• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Bilmiyorum ya her şey çok garip geliyor. kendi kendime konuşmaya başladım aslında tek sorun o da değil işte böyle tam her şey bitti ama o var ya yeter dediğin zamanda sırtından vuruyor seni... çekiğ gidiyor en çokta o koyuyor. Müzisyenim ben en büyük hata ne olursa olsun ister kocan ister nişanlın ister sevgilin ne kadar çok seversen sev uğruna herşeyden vazgeçmek en büyük hata. bir gün herkes gidiyor tek başına kalıyorsun ve tutunacak bir şeylerin olması gerek. ben onun için müzikten vazgeçtim 12 yıl emek verdiğim şeyden vazgeçtim herkesin içinde şarkı söylememi istemiyor diye 4 senedir hazırlandığım sınava girmedim ideallerim kül oldu şimdi kaleyi en baştan inşaa ediyorum işte. o kadar anlatmama rağmen zor durumda olduğumu çalışmam gerektiğini annemin zor günler geçirdiğini 5 kuruşumuz bile olmadığını genede çalışmama izin vermedi. neymiş çevre yaparmışım falan filan bir sürü saçmalık. bilmiyorum ya aşk kısıtlanmamalıdır bence aşk özgürlük demektir. şimdi kanserin çilesini çekiyorum. dert üstüne dert diye diye bir de bu çıktı. insan bir kere arar sevmese bile nasıl oldun diye arar bu kadar vicdansız nasıl olunur anlamıyorum.

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun sakın kendini üzme inan değmiyo bak kendin de görüyosun değmediğini eğer seni gerçekten sevseydi değer verseydi seni o halde bırakıp gitmezdi ara sorardı endişelenirdi senin için onun inadına hayata daha çok bağlanman lazım en iyi yerlere gelmen lazım o gitti diye hayatını mahvetme daha çok çalış ve istediğin her şeyi yap kendin için ailen için evet herkes gidiyo bizi terketmeyen tek kişi ailemiz onlar için hayata tutun onu umursamamaya çalış onla ilgili ne anın varsa hepsini at sil biraz zaman geçsin alışıcaksn zaten hayatına öyle iyi insanlar giricek ki ben bnunla neden zamanımı kaybetmşm hayatımı onun için yakmışım diyceksn şimdi onu düşünmemeye çalış bi işle uğraş bak ben kendimi derslerime verdim facemi dondurdm onu görmüym dye aynı dershanede olucz ama olsun istediğini yapsın kimse beni ders çalışmaktan alıkoyamaz çok çalışıp istediğim yeri kazanıcam inşallah o da gitsn kızlarla gününü gün etsin umrumda deil o onun seviyeszliği sende böyle yap canım elbet pişman olcak geri gelicek

canım benim teşekkür ederim en azından içim rahatladı biraz daha kimseyle konuşamıyorum çünkü insanlar biraz moral vermek yerine sadece salla gitsin demeyi tercih ediyorlar sallamayı bende biliyorum yani düşünebiliyorum bunu ama rahatlamıyorum o lafı duyunca. iş arıyorum işte şimdi bi işe girip tekrar konservatuvara hazırlanacağım sonra ikinci idealim bir araba almak işte o zaman kafam daha rahat olucak. eğer izmirde olan varsa iş konusunda bana yardım edebilirseniz gerçekten çok sevinirim en azından kendimi toparlarım. hedeflerimi yükselttim artık kendim için yaşayacağım başkası için değil :)

Aşk onunlayken normalde olan sorunlarının yok olması onsuzken herşeyin gözüne batması demek sanırım. 25 yaşındayım ilişki namına neye elimi atsam çürüdü. Kimisine üzüldüm kimisini üzdüm ama anladım ki şu hayatta neyi kaybetmeye korkuyorsan önce onu kaybediyorsun. Zaman istedi benden işlerini hayatını toparlamak için benim o hayatını toparlarken gözyaşı akıtacağımı bile bile ... Geçenlerde bir kitap okudum diyordu ki iyi insan olmak ayrı aşık olmak ayrı. Öyle hani hayatta hep iyi birilerini seçin der annelerimiz iyi kalpli olsun , iyi bir insandı eski sevgilim ama iyi bir sevgili değildi. Şimdi biliyorum günlerce acıyacak içim böyle sanki tam midemden başlayıp ayaklarıma doğru bir sızı . Ama bu kez bu acıyı iyice çekicem içime çekilen acıyı unutmamak yeniden kırılmamak için de bugün sizlerle paylaşıyorum. Bazen insan ayrıldığı insana değil de niye hep böyle hayatım diye ağlıyor.

