Bilmiyorum ya her şey çok garip geliyor. kendi kendime konuşmaya başladım aslında tek sorun o da değil işte böyle tam her şey bitti ama o var ya yeter dediğin zamanda sırtından vuruyor seni... çekiğ gidiyor en çokta o koyuyor. Müzisyenim ben en büyük hata ne olursa olsun ister kocan ister nişanlın ister sevgilin ne kadar çok seversen sev uğruna herşeyden vazgeçmek en büyük hata. bir gün herkes gidiyor tek başına kalıyorsun ve tutunacak bir şeylerin olması gerek. ben onun için müzikten vazgeçtim 12 yıl emek verdiğim şeyden vazgeçtim herkesin içinde şarkı söylememi istemiyor diye 4 senedir hazırlandığım sınava girmedim ideallerim kül oldu şimdi kaleyi en baştan inşaa ediyorum işte. o kadar anlatmama rağmen zor durumda olduğumu çalışmam gerektiğini annemin zor günler geçirdiğini 5 kuruşumuz bile olmadığını genede çalışmama izin vermedi. neymiş çevre yaparmışım falan filan bir sürü saçmalık. bilmiyorum ya aşk kısıtlanmamalıdır bence aşk özgürlük demektir. şimdi kanserin çilesini çekiyorum. dert üstüne dert diye diye bir de bu çıktı. insan bir kere arar sevmese bile nasıl oldun diye arar bu kadar vicdansız nasıl olunur anlamıyorum.
canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun sakın kendini üzme inan değmiyo bak kendin de görüyosun değmediğini eğer seni gerçekten sevseydi değer verseydi seni o halde bırakıp gitmezdi ara sorardı endişelenirdi senin için onun inadına hayata daha çok bağlanman lazım en iyi yerlere gelmen lazım o gitti diye hayatını mahvetme daha çok çalış ve istediğin her şeyi yap kendin için ailen için evet herkes gidiyo bizi terketmeyen tek kişi ailemiz onlar için hayata tutun onu umursamamaya çalış onla ilgili ne anın varsa hepsini at sil biraz zaman geçsin alışıcaksn zaten hayatına öyle iyi insanlar giricek ki ben bnunla neden zamanımı kaybetmşm hayatımı onun için yakmışım diyceksn şimdi onu düşünmemeye çalış bi işle uğraş bak ben kendimi derslerime verdim facemi dondurdm onu görmüym dye aynı dershanede olucz ama olsun istediğini yapsın kimse beni ders çalışmaktan alıkoyamaz çok çalışıp istediğim yeri kazanıcam inşallah o da gitsn kızlarla gününü gün etsin umrumda deil o onun seviyeszliği sende böyle yap canım elbet pişman olcak geri gelicek