• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

inan saatlerdir ağlıyorum çaresizim napıcam bilmiyorum anlamadım çekip gidince bilsem ki biticek herşey yada avukatla görüşünce yemn ediyorum onu bile yapıcam yani :( yeeteeer diye bağırasım geliyo ağlayamıyorum bile artık günaydın mesajı attım sms yaptım diye cnm bile yazmadı k.b anca yapabildim dedim ne kadarda zormuş ya nese tam yazdı ne bu şmdi dedim tmam demek yani dedi bşi demiyorum kendn blirsin yazdım tbi bn blirim dedi ne bu tripler noluyo sana dedim trip yok dedi tmam! yazdım konuşmuyoruz şmdi içim içimi yiyo ne dyeceğimi blmediğimden msjda atamıyorum napıcam of :59::59:

sana diyorum işte yapcagın sey yol vermek..kendını üzüyosun.cocuk dengesız..ıkı gun ıyı ıkı gun triplerde..canı ısteyınce cnm cıcım..napıcaksın gül katlanıcakmısın..güçlü olmalısın..böle daha acı cekıyosun..tam hersey yolundayken allak bullak edıyo senı..yol ver gıtsın..madem sensız daha rahat..hayatına dvm et artık..ama dönücek mrk etme..sen restı cekmezsen zor tabıı..adam nsl olsa canı ısteyınce gelıo..neden baglansın ayak bagı yapsınkı..ohhh hayat ona güzel cnm bnm

şuan içim acıya acıya hıçkıra hıçkıra ağlıyorum dedim rahat batıyo bize galiba ne zmn mutlu oluca bilmiyorum beraber mtlu olamayız dedi. nedenn ya tek sebep söle dedim biyerde bi uyumsuzluk var dedi hani aşk engelleri aşardı çekindiğin ne dedim patlıcam gerçkten az kaldı :(

şuan içim acıya acıya hıçkıra hıçkıra ağlıyorum dedim rahat batıyo bize galiba ne zmn mutlu oluca bilmiyorum beraber mtlu olamayız dedi. nedenn ya tek sebep söle dedim biyerde bi uyumsuzluk var dedi hani aşk engelleri aşardı çekindiğin ne dedim patlıcam gerçkten az kaldı :(

Sakin ol canım sakince söyle nediceksen.Gücünü kontrollü göster.

ya konuşmaya başladıgımız ilk gün dedim senle aramızda hiç birşey olamaz diyr anlamalıydın beni ben kmseyle sevgili olmak istemiyorum ne olursa olsun bu! dedi...

YALANCI ÖKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜZ!!!!!! Bana taşındığı için işleri oldugundan dolayı buluşamayacağımızı söylemişti.İt!!!! Kendini "eski" mahallesinde etiketlemiş!!! Daha doğrusu hiç taşınmadığı yerde!!! Allahın belasıııı!!!!! Kan beynime zıpladı resmeeeeeeeeennnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Allahım gerizekalılık bende niye takip ediyosun adamı niye!!!!Eskiden özledim mözledim bişeyler yazardı artık umrunda bile olmadığı belli gelişi güzel şeyler yazıyor manasız!!!!Kafam basmıyor mu benim neden takip ediyorum neden!!!!! Of çıldırıcam!!!!!

canm üzme kendini bu kadar o senin degerini, yoklugunu anlayana kadar da mesaj atma.. sakin ol seviyorsa o da bişeylr yapacaktır..:15:

gül beni anlamıosun ne kadar anlatsamda boş anlamayıp bildiğini okucaksın uzatmıcam. dedi anlıyorum ama senle anladıgım şeyi bagdaştıramıyorum dedim bagdaştıramadığn şey ne dedi boşver uzatmayalım anlıyorum ama yani dedim hiç bişi anlamıosun hiççç dedi artık konuşması bile canımı acıtıyo ya.

canm üzme kendini bu kadar o senin degerini, yoklugunu anlayana kadar da mesaj atma.. sakin ol seviyorsa o da bişeylr yapacaktır..:15:

evet canım artık bi tRAfıma takamıcam ben kurtulmaya çalıştıkça o beni dahada baglıyo ddim çıkar beni hayatından sürekli başa dönmekten madem sıkıldın çkarmak istemiyorum ki anlamak istedğin gibi anlama lafı dedi bende belkide sen öle anlatmak istemişindir ondandır dedm ama gerçkten yoruldum artık ben beni sahiplenen milletin lafına bakmayan bi erkek istiyorum kendim hayatımdan çıkarmaya çalıştım ona dedim çıkar diye oda yapmıo benim günahım ne:59::59:

evet canım artık bi tRAfıma takamıcam ben kurtulmaya çalıştıkça o beni dahada baglıyo ddim çıkar beni hayatından sürekli başa dönmekten madem sıkıldın çkarmak istemiyorum ki anlamak istedğin gibi anlama lafı dedi bende belkide sen öle anlatmak istemişindir ondandır dedm ama gerçkten yoruldum artık ben beni sahiplenen milletin lafına bakmayan bi erkek istiyorum kendim hayatımdan çıkarmaya çalıştım ona dedim çıkar diye oda yapmıo benim günahım ne:59::59:

haklısın ya tamamen çıkartmalı hayatından yada böyle üzmemeli seni.. neden böyle yaptığını bende anlamdım ama bekle bakalım aklı başına gelene kadar madem çıkartamıyor hayatından o da seviyor demekki biraz zamana bırak... yalnız kalsın sakin kafayla daha iyi düşünür herşeyi ama seni daha fazla üzmesine izin verme..

gül beni anlamıosun ne kadar anlatsamda boş anlamayıp bildiğini okucaksın uzatmıcam. dedi anlıyorum ama senle anladıgım şeyi bagdaştıramıyorum dedim bagdaştıramadığn şey ne dedi boşver uzatmayalım anlıyorum ama yani dedim hiç bişi anlamıosun hiççç dedi artık konuşması bile canımı acıtıyo ya.

bnm kaybedicek bişeyim yok aslında yolu verebilirim ama yanımda olsun istiyorum... biraz daha sabredicem.

Yol ver gitsin. noktayı koy ardına bakma. :12:

Aslında sevmeyecektim seni,yüreğimin azizliği işte..
O dinlemedi.Aldı seni damarımdaki kana dahi işletti..
Başımın tacı,kendinin ilacı yaptı
Şimdi de sen gidince serçe kadar canıyla çırpınıyor..
Susuyor,konuşmuyor
Söylenilen hiç bir söz o'na tatlı gelmiyor
Bir yandan üşüyor,bir yandan yanıyor..
Biliyorum ,duymuyorsun yüreğimin sustuklarını
O yüzden dilimin döndüğünce ben sesleniyorum
Dönme artık bende SENİ İSTEMİYORM....

Son düzenleme:

Aslında sevmeyecektim seni,yüreğimin azizliği işte..
O dinlemedi.Aldı seni damarımdaki kana dahi işletti..
Başımın tacı,kendinin ilacı yaptı
Şimdi de sen gidince serçe kadar canıyla çırpınıyor..
Susuyor,konuşmuyor
Söylenilen hiç bir söz o'na tatlı gelmiyor
Bir yandan üşüyor,bir yandan yanıyor..
Biliyorum ,duymuyorsun yüreğimin sustuklarını
O yüzden dilimin döndüğünce ben sesleniyorum
Dönme artık bende SENİ İSTEMİYORM....[/
COLOR]

...... :43::43: :50:

Back