ayrıldık ama hergün aynı ortamda yine olucaz bu daha çok canımı acıtıyor şimdiden.yüzünü görmesem belki daha kolay olur ama beraberken güzelleştirdiğimiz o küçük yeri ortamı şimdi nasıl yaşayacağım tek başıma bilmiyorum..

malesef bunu yaşamak zorundayım kader mi kader!!!

kızlar bugün face e bi girdim beni faceden silmiş canım çok yandı ya onun inadına hiç bişey yapmadım ben biz biribrimize söz vermiştik hayatımza biri girene kdr birbirimizi silmycez diye girdiğinde de söylycz dye acaba başka birisi mi var yoksa ona niye sildn yazym dye mi sildi kafam çok karışık birisi olsa söylerdi .s

kızlar bugün face e bi girdim beni faceden silmiş canım çok yandı ya onun inadına hiç bişey yapmadım ben biz biribrimize söz vermiştik hayatımza biri girene kdr birbirimizi silmycez diye girdiğinde de söylycz dye acaba başka birisi mi var yoksa ona niye sildn yazym dye mi sildi kafam çok karışık birisi olsa söylerdi .s

canım birlikteyken çok sözler verilir ama ayrılınca hiç biri tutulmaz. birlikteyken ağlamana kıyamayanlar şuan en çok ağlatanlar olur her zaman. bana sorarsan niye sildiğini sorma. üzerine gittikçe kaçarlar. sen ona nazik yaklaştıkça daha çok hançerlenirsin. şuan hayatına yeni birisini sokmuş olsada eminim bir gün kafasına dank edicek. değerini anlayıp sana yalvardığını görüceksin. genelde böyle olur. onunla eskisi gibi düzgünce mantıklı konuşmayı bekleme. çünkü bütün erkekler ayrıldıklarında daha kırıcı oluyorlar. senin şuan yaşadığını eski sevgilimde yaşadım ordan biliyorum oda silmişti benide. bende gidip sordum ve ağzımın payını aldım. sevgilim var hayatımdan çık ve daha bir çok ağır laf yedim. çok zor oluyo. bence hiç deneme

Son düzenleme:
canım birlikteyken çok sözler verilir ama ayrılınca hiç biri tutulmaz. birlikteyken ağlamana kıyamayanlar şuan en çok ağlatanlar olur her zaman. bana sorarsan niye sildiğini sorma. üzerine gittikçe kaçarlar. sen ona nazik yaklaştıkça daha çok hançerlenirsin. şuan hayatına yeni birisini sokmuş olsada eminim bir gün kafasına dank edicek. değerini anlayıp sana yalvardığını görüceksin. genelde böyle olur. onunla eskisi gibi düzgünce mantıklı konuşmayı bekleme. çünkü bütün erkekler ayrıldıklarında daha kırıcı oluyorlar. senin şuan yaşadığını eski sevgilimde yaşadım ordan biliyorum oda silmişti benide. bende gidip sordum ve ağzımın payını aldım. sevgilim var hayatımdan çık ve daha bir çok ağır laf yedim. çok zor oluyo. bence hiç deneme

haklısın sanrm tatlım zaten 1 hafta oldu beni sileli bnde kendimi tuttum yazmadım arkadşmn facenden gördm duvarına yazmş ki karşıma birisi çıksa beni öyle bi sevki bütün sevyrm dyenler utansın o drece severm yazmş çok zoruma gitti bunu yazması ben onun 3 yıllık sevgilisydm sonçta bana böyle düşman olmasnı hemen silmesini kndime yediremyrm sanki sebepsz yere çekip giden bendm bi gün dönück mi ya da pişman oluck mı onu mrk edyrm .s

