• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bu arada şu anda inanılmaz boşlukta hissediyorum. 10 aydır istisnasız hergün saatlerce vakit geçirdiğim biri. nasıl alışcam yokluğuna bilmiyorum.

bu arada önümüzdeki ay içinde bi estetik ameliyat olmayı planlıyorum o da ayrı bi heyecan. bu yazı nasıl atlatıcam belli diil.

herşeyin hayırlısı olur umarım.

7 aylık ilişkimi bitirdim geçen hafta. yalvarmasına yakarmasına ragmen dönmedim bu kez ve dönmeyeceğim de çünkü çok garip ama bi kavga tartışma oldğnda hemen bitirmeye kalkışıyordu. en sonunda uzaklaştım senden dedi ben ağlama komasına girdim ve bitirdim sonunda. yorum yapın ltfen. bir de ciddi düşünüyorduk ve bu yaz ailemle tanışacaktı

7 aylık ilişkimi bitirdim geçen hafta. yalvarmasına yakarmasına ragmen dönmedim bu kez ve dönmeyeceğim de çünkü çok garip ama bi kavga tartışma oldğnda hemen bitirmeye kalkışıyordu. en sonunda uzaklaştım senden dedi ben ağlama komasına girdim ve bitirdim sonunda. yorum yapın ltfen. bir de ciddi düşünüyorduk ve bu yaz ailemle tanışacaktı

İşte çok fazla ayrılık kelimesini dillendirmemek gerek bence yazık kendi kendine yapmış ne yapmışsa..Vardır bunda da bir hayır sıkma canını :34:

benim de gözümden sakındığım biricik ilişkim bir ay önce bitti. ama gel gör ki yüreğimde bitti mi? hayır. ben arıyorum ona ağzıma geleni söylüyorum o arıyor bana söylüyor böyle hırpalana hırpalana bir ay geçirdik. ağız tadıyla bile ayrılığı yaşayamadık...:43:

3 yıllık ilişkim bitti benim de... :(
daha 2 hafta olmadı ama onu dğn başka bi kızla elele gördüm bir mekanda.. beni görünce apar topar çıktı.. o an başımdan aşağı kaynar sular döküldü. nasıl yapabildi bunu ya... tamam ilişkimiz bitmişti ama açık kapı bırakadan oydu bitirirken. Morali bozuktu son zamanlarda sürekli kavga ettiğimiz için ( GÜYA ) kpss'ye odaklanamıyordu, eve kapanıp ders çalışacaktı...sonra işler yoluna girecekti.... gördük nasıl çalıştığını...

işin en kötü yanı... yani üzgün olduğunu belirten en ufak bi mesaj bile atmamış olması. utandığını söylememesi. özür dilemesi belki. ben kafamda ilişkiyi zaten bitirmiştim, mevzu barışıp yeniden ilişkiye devam etmek asla değil. ama üç yılın hatrına daha saygılı olmasını.. en azından ayrılık için üzülmesini, başka bi ilişkiyi bi süre ertelemesini beklerdim.

şu an hiç bir şekilde görmek, görüşmek istemiyorum kendisiyle..

daha 2 hafta olmadı ama onu dğn başka bi kızla elele gördüm bir mekanda.. beni görünce apar topar çıktı.. o an başımdan aşağı kaynar sular döküldü. nasıl yapabildi bunu ya... tamam ilişkimiz bitmişti ama açık kapı bırakadan oydu bitirirken. Morali bozuktu son zamanlarda sürekli kavga ettiğimiz için ( GÜYA ) kpss'ye odaklanamıyordu, eve kapanıp ders çalışacaktı...sonra işler yoluna girecekti.... gördük nasıl çalıştığını...

