eessrraa_esra
etse nolucak ki hiçbirşey değişmiycek
Bişeyler değiştirmesi için değilki hayatım.Bunu fark etmesi bile benim özgürlüğüme attığım bir adım...:97:
Hiçbir şey değişmeyecek diye düşünmeyin sakın. İlişkiyi beraber yaşıyorsunuz ve malesef erkeklerin aklı biraz geç başına geliyor.
İlk anlarda kurtulmuş gibi hissetse de kaba davransa da sonuç olarak bi dönüp bakıyorlar geriye.
Geride kendilerini kovalayan kızı göremeyince de boşluğa düşüp saçmalıyorlar.
Bakın daha önce demiştim, bu topiğin ilk sayfaları var ya Monapisa vs. Biz o grupla takılırdık burada. O kadar eskiyim yani. Ve o dönemki sevgilim asla dönmez diye buralarda ağlayıp duruyordum, yani mecaz değil, bildiğin ağlıyordum. Her gece, her gün.
Artık kızlar bile umut veremez olmuştu, çünkü B. bana o kadar kötü davranıyordu ki.. Hani arkadaşa gösterdiği saygı bile yoktu, sevgiyi geçtim. Dalga geçer olmuştu.
Sonra ne oldu? Bir gün annesi aradı, oğlum seni çok hırpaladı, iyi misin? diye.. Kadın çok esaslı kadındı.
Annesiyle konuştuktan sonra "ben bu hale düşecek kız mıydım?" dedim. Bir daha hiç aramadım. Onun bildiği numaramı değiştirdim, facebookumu kapattım. Sıfırdan başlamaya çalıştım. Başladım da.
Hani çok savruldum, sarsıldım yalan yok. İlaç kullandım, alkol kullandım vs.
Doğum günüydü, aramadım. kutlamadım.
Kutlayacğaımdan çok emindi. Aylarca peşinden koşmuşum, kesin fırsat bilirim diye düşünüyordu.
Kutlamadım.
Gecesinde beni aramış, açmadım.
Ertesi gün upuzun bir mail atmış.
Sen nasıl facebook sayfanı kapatırsın, bunu benden izinsiz nasıl yaparsın? orada bizim birliklte çekilmiş fotoğraflarımız vardı; benden onay alman gerekirdi, saygısızsın şöylesin böylesin...
Bu maili çok geç gördüm, o sırada yeni bi mail atmış. MSN'e eklesene diye.
Ekledim.
İçip içip aylarca beni sevdiğini yazdı, bende kopmuştu ama bir şeyler, yeni hayatıma uyum sağlamıştım.
Hatta net söyleyeyim hala bazen arar birlikte dinlediğimiz şarkıları dinletir. Yok annem seni çok seviyordu, annem seni görmek istiyor; tarzı bahaneler uydurur..
Giden dönmez diye bir şey yok. Hatta giden hep dönüyor. Sadece çirkefleşmeden beklemek lazım. (bunu üzerinize alınmayın sakın ) Yani sakin sakin bekleyeceksin. Ararsan efendi gibi konuşacaksın, hakaret etmeyeceksin (ha ben yapmadım mı çok yaptım.)
Ayrılık döneminde hırpalandığımız kendimize kalıyor. Sonra bakıyorsun dönüyor, o zaman eskisi gibi bir ilişki tekrar yaşanır mı belli olmaz ama o dönüşün egonu toparladığı; kendini toparladığın kesin.