haklısın sanrm tatlım zaten 1 hafta oldu beni sileli bnde kendimi tuttum yazmadım arkadşmn facenden gördm duvarına yazmş ki karşıma birisi çıksa beni öyle bi sevki bütün sevyrm dyenler utansın o drece severm yazmş çok zoruma gitti bunu yazması ben onun 3 yıllık sevgilisydm sonçta bana böyle düşman olmasnı hemen silmesini kndime yediremyrm sanki sebepsz yere çekip giden bendm bi gün dönück mi ya da pişman oluck mı onu mrk edyrm .s

işte canım koskoca 3 yıl dile kolay, onca gün gecende gündüzünde oyken birden giderler, en çok bu koyar insana, boşlukta hissedersin kendini, hele kendini toparlayıp yeni birisini tanımak ona güvenmek o kadar zor gelir ki hep korkarak yaklaşırsın insanlara, ama eminim buda geçicek, hepte tam unuttum geçti acımıyo artık derken gelip hayatını altüst ederler, seni hemen silmesi sana daha çok acı vermek için olabilir seni unuttum bak umrumda değilsin der gibi, ama bence pişman olucak bigün aklına geliceksin ama o gün iş işten geçmiş olucak, o yüzden hiç üzülmeye değmez zaman geçtikçe değmiceğini sende anlıcaksın inan :)

Merhaba arkadaşlar forumda bu başlığı görünce içimi dökmek istedim. Daha ayrılalı 2 hafta oldu bizim ama ondan öncede 2 kere ayrılıp barıştık ilişkimiz resmen laçka olmuştu... Günlerdir uyuyamıyorum ağlama nöbetleri tutuyor gözümden yaş yerine kan akacak diye korkmaya başladım artık. O kadar basit hatta neden bile denmeyecek bir şeyden terk etti ki beni anlatamam. canımı en çokta acıtan bu zaten. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım afalladım tökezledim düştüm. Şimdi kalkamıyorum bir türlü. Çevrem olması battı ona tamam erkekler kıskançtır ama bu kadar olmaz ki. ben onunla birlikte olduğum süreçte hiç kimseyle bi ilişiğim kalmadı telefon numaramı değiştirdim sosyal ortamlardan uzaklaştım tamamen sadece o vardı benim için başka hiç kimse yoktu. Yolda eski bir ablamın eşini gördüm ona anlattım diye ayrıldı benden. neymiş artık benimle birlikte sokağa çıkamayacakmıymış herkesi tanıyormuşum. 2 hafta sonra sözlenecektik. Yumurtalıklarımda kist var ve daha yeni bir de kitle çıktı kanserli hücre tespit ettiler bunu bildiği halde terk etti beni. terk etti ve sağlığımı sormak için bile aramadı. İnsan bi arar değil mi? Doktora gittin mi sonuçlar nasıl diye arar sorar. hiç yoksa bi mesaj atar. O kadar derin bir boşluktayım ki anlatamam ne yapacağımı bilmiyorum :((

canım çok uzuldumm sevgilini sakın arama mutsuzluğunu belli etme aksine onsuz da bi hayatının olduğunu mutlu olduğunu goster emin ol geri donecektir ama onu hemen affetme ilgisiz kal ona karsı o seni tekrar kazanmak için cabalasın ...kist içinse kuzenimdede vardı bir tane soganı dörde bölüp kaynat sabah akşam 1 bardak iç ALLAH ın izniyle birsey kalmıyor :)

bir sürü şey okudum benim durumumda olan yok heralde.
kavga etmezdik öyle tartışırdık normal şekilde ben anlatarım o dinlerdi o anlatırdı ben dinlerdim. güzel vakit gecirdik.tek bir şey için gitti her şeyi tüm güzelliği sildi gitti inanamıyorum o beni hala yalancı diye suclarken o benim arkamdan neler yapmış onu öğrendim ben varken başkası da varmış..nasıl tanıyamadım o kadar güzeldi ki ..