işin en kötü yanı... yani üzgün olduğunu belirten en ufak bi mesaj bile atmamış olması. utandığını söylememesi. özür dilemesi belki. ben kafamda ilişkiyi zaten bitirmiştim, mevzu barışıp yeniden ilişkiye devam etmek asla değil. ama üç yılın hatrına daha saygılı olmasını.. en azından ayrılık için üzülmesini, başka bi ilişkiyi bi süre ertelemesini beklerdim.

belki ayrılmadan önce ayarlamıştır bile.

erkekler böyle maalesef:((

[COLOR=""]bir başkasıyla görme fikrine bile dayanamam ben. ayrıldıktan sonra facebooka yeni çekildiği bir resim koymuştu, resimde gayet iyiydi gülümsüyordu ben onu görünce bile komaya girdim bensiz gayet iyi diye. hele ki bir başkasıyla görme düşüncesi ölüm olur bana. sabır diliyorum.. çok pişman olsunlar dönsünler. ama neye yarar ki şu saatten sonra...[/COLOR]

[COLOR=""]bir başkasıyla görme fikrine bile dayanamam ben. ayrıldıktan sonra facebooka yeni çekildiği bir resim koymuştu, resimde gayet iyiydi gülümsüyordu ben onu görünce bile komaya girdim bensiz gayet iyi diye. hele ki bir başkasıyla görme düşüncesi ölüm olur bana. sabır diliyorum.. çok pişman olsunlar dönsünler. ama neye yarar ki şu saatten sonra...[/COLOR]

aynen canım.. ben şu an nefret bile hissedemiyorum çok soğudum. bitti artık. ve keyfi bilir. bu ilişki burda biter..

belki ayrılmadan önce ayarlamıştır bile.

erkekler böyle maalesef:((

aynen ben de bunu düşündüm. yakın zamanda bi haftalığına şehir dışına çıktım ve onu görmek istediğimi sölemiştim gitmeden önce. vaktim yok bilmemne diyip geçiştirmişti. sonra ben şehir dışındayken yıl dönümümüzdü hatırlamadı bile ki hassastır normalde bu konuda. şimdi geriye dönüp bakınca.. önceden ayarlamış olma ihtimali çok yüksek. sonrasında ayrılmak için bahane çok zaten.

ben henüz soğuyamadım. hem seviyorum hem nefret ediyorum :ssz:

üzüldüm canım. bana numarasını ve ona dair herşeyi silmek çok yardımcı oldu. yani mesela şu an sölemek istediğim bi kaç şey var aslında. ama numarası yok =)) dolayısıyla söylemiyorum. sağolsun o da msj atmıyor aramıyor. faceten sildim. yani ulaşmaya çalışmayınca kafam daha rahat aslında. kavga da etmek istemiyorum. bu onun karakteriymiş dedim ve sildim. sizin ayrılık sebebiniz ne bilmiyorum ama eğer geri dönüşü olmamalı diye düşünüyorsan net kararlar vermelisin.

üzüldüm canım. bana numarasını ve ona dair herşeyi silmek çok yardımcı oldu. yani mesela şu an sölemek istediğim bi kaç şey var aslında. ama numarası yok =)) dolayısıyla söylemiyorum. sağolsun o da msj atmıyor aramıyor. faceten sildim. yani ulaşmaya çalışmayınca kafam daha rahat aslında. kavga da etmek istemiyorum. bu onun karakteriymiş dedim ve sildim. sizin ayrılık sebebiniz ne bilmiyorum ama eğer geri dönüşü olmamalı diye düşünüyorsan net kararlar vermelisin.

bana da ara ara esiyorlar numarasını siliyorum, ama silsem neye yarar ezberimde varken:) sonra diyorum ki tekrar kaydedeyim ararsa ola ki o dalgınlıkla açarım adını göreyim hiç değilse.

daha çok seven taraf bendim ve bitmeye mahkum olduk. kısmet...

eveet bahane çok.

