• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

he bu arada tuzum kuru sanmayın :) hali hazırda aşk acısı çekiyorum, deli gibi aşığım, onu çok özlüyorum :69:
ama oluruna bıraktım, hayırlısı olsun :nazar:

he bu arada tuzum kuru sanmayın :) hali hazırda aşk acısı çekiyorum, deli gibi aşığım, onu çok özlüyorum :69:

öyle cnm hayırlısı olsun..senın gıbı güclü durabılmek cok onemlı..ama icindekileri anck sen bilebilirsin..bazende birin sana neyin var diye sormasını beklersın..sorsa aglıcksın..dılının ucunda ama sen soylemeye korkarsn..agzından cıksa kalbınden dökülmeye hazır nasıl olsa...saklayabıldıgın kdr saklarsın icinde..acıtır kanatır..ey ask nsl bısıysınkı..yedırmıyosun uyutmuyosun...

ayyy ya bende gün sayıyorum hala 1 ay 14 gün oldu diye :43: ama işte yapıcak bşi yok şimdi karşıda sigara içiyo bende yalandan kitap okuyorum komşum olması dAHADA zor ama onu görmekte özlemimi alıp götürüyooo ahhhhh ahhh çok tuhafff :59::59:

Son düzenleme:
ayyy ya bende gün sayıyorum hala 1 ay 14 gün oldu diye :43: ama işte yapıcak bşi yok şimdi karşıda sigara içiyo bende yalandan kitap okuyorum komşum olması dAHADA zor ama onu görmekte özlemimi alıp götürüyooo ahhhhh ahhh çok tuhafff :59::59:

valla zor be cnm..aslında ıyı de düşünsene hep karsında..bı yandanda hayatına dvm edemıyosun..

zor zor çok zor ama buna da şükür. Neler çektiğimi bir Allah bilir birde ben :50:
bide karşılık beklemeden seviyosanız, onu hep yüreğinizde taşıyosanız, ömür buyunca da onu sevecekseniz yanınızda olamayacağı halde, sarılamayacağınız, elini tutamayacağınız halde ahh durum o kadar zorki:43: Allah sabır versin hepimize...

zor zor çok zor ama buna da şükür. Neler çektiğimi bir Allah bilir birde ben :50:
bide karşılık beklemeden seviyosanız, onu hep yüreğinizde taşıyosanız, ömür buyunca da onu sevecekseniz yanınızda olamayacağı halde, sarılamayacağınız, elini tutamayacağınız halde ahh durum o kadar zorki:43: Allah sabır versin hepimize...
öle karsılıksız ask cok zor..günden güne bitersinde gören duyan olmaz...

ya canım evet aynen öyle görüp eski günler geliyo aklıma bazen ben diyorum gecenin bi saatinde babamı beklicem falan hemen balkona çıkıo içeri gir diye mesajlar atıo en önemliside ne o hayatına birini alabiliyo ne ben bendede şöle bişi vardır karşımdaki ne kadar sevdiğimde olsa hayatına başkası girdiği an bi daha yok olurum ben hani gerçekten soğurum sevsemde içimde yaşar asla belli etmem bi dahAda o kişiyle konuşmam bunu bilio cesaret edemio bence.

öle karsılıksız ask cok zor..günden güne bitersinde gören duyan olmaz...

aynen öyle oluyo zaten ama olsun onun için değer şuan yazarken bile gözlerim doluyosa yüreğimin en derininde, en içinde olduğundandır ve onu ordan söküp atarsam bende yavaş yavaş sökülür ve kesik kesik bir ip yumağına dönüşürüm:50: ama en ufak bir umut işte o herşeye değer...

aynen öyle oluyo zaten ama olsun onun için değer şuan yazarken bile gözlerim doluyosa yüreğimin en derininde, en içinde olduğundandır ve onu ordan söküp atarsam bende yavaş yavaş sökülür ve kesik kesik bir ip yumağına dönüşürüm:50: ama en ufak bir umut işte o herşeye değer...

okdr ıyı anlıyorumkı ve ne gzl anlatmıssın baska söze gerek yok bence..:( secımler var iste böle..bazen nefret ederız unutmk ısterız yenıden baslarız..bazense senın gıbı..acısını bıle bıle neolacagını bıle bıle cekmeye razı oluruz..acısıda olsa bana kalan..geriye ondan bişi kalsın deriz..

yasanması gereken bi sürec..cok acıtıyo hemde nsl..ama kımse asktan ölmüyo iste...gecicek cnm..