Bu dünyada artık aşık olabileceğimi sanmıyorum insanlara karşı güvenim sarsıldı. ah canım seninkide birşeymi beni kaç kişiyle aldatmış başkasından duyuorum bunları birde bana asla aldatmadım diye yemin ediyor yazıklar olsun 2 buçuk yıl beni keriz yerine koymuş şimdide defolup gitti hayatımdan onca hatıra anı nasıl silincek bilmiyorum biryandan nefret ediyorum biryandanda çok seviyorum . ama şu varki giden birdaha geri gelmez ama allaha havale ediyorum :14::14::14::14::14::14::14:

aynı durumu yaşıycaz sanırım canm benm olduğum dershaneye yazılmış 1 ay snra başlıycak onun dersleri napıcam hiç bilmiyorum benim inadıma her şeyi yapıcak ama güçlü olmalıyız onlara onsuz da yaşıyabildiğimizi göstermeliyz yoksa hep acı çektirirler bize umrumuzda deilmiş gibi davranmalıyız

sen buna inanıyorsan yaparsın da ben naparım hala kestiremiyorum :(

Bu dünyada artık aşık olabileceğimi sanmıyorum insanlara karşı güvenim sarsıldı. ah canım seninkide birşeymi beni kaç kişiyle aldatmış başkasından duyuorum bunları birde bana asla aldatmadım diye yemin ediyor yazıklar olsun 2 buçuk yıl beni keriz yerine koymuş şimdide defolup gitti hayatımdan onca hatıra anı nasıl silincek bilmiyorum biryandan nefret ediyorum biryandanda çok seviyorum . ama şu varki giden birdaha geri gelmez ama allaha havale ediyorum :14::14::14::14::14::14::14:

hepsi zor aslında ha bir olmuş ha iki
ha bi dakika olmuş ha bir yıl ..

arkandan iş çevrilmiş mi cevrilmiş bizim duygularımızı önemseyen yok
ben resimlere baktıhımda onu sevdiğimi hatırlıyorum ve biliyorum önümde bana göre zor gececek yıllar var aynı yerde çalışıyoruz..

sizin uzunmuş Allah sabrını veriyor ama işte sabretmek lazım.umarım bian önce unutursun canım hayırlısı neyse o olsun..

bende dün ayrıldım kızlar :( artık dayanamadım hem sevdigini söylüyo hem hakaret ediyo beni aglatıyo.beni o kadar sebepsiz yere kıskançlıklarıyla aglattı ki 2 yıl boyunca...artık aglamak su içmek gibi normal birşey olmuştu hayatımda.pepe diyo ya "insan hiç sevdigini üzer mi" diye..hem sevip hem bu kadar üzmek olmaz.hayatıma ilk kez birini soktum o da olmadı.bundan sonra yapayalnız devam edecegim yoluma.gece 4.30da msj atmış işte arkadaşına atıyo yalnışlık oluyo güya.acile kaldırdılar beni bayılmışım falan diye.naslsn falan die hiç sormadm.kendimi tutacam konuşmayacam bundan sonra artık onunla!

işte canım koskoca 3 yıl dile kolay, onca gün gecende gündüzünde oyken birden giderler, en çok bu koyar insana, boşlukta hissedersin kendini, hele kendini toparlayıp yeni birisini tanımak ona güvenmek o kadar zor gelir ki hep korkarak yaklaşırsın insanlara, ama eminim buda geçicek, hepte tam unuttum geçti acımıyo artık derken gelip hayatını altüst ederler, seni hemen silmesi sana daha çok acı vermek için olabilir seni unuttum bak umrumda değilsin der gibi, ama bence pişman olucak bigün aklına geliceksin ama o gün iş işten geçmiş olucak, o yüzden hiç üzülmeye değmez zaman geçtikçe değmiceğini sende anlıcaksın inan :)

kesinlikle tatlım çok doğru söylüyosun ayrılalı 2.5 ay oluyo nerdeyse inan artık eskisi gibi acımıyo kalbim umrumda bile olmuyo bazen o yeni birilerinin peşinde bense derslerimin ve geleceğimin peşinden koşuyorum eminim biraz zaman geçsin unutucam yeni birilerini alabilicem hayatıma şimdi sadece sabr dediğin gibi bi gün dönerse iş işten geçmiş oluck sevgimizi haketmediler fazla sevgiyi kaldıramadılar gittiler böylesi daha hayrlı sanrm :)

