- 15 Mart 2011
- 2.466
- 754
- 363
canım hakikaten hislerin kuvvetliymiş. açık söylemek gerekirse ben de başta evli mi diye kuşkulandım. çünkü bir anda küt diye gitti. seni korumak için ayrılıyorum vs bahanelerine sığınarak..
sonra çok araştırdım, evli değil ancak eski eşiyle evet arası gayet iyi. ben çocuğundan dolayı görüşüyorlar diye düşünüyordum ama..
yani bu da onu benden uzaklaştıran bir neden bence.. eski eşine de dönmeyi düşüneceğini sanmıyorum ama etrafındaki herkes o kadar el üstünde tutuyor ki kendini şahane bir şey sanıyor. bir ben değil başka kadınlar da böyle davranıyor ona. eski eşi hala onun için ağlıyor, eski kız arkdaşı hala arıyor falan.
üzerinden ilk beni atmış olabilir yük gibi.
çünkü ben hakikaten sorumluluk oldum onun için. ara, msne gel, nette buluşalım, yanıma gel, şu saatte niye görüşmedik; tarzı hep üzerine gittim. o artık sevgiliden tutkudan ziyade mızmız bi çocukmuşum gibi davrandı. ve evet bu sıralar en çok düşündüğüm şey bu. en güzel zamanlarımız zehir oluyor.
hani şey düşünmeyin, sağlam işinde gücünde bi tipim, elim ayağım düzgün. ama onun varlığına alışımışm. yani bir tam gün görüşmesek de bir ay buluşmasak da o bir yerde olmalıydı. o varken mutluluğa alışkınım ben. o yokken en eğlendiğim şeyleri bile yapamaz oldum. (biliyorum kızacaksınız, böyle yapmamalısın diyeceksiniz ama birçoğunuz da benim ruh halimi anlar eminim.. )
evet ki hele senden büyükse bu dahada batıyor gözüne :S malesef onun nefes alması bile sana mutluluk veriyo yanındayken evet ama kendinde dedin eşi çocugu bahane ederek görüşüyo olabilir yada ilişkileri devam ediyo olabilir bu konularda haklı çıkmayı sevmesemde çoğu kez öyle oluyo
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)