbula atandım herşey çok güzel gidiyordu ana öyle bi davranıyodu ki maaşının yarsını bana harcıyo bi dediğimi 2 etmiyodu evlenelim diye yakama yapıştı korkuyodum evlilikten en son tamam dedim annesiyle geldi annemle tanıştı nişan yapacaktık ki aniden hiç bişey yokken bitsin sende evine dön ikimiz içinde en hayırlısı bu biz evlenmemeyiz evlensekte ayrılırız yaşlarımız iyice büyümeden bitirelim dedi 30 oldum daha ne kadr büyüyecekse ortada sap gibi kaldım iyi mi istanbulda br başımayım ve 3 ay geçti beni merak etmedi bu kız ne yapar tek başına demedi bu kadr basitmi bu nerdeyse 7 yıl iyi kötü bi hayat paşlaştık bi kalemde beni nasıl siler kayıtsız bi dünya laf ettim hakaretler içeren mesajlar yazdım cevap bile vermedi çok sıkıntılıyım kızlar öyle bi oldum ki annemle bile 3 günde bir 2 dk konuşur oldum dışarı çıkmak istemiyorum içime kapandım nasıl atlatıcağım bilmiyorum en çok dokunda 3 gün önce seviyodu 3 gün sonra sevmiyo oldu nasıl bi vicdan var bu erkeklerde anlamıyorum ben senle evlenmicem diyo bu duruma sanki ben getirdim:(

O kadar sıkıntılıyım ki 6.5 yıl üniverstede beraberdik askerde bekledim o istanbul ben ankaradaydım istanbula atandım herşey çok güzel gidiyordu ana öyle bi davranıyodu ki maaşının yarsını bana harcıyo bi dediğimi 2 etmiyodu evlenelim diye yakama yapıştı korkuyodum evlilikten en son tamam dedim annesiyle geldi annemle tanıştı nişan yapacaktık ki aniden hiç bişey yokken bitsin sende evine dön ikimiz içinde en hayırlısı bu biz evlenmemeyiz evlensekte ayrılırız yaşlarımız iyice büyümeden bitirelim dedi 30 oldum daha ne kadr büyüyecekse ortada sap gibi kaldım iyi mi istanbulda br başımayım ve 3 ay geçti beni merak etmedi bu kız ne yapar tek başına demedi bu kadr basitmi bu nerdeyse 7 yıl iyi kötü bi hayat paşlaştık bi kalemde beni nasıl siler kayıtsız bi dünya laf ettim hakaretler içeren mesajlar yazdım cevap bile vermedi çok sıkıntılıyım kızlar öyle bi oldum ki annemle bile 3 günde bir 2 dk konuşur oldum dışarı çıkmak istemiyorum içime kapandım nasıl atlatıcağım bilmiyorum en çok dokunda 3 gün önce seviyodu 3 gün sonra sevmiyo oldu nasıl bi vicdan var bu erkeklerde anlamıyorum ben senle evlenmicem diyo bu duruma sanki ben getirdim:(

canim istersen "ask hikayelerimiz/dertlerimiz" de konu ac ya da " ask acisi cekenler" de ac konunu.
burda birbirimize destek olmak icin variz.
orda anlatirsin her seyi,hepimiz yardimci olmaya calisiriz.:34:
durumunu az cok anliyorum benim de 2 yila yakin iliskim vardi,bittii kiyaslayamam bile seninkiyle tabi ki..
ayrilmadan iki gun oncesine kadar cok iyiydik,vazgecemem ayrilamam ayaklarindayken bitti 2 gun sonra.erkekler yapiyo bunu adiler..
Allahim yardimcin olsun ve bol sabir versin sana.

Teşekkür ederim canım yeni üye olduğum için bilmiyorum burda açtım daha doğrusu üç aydır ne yaptığımı bilmiyorum şuursuz gibiyim:(
dertlerimizi bulabilirsem orda açarım...

yukarıda yazılan liste çok doğru...

kendimden örnek veriyim size:)

bende sevgilimi terk ettim..

şuan bana aynı bu listede yazılanlar gibi davranıyor..

ve bunu gerçekten deli ediyor...

gurur yapmasam adamı arayıcam nerdeyse...

hayatımı yaşıyorum imajı veriyor resmen...

kesinlikle uygulayın bunları :)

Dün düğündeydik tekirdağa gittik.
Bi çocuk vardı kart yollamş isterse arasın vs.
Bende baktm dedim face te araştırıyım kimin nesi
Yoksa arıcağımdan değil
Zaten kartını yollayan adam ne beklersin :1:
anaa bi baktm sevgilisiyle resim çekilmş sarmaş dolaş akrabasına sordm işte sevgilisi falan dedi
hahaha cesarete bakın şanssızlığma bakın :ssz:

ben de 2 gün önce sevgilimden ayrıldım. bizimki baya karışık bi hikaye bu ilişkide asla yapmam dediğim ne varsa yaptım. anlatıcak o kadar çok şey var ki nerden başlıcam bilmiyorum.

bu benim internet üzerinden makara yaptığım biriydi. hakkında çok az şey biliodum umrumda da diildi sadece gülmek kafa dağıtmak için takıldığım bi yerdi....

ancak olaylar o kadar tuhaf gelişti ki biz sevgili olduk, ve bu ilişki bi sürü imkansızlığa rağmen-mesela yurtdışında yaşıo- 10 ay sürdü.
O kadar değişik bişeydi ki yaşadığım dediğim gibi yapmam dediğim ne varsa yaptım. sadece anı yaşadım ilk kez. hiç sonrasını planlamadım. bi de sadece 2miz vardık bu ilişkide çünkü ilişkimizi 2mizin de çevresinden kimse bilmiyodu ortak arkadaşlarımız da bilmiyodu.

biteceğini bildiğim bi ilişkiydi. ben ayrıldım. nolur bırakma dedi emin de diilim. bu yazı beraber geçirmeyi planlıyoduk o benim için buraya gelio 3 ay burda olcak bütün planlar altüst. çok fazla kavga ediyoruz.

beni çok sevdiğini biliorum ama bi sürü farklılık var sonu olmayan bişey ama çok sevilmek de güzel bi duygu olduğu için 10 ay sürdü. bakalım önümüzdeki günler ne getircek

Back