sen buna inanıyorsan yaparsın da ben naparım hala kestiremiyorum :(

yapıcaksın tatlım bak öyle bi zaman gelicek ki artık umrunda olmuycak eskisi kadar acıtmıycak canını çünkü çektirdiği kadar acı çektrdi ztn hepsine alışıyo insan ben diyodum ki onsuz yaşıyamam ölürüm nasıl dayanıcm dye görürsn belki eski yazdıklarmı ama bak şmdi daha iyiym çnkü değmediğini göryrm ve inan insan hayatna dvm ediyo Allh sabrnı da veriyo aklını başka şeylere ver kesnlkle işe yarıyo ben kndimi derslerme verdm mesela inan aklıma ble gelmiyo sende başka şeylerle uğraş alışıcksn zamanla sadece Allh a bırak.

bende dün ayrıldım kızlar :( artık dayanamadım hem sevdigini söylüyo hem hakaret ediyo beni aglatıyo.beni o kadar sebepsiz yere kıskançlıklarıyla aglattı ki 2 yıl boyunca...artık aglamak su içmek gibi normal birşey olmuştu hayatımda.pepe diyo ya "insan hiç sevdigini üzer mi" diye..hem sevip hem bu kadar üzmek olmaz.hayatıma ilk kez birini soktum o da olmadı.bundan sonra yapayalnız devam edecegim yoluma.gece 4.30da msj atmış işte arkadaşına atıyo yalnışlık oluyo güya.acile kaldırdılar beni bayılmışım falan diye.naslsn falan die hiç sormadm.kendimi tutacam konuşmayacam bundan sonra artık onunla!

işte bunların hepsi böyle tatlım defolp giderler snra da peşlerinden koşmamızı beklerler en zayıf noktamzdan vuruyolar işte ama inan biraz zaman geçsin sende alışıcaksın bak hepimiz aynı acıları yaşadık hepimz aynı yerden sınav oluyoruz asla isyan etme belki de en hayrlısı buymuş karşına daha iyisi çıkıck ki Allh ayrdı sizi ama kadernde o yazılıysa da elbet bi yolunu bulup tekrr bir araya gelirsinz kendini yıprtma dışarı çık gez dolaş eğlen hangi konularda kısıtladysa şimdi hepsini yap asla içine kapanma bu dönemde arkadaşlarnla birlkte ol hep hatta bana da yazablrsn özelden ona söylemek isteyip de yazamadklarnı inan rahatlıyo insan ama asla ona yazma bırak kendi haline pişman olucktr bi gün

yapıcaksın tatlım bak öyle bi zaman gelicek ki artık umrunda olmuycak eskisi kadar acıtmıycak canını çünkü çektirdiği kadar acı çektrdi ztn hepsine alışıyo insan ben diyodum ki onsuz yaşıyamam ölürüm nasıl dayanıcm dye görürsn belki eski yazdıklarmı ama bak şmdi daha iyiym çnkü değmediğini göryrm ve inan insan hayatna dvm ediyo Allh sabrnı da veriyo aklını başka şeylere ver kesnlkle işe yarıyo ben kndimi derslerme verdm mesela inan aklıma ble gelmiyo sende başka şeylerle uğraş alışıcksn zamanla sadece Allh a bırak.

ne güzel senin için sevindim :) Allahım hayırlı insanı cıkarsın karşına..haklısın biliyorum zamanla gecmicek sey yok ama diyorum ya tek korkum aynı yerde yüzyüze yıllarca bakcak olmamız bu benim derdim:(

Son düzenleme:
şuan burda içimden geldiği gibi haykıracağım: DEFOL GİT ARTIK AKLIMDAN GERİZEKALI, SEN BENİM İÇİN SADECE BİR ALIŞKANLIKSIN !! İLERDE SENDEN DAHA İYİLERİNE BULACAĞIM, AMA SEN BENİM GİBİSİNİ NAH BULURSUN!!!!! :21: (son cümlem için kusura bakmayın pls :1: )

Back