• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ahan da aynısı olduuuu =)) facete ilişkisi var yazmış... tebrik etmek istiyorum kendisini , mal ya=))
bir de.. geçende bi ev numarası çaldırdı beni ( erzurum küçük, pek sallama işi gibi gözükmüyo çnkü hem sallayıp hem aynı şehir hem de aynı semtten cep numarası tutturmak imkansıza yakın =)) ) hem de 11'e doğru. Ben eski sevgilim mi acaba diye şüphelendim ama ev numaralarını hatırlayamadıığım için emin olamadım. nie çaldırsınki ? çok saçma geldi.

hepsi gerizekalı bu erkeklerin ya... o yapmış olabilir :) bide ben eski sevgilimle aynı işyerindeyim. her gün görüyorum ve mecburiyetten de olsa arada işle ilgili konuşmak zorunda kalıyorum:ssz: düşün halimi beterin beteri var:9:

hepsi gerizekalı bu erkeklerin ya... o yapmış olabilir :) bide ben eski sevgilimle aynı işyerindeyim. her gün görüyorum ve mecburiyetten de olsa arada işle ilgili konuşmak zorunda kalıyorum:ssz: düşün halimi beterin beteri var:9:

kıyamadım şimdi yaaa... güzel giyin süslen ve hep gül =) hep güzel şeyler düşün.. senin eğlenebildiğini, onsuz da yapabildiğini görmek kapak olur ona zaten =))

kıyamadım şimdi yaaa... güzel giyin süslen ve hep gül =) hep güzel şeyler düşün.. senin eğlenebildiğini, onsuz da yapabildiğini görmek kapak olur ona zaten =))

öle yapıyorum zaten cnm:) ama gene de çok sinir bozucu onunla aynı ortamda olmak, her gün görmek:41: bi daha asla işyerimden biriyle beraber olmıcam:27:

merhaba arkadaşlar! Ben de terk edildim. Emeklerim boşa gitti.Gerçi hak ettim ben de o ayrı mesele de.Çok üzgünüm ama erkekler için değmezmiş. Bana bunu öğrettiği için ona ne kadar teşekkür etsem azdır. Öğretmenim. Ama hayat universitede kitapların arasında öğrenilmiyormuş. Yaşayarak öğreniliyormuş. Uğradığın haksızlıklarla. Tecrübeyle.Bunu bana öğretti ya daha ne isteyebilirim ki ondan. Bana hayat dersi veren En büyük hocam oldu benim.Sakın üzülmeyelim onlar için.Nasıl olsa bir zamanlar bizde beğendikleri buldukları bir değeri kime giderlerse gitsinler başkasında bulamayacaklar. Çünkü bizden sadece bir tane var. Ama sahip çıkmayı becemediler. Hiç kimse bizim gibi olmayacak. Hep eksik kalacak bir şeyleri. Bunun acısını da ömür boyu taşıyacaklar. İşte bu kadar.Sevgiler hepinize...

Biz de severek ayrıldık. Aslında severek ayrılınır mı diye düşünüyorum. Yüzleşmeye çalışıyorum kendimle. Ailem ona şart koşmuştu. Mesleği olmadan yüzük takamayız dediler. Ama o şartlı işlere gelemem soğudum ailenden dedi. Suçu ailemde buldu hep. Onların beni ona vermeyeceğini düşündü ve bu ilşkiye devam etmek istemedi ve ayrıldık. Ben onu hala seviyorum ve bekliyorum.

Biz de dün ayrıldık.herşey bitti daha doğrusu ben bitirdim.aramıza onun mesleği girdi benden daha değerliymş mesleği bunu öğrendim istese başka bi yerde çalışabilir işi hazır gibi bşy yani ama yapmadı ben buralara çok zor geldim dedi.şimdi diyceksiniz ki en başından beraber olmasaydın ozaman.ama öyle dğl işte yani neredeyse 3 yıl oldu öyle çok şey yaşadım ki bu duruma geldim artık.bitirdim herşeyi ama çok canım yanıyo nasıl dayanırım gerçekten bilmiyorum onsuz napıcam sanki hiçbişeyn anlamı yok gibi:(((