hiç bi zamanda dürüst olup söylemezler gerçeği :25:

giden gitmiştir şeklinde cümleler bile kurmak istemiyorum amaan salla gide yeni bir hayat oh ne rahat :))

mrb kzlar bnde zor zamnlr geciriorm sewglmle yaklask iki aydr aramzda cözlemeyck sornlr olstu ayrı olrsak daha mutlu olr muyz die konstk ama onn bunu düsünmesi bile canımı cok yakmstı banada bu konuyu ii düsünmelyz birlkte mutsz olcagmza demsti simdi görüsemiorzda üc dört güne geleck ben acıkca konsmk istiorm cok alttn almak ii olmuo ama yumusakta davrnmak gerekio ne yapcgmı bilmiorm belki sonumz ayrılık olcak

seni çok iyi anlıyorum cnm. buna benzer bi durum 2 ay önce benimde başıma geldi... adamdan ayrıldım. 2 gün sonra facete bi kız bunu gittikleri yeri taglemiş ve sonra bi baktım her gün buluşuyo bunlar... sonra ne mi oldu aradan 10 gün geçti, tak facete ilişkisi var yapmışlar..:52: tmm ayrılmış olabiliriz, hiçte pişman değilim ondan ayrıldığım için ama şu yaptığı hareketle geçmişimizin yalan olduğunu ispatlamış oldu. sanırım benle çıkarkende o kızla da görüşüyordu şerefsiz:31:

kızlarr :(( bende ayrıldım sevgilimden 3 yıl olucaktı 1 hafta sonra yüzük takıcaktık her şeyi ayarlamıştık. Ama o naptı artık eskisi gibi deilmiş yapamıyomuş , artık sevgili gibi deilmişiz dedi ve gitti beni de aşkımızı da ortada bırakıp gitti. Bana seni sevyrm ama yapamıyorz artık dedi bizim için savaşamazmış inancı kalmamış artık. nsl yaptı bnu ya bz birlkte büyüdk ben onun için onun okuduğu liseye gittim ben hep diyodum o okula snnle girdm snnle çıkıcm diye ama noldu olmadı zoru görünce hemen kaçtı hiç savaşmadı bzm için kzlar bgn tam 24 gün oldu ama onun umrunda bile deil. seven insan sevdiğini bırakıp gider mi ? beni faceden silmedi ben de onu silmedim ama o sanki bana inat yapar gibi çıkarken izin vermediğim kızları eklemiş hatta daha çok kız eklemiş ve kızlarn hiç birisi düz deil. o hayatına devam ediyo ama ben onları gördükçe çıldırıyorum. 2 gün snra biriyle ilişki yapsa şaşrmam ama nasıl dayanıcm of bizim kaderimz mi terkedlmek. :((((

seni çok iyi anlıyorum cnm. buna benzer bi durum 2 ay önce benimde başıma geldi... adamdan ayrıldım. 2 gün sonra facete bi kız bunu gittikleri yeri taglemiş ve sonra bi baktım her gün buluşuyo bunlar... sonra ne mi oldu aradan 10 gün geçti, tak facete ilişkisi var yapmışlar..:52: tmm ayrılmış olabiliriz, hiçte pişman değilim ondan ayrıldığım için ama şu yaptığı hareketle geçmişimizin yalan olduğunu ispatlamış oldu. sanırım benle çıkarkende o kızla da görüşüyordu şerefsiz:31:

ahan da aynısı olduuuu =)) facete ilişkisi var yazmış... tebrik etmek istiyorum kendisini , mal ya=))
bir de.. geçende bi ev numarası çaldırdı beni ( erzurum küçük, pek sallama işi gibi gözükmüyo çnkü hem sallayıp hem aynı şehir hem de aynı semtten cep numarası tutturmak imkansıza yakın =)) ) hem de 11'e doğru. Ben eski sevgilim mi acaba diye şüphelendim ama ev numaralarını hatırlayamadıığım için emin olamadım. nie çaldırsınki ? çok saçma geldi.

Back