Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar forumda bu başlığı görünce içimi dökmek istedim. Daha ayrılalı 2 hafta oldu bizim ama ondan öncede 2 kere ayrılıp barıştık ilişkimiz resmen laçka olmuştu... Günlerdir uyuyamıyorum ağlama nöbetleri tutuyor gözümden yaş yerine kan akacak diye korkmaya başladım artık. O kadar basit hatta neden bile denmeyecek bir şeyden terk etti ki beni anlatamam. canımı en çokta acıtan bu zaten. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım afalladım tökezledim düştüm. Şimdi kalkamıyorum bir türlü. Çevrem olması battı ona tamam erkekler kıskançtır ama bu kadar olmaz ki. ben onunla birlikte olduğum süreçte hiç kimseyle bi ilişiğim kalmadı telefon numaramı değiştirdim sosyal ortamlardan uzaklaştım tamamen sadece o vardı benim için başka hiç kimse yoktu. Yolda eski bir ablamın eşini gördüm ona anlattım diye ayrıldı benden. neymiş artık benimle birlikte sokağa çıkamayacakmıymış herkesi tanıyormuşum. 2 hafta sonra sözlenecektik. Yumurtalıklarımda kist var ve daha yeni bir de kitle çıktı kanserli hücre tespit ettiler bunu bildiği halde terk etti beni. terk etti ve sağlığımı sormak için bile aramadı. İnsan bi arar değil mi? Doktora gittin mi sonuçlar nasıl diye arar sorar. hiç yoksa bi mesaj atar. O kadar derin bir boşluktayım ki anlatamam ne yapacağımı bilmiyorum (
Kızlar aynı yollardan defalarca geçmiş aynı acıları çok kez yaşamış biri olarak söylüyorum.
1.Erkekler kadınların hasta olmasından korkarlar,bizse ilgi görebilmek için belki biraz da şımarmak için hastalıklarımızdan sık söz ederiz.Bu onları korkutur.Ayrılma sebebi bile olabilir.
2.Erkekler kendilerini "herkes" yapmanızı isterler.Yani sizin herşeyiniz olmak isterler.Çevrenizde kimse olmasın,eşiniz dostunuz olmasın,hatta anneniz babanız bile onlar için tehlikedir.Dolayısıyla sizi herşeyden soyutlarlar.Ve gittiklerinde ,terkettiklerinde "herkes" gider.Yapayalnız kalırsınız.Amaçsız,kimsesiz,sessiz,ıssız adına ne derseniz.
3.Şimdi çok üzülüyor,geceleri uyuyamıyor,onu çok özlüyor,şarkılar dinleyip ağlıyor,anılarınızı düşünüyor,sesini duymak istiyor filan olabilirsiniz çok normal.Şu an size çok acı veren bu süreç seneler sonra "vay be bilmem kim için de ne çok ağlamıştım" a dönüşecek.
Tavsiyem hiç bir erkek için hayatınızın olan düzenini bozmayın.Onu sizin düzeninize uydurmaya da çalışmayın.Birlikte olduğunuz zamanların tadını çıkarmaya bakın.Hakettiğinden fazla değer vermeyin.Onu kaybetmekten korktuğunuzu belli etmeyin.
Umarım sizi mutlu edecek biriyle olursunuz.
çok haklısın canım dediklerinin aynısını yaşıyorum herşeymdi o benm ayrılalı 2 ay oluyo tamam alışıyrm ama facede bşy paylaştığını görünce canm yanıyo beni umursamaması gidip kızları eklemesi onlarla konuşması canımı yakıyo biz severek ayrıldık artık eskisi gibi deildi kendisi de farkındaydı döner mi sence .s
dönmez.Nietzsche'nin çok sevdiğim bir sözü vardır."Ümt kötülüklerin en kötüsüdür,çünkü işkenceyi uzatır" der.Ümit etmekten vazgeçtiğin gün onu unutmaya başladığın gündür.Dönmesini bekleme.Seni seven birini sevmeyi dene.Olmuyorsa onun kadar seveceğin birinin karşına çıkmasını bekle.Mutlaka biri olacaktır.Face'ten de sil gitsin.İlgilenme.
haklısın tabi de olmuyo gerçekten alışmak çok zor yazmamk için direnyrm ama yazyrm yne az önce yne yazdm baya ama cevap vermedi faceni dondurdu cidden aklım almıyo benim için ölen bi çocuk şimdi nasıl bu kadar çabuk vazgeçti sence sıkıldı mı yoksa başka birisi mi var ? .s
Sen bir de ona yazıyor musun?
Yapma Allah aşkına.Başka biri vardır kesin.Kendine hakim olmaya çalış.Yazma çizme büyük yemin et yazmayacağım diye.Bir hafta yazma bakalım.Hatta facete sen kesin böyle acıklı duygusal parçalar filan paylaşıyorsundur.Yapma sakın.Bir hafta boyunca ne ona yaz ne de her hangi bir şey paylaş.Biraz merak etsin bakalım.Belki merak edip bir şeyler yazar.Faceini dondurduysa senle iletişmek istemiyor senden kaçıyor demektir.Üzerine gidersen tamamen kaybedersin.İyice bıkar senden .
Merhaba arkadaşlar forumda bu başlığı görünce içimi dökmek istedim. Daha ayrılalı 2 hafta oldu bizim ama ondan öncede 2 kere ayrılıp barıştık ilişkimiz resmen laçka olmuştu... Günlerdir uyuyamıyorum ağlama nöbetleri tutuyor gözümden yaş yerine kan akacak diye korkmaya başladım artık. O kadar basit hatta neden bile denmeyecek bir şeyden terk etti ki beni anlatamam. canımı en çokta acıtan bu zaten. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım afalladım tökezledim düştüm. Şimdi kalkamıyorum bir türlü. Çevrem olması battı ona tamam erkekler kıskançtır ama bu kadar olmaz ki. ben onunla birlikte olduğum süreçte hiç kimseyle bi ilişiğim kalmadı telefon numaramı değiştirdim sosyal ortamlardan uzaklaştım tamamen sadece o vardı benim için başka hiç kimse yoktu. Yolda eski bir ablamın eşini gördüm ona anlattım diye ayrıldı benden. neymiş artık benimle birlikte sokağa çıkamayacakmıymış herkesi tanıyormuşum. 2 hafta sonra sözlenecektik. Yumurtalıklarımda kist var ve daha yeni bir de kitle çıktı kanserli hücre tespit ettiler bunu bildiği halde terk etti beni. terk etti ve sağlığımı sormak için bile aramadı. İnsan bi arar değil mi? Doktora gittin mi sonuçlar nasıl diye arar sorar. hiç yoksa bi mesaj atar. O kadar derin bir boşluktayım ki anlatamam ne yapacağımı bilmiyorum (
Benimde 2 yıllık iliskim bitti ama canımdan an gitti. Oluyorum nefes alamıyorum. Ölmeyi bile düşünüyorum konu actım okuyun görün acımı.
haklısın ama bu zaman da biraz zor sadece zaman lazım bize..
gerci ben bir ay sonra hep aynı ortamda olucam onun işkencesi daha çok
Gecer mı bu zamanlar. Geçmiyor bende. Göğsümde ki keskin bıçaklar her gun bileniyo ve daha kötü kesip parçalıyor icimi.