bende erkek arkadasımdan 6 temmuzda ayrıldım..beni 1.5 yıldır takip ediyomuş benimle tanışmak için can atıyodu neyse sonunda tanıştık derken çıkmaya başladık.yeni bir ilişkiydi bizim 20 gün çıktık ama hep birlikteydik çok güzeldi..o akrep burcu erkeği ve inatcı..dediğim dedik biri.. cuma günüydü işleri yoğundu bende ne bu kadar yoğunluk dedim diye kızdı bana..ben ararım seni dedi aramadı bende aradım bunu iş çıkısı. teli açmadı msj atmış ben seni arıcam diye bende yanına geliyorum dedim. ben şehir dışındayım dedi. bende teli aç dedim.açmadı.o teli aç kelimesini emir algıladı sanırım. sonrada teli kapamış..bende bir daha aramadım oda aramadı..böyle saçma sapan bitti.. daha 2 gün öncesinde napcaz nolcaz diyodu.beni seviyomuş beni 1.5 yıldır beklemişmiş..hepsi yalanmıydı şimdi? ben ona ısınınca o gitti..ne biçim sey bu ya? 10 gün oldu. tek tesellim gerçekten sevseydi isteseydi arardı. bu şekilde saçma sapan inat yapmazdı diyorum..kısmet artık. ama kılzar şu var erkeklerin sözlerinden çok biizm için ne yaptığına bakmak lazım..geçse şu günlerde unutsam şunu.:((

bende erkek arkadasımdan 6 temmuzda ayrıldım..beni 1.5 yıldır takip ediyomuş benimle tanışmak için can atıyodu neyse sonunda tanıştık derken çıkmaya başladık.yeni bir ilişkiydi bizim 20 gün çıktık ama hep birlikteydik çok güzeldi..o akrep burcu erkeği ve inatcı..dediğim dedik biri.. cuma günüydü işleri yoğundu bende ne bu kadar yoğunluk dedim diye kızdı bana..ben ararım seni dedi aramadı bende aradım bunu iş çıkısı. teli açmadı msj atmış ben seni arıcam diye bende yanına geliyorum dedim. ben şehir dışındayım dedi. bende teli aç dedim.açmadı.o teli aç kelimesini emir algıladı sanırım. sonrada teli kapamış..bende bir daha aramadım oda aramadı..böyle saçma sapan bitti.. daha 2 gün öncesinde napcaz nolcaz diyodu.beni seviyomuş beni 1.5 yıldır beklemişmiş..hepsi yalanmıydı şimdi? ben ona ısınınca o gitti..ne biçim sey bu ya? 10 gün oldu. tek tesellim gerçekten sevseydi isteseydi arardı. bu şekilde saçma sapan inat yapmazdı diyorum..kısmet artık. ama kılzar şu var erkeklerin sözlerinden çok biizm için ne yaptığına bakmak lazım..geçse şu günlerde unutsam şunu.:((

Geçer canım herşeyin başı sabırdır
Sen sabret yeterki
Hem daha yeni bir ilişkiymiş unutman çok daha kolay olur

bende ayrılalı 11 gün oldu.benim ve onun facebook u yoktu.bu benim arkamdan gizlice facebook açmış ve bunu bana haber vermeden benim adıma eski mail adresimle yapmış...bunu duyunca şokk oldum çünkü ben güvenilmeyecek ve arkasından böyle sinsi işler çevirilecek biri değilim...bunu sindiremedim 3 yıllık ilişkimi noktaladım.onu terkettim.beni aldatıyorsun diye küfürler etti bana suçladı haksızca...ben de bu ilişkinin artık yürümeyeceğini anladım ve ağlaya ağlaya günahım yokken bitirdim.ona hakkımı helal etmedim cünkü biz okullarımız btince evlenecektik...çok ciddiydik.bütün dünyamı yıktı.mahvetti beni.erkeklerden nefret ettim onun yüzünden..3 gün evelde aptallık edip duygusal bir anımda ona mesaj attım ama sonra çok pişman oldum...zaten cevapta atmadı.köpekler gibi yalvarmasını istiyorum!

ben 4 yılımı verdiğim adamı unuttum ama unutmam için nedenler vardı:)
şimdi bes aylık bir ilişkim bitti aynı yerde çalışıyoruz yıllarca devam edecek küçük bir köydeyiz nasıl unutulur onu bilmiyorum

arkadaşlar ben buraya aylar öncede yazdım ama unutamadım gün geçtikçe daha kötü oluyorum :14::14::14::14::14:

ben 4 yılımı verdiğim adamı unuttum ama unutmam için nedenler vardı:)
şimdi bes aylık bir ilişkim bitti aynı yerde çalışıyoruz yıllarca devam edecek küçük bir köydeyiz nasıl unutulur onu bilmiyorum

1,5 - 2 yıl gibi bir süre sonra unutuluyor. :ssz:
Tabi sonra yeniden patlak verme olasılığı var.
O vakit cesaret edip arayın eski sevgilinizi benim yaptığım gibi. :D
Sonra ondan soğuyun ve basın tekmeyi. O da ağlasın ardınızdan. Nihahahaha :D $free-happy-smileys-346.gif $free-happy-smileys-346.gif

meraba kızlar bende katılabilirmiyim aranıza:(( bende ayrılalı 1 ay oluyor. ama hala ne yapacağımı bilemiyorum çok özlüyorum....:14:

ayrilali 6 ay oluyor sanirim onu degil de yasadiklarimizi ozluyorum. beni terkedip tek kalemde silip giden bi insan neden ozlensin ki zaten:24:
ondan daha iyisi denk gelirse de "unuttum pasalar gibiyim" topigine yazacagim :))

yaaa kızlar bn anlamıom gonul kapımın uzerinde sanki DAMSIZ GIRILMEZ yazıo kim karsıma çıksa yaa unutamadığı bi sevgilisi var ya da aklı baskasında valla sinirlerim bozuldu .. ilk askıma 5 yılımı harcadım 3 hafta once yine ayrıldık hemen eski sevgilisine koşmuş çıldıracam ama bu sefer affetmiyecem :(

Merhaba arkadaşlar forumda bu başlığı görünce içimi dökmek istedim. Daha ayrılalı 2 hafta oldu bizim ama ondan öncede 2 kere ayrılıp barıştık ilişkimiz resmen laçka olmuştu... Günlerdir uyuyamıyorum ağlama nöbetleri tutuyor gözümden yaş yerine kan akacak diye korkmaya başladım artık. O kadar basit hatta neden bile denmeyecek bir şeyden terk etti ki beni anlatamam. canımı en çokta acıtan bu zaten. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım afalladım tökezledim düştüm. Şimdi kalkamıyorum bir türlü. Çevrem olması battı ona tamam erkekler kıskançtır ama bu kadar olmaz ki. ben onunla birlikte olduğum süreçte hiç kimseyle bi ilişiğim kalmadı telefon numaramı değiştirdim sosyal ortamlardan uzaklaştım tamamen sadece o vardı benim için başka hiç kimse yoktu. Yolda eski bir ablamın eşini gördüm ona anlattım diye ayrıldı benden. neymiş artık benimle birlikte sokağa çıkamayacakmıymış herkesi tanıyormuşum. 2 hafta sonra sözlenecektik. Yumurtalıklarımda kist var ve daha yeni bir de kitle çıktı kanserli hücre tespit ettiler bunu bildiği halde terk etti beni. terk etti ve sağlığımı sormak için bile aramadı. İnsan bi arar değil mi? Doktora gittin mi sonuçlar nasıl diye arar sorar. hiç yoksa bi mesaj atar. O kadar derin bir boşluktayım ki anlatamam ne yapacağımı bilmiyorum :((

15 gün oldu ayrılalı.. İlişkimiz boyunca da çok üzdü beni,ayrılırken de.. Ama kahretsin ki onu çok özlüyorum..
Bugün doğum günü... Mesaj atmamak için 00.00 dan beri direniyorum.. Atmamalıyım.. Çünkü hiç haketmiyor :5:

2gün oldu ayrılalı 1sene 2ay geçti birlikte ama bu sefer fena ayrıldık ve net bir şekilde bitti galiba onsuzluğa alışmaya çalışmalıyım

Back