Öyle valla ki bu benimkisi çok daha basit çoğu insanın aşk sorunlarına göre.:31:

belkide daha iyisi çıkar :)
kimse alternatifsiz değildir çok çok doğru ..
elimizden geleni yaptıysak , yapmamız gereken yolumuza devam etmek :69:
tabi bunu hemen yapmak zor, kendimize zaman tanımalı ve dinlemeliyiz ..
dönecek diye bekleyerek hayatı harap etmemeliyiz ..
hayat güzel,aşk güzel, biz güzeliz ..
ee o zaman durma yaşa:69:

Bilmiyorum.Özellikle sosyalleşmem gerek ki iyilerini göreyim, daha iyilerini bulacağıma inanayım.Yoksa onu elde edene kadar vazgeçmicem kendimi biliyorum.:31:

yaaaaaaaa ben diyorum erkeksız hayat daha rahat die..kıskanmak yok özlemek yok nerde ne yapıyo düşünmek yok..kafan rahat huzurun yerınde ohhhhhhhhh dünya gzl valla :):65::65::65:

Öyle vallahi:13:

Hayırlısı olsun canım benim.:16:

Özlemek çok ilginç bi duygu ya.Ben çok uzagım böyle duygulara.Kendime bakıp şaşakalıyorum bende.:31:

Ayyy kıyamam sana ben..Sana diyebileceğim tek şey duygularının,acılarının %50sini sen yaratıyorsun kendi kendine bunu asla aklından çıkarma...

Canım ya...:61:

Kızlar beni de aranıza alır mısınız :) eskinin müdavimlerindendim burada.. sonra vakit geçti o aşk bitti, yeni biri için acı çekmeye başladık.

Gerçi o zamanlar ufaktım da. Ama şuankini yalnız kaldıramayacağım sanırım.

Çok kısaca size de anlatayım sonra hepinizi tanımaya çalışacağım.. Ve kabul ederseniz burada sizle takılacağım :)

Bizimki benim eski ilişkimde aldatıldığımı öğrendiğim zaman yanımda olmak için bir mesaj attı vs.

Yaşça benden oldukça büyük.

O sıra iyice yakınlaştık. Sonra defalarca birbirimizin yanına gittik geldik, rüya gibi günler geçirdik.

7 ay falan sürdü sanırım. Sonrasında senden soğudum, bir şeyler tükendi; dedi. gitti.

bir daha dönmedi.

açıkcası o sürede yapmadığım da kalmadı, ağlamak mı dersiniz, madem sen beni terk ettin ben de seni terk ediyorum tarzı restler mi dersiniz.. arkadaş kalmaya çalışmak mı..
her şeyi yaptım..

ben ankara, o istanbul.

ankaraya geleyim konuşalım yüzyüze, ama benim için bitmiştir bu ilişki, dedi. arkadaşça buluşacağız dedi.

ok dedim. son dört aydır da ankaraya gelişni bekliyorum.

açıkcası iş için gelecekti, o yüzden çok kızamıyorum.

gelip birkaç gün kalmayı planlıyordu.

ilk başta ben haftaiçi geleceğim dediğinde, gidip saçımı boyatıyordum hazırlanıyordum falan..

sonraları "ben haftaiçi geleceğim"lerine inanmamaya başladım.

yine de bir bekleme var tabii. mesela bu hafta gelir mi diye bekledim. ama ses seda yok.

dört beş gündür de ben internetle tüm bağımı kopardım. msne girmiyorum, onun gorebileceği ortamlarda durmuyorum, telefon etmiyorum.

hani yok oldum bir şekilde.

bir süre daha sürdürebilirim sanırım bunu.. ama ayrılığın üzerinden o kadar vakit geçmiş, adama dank eder mi?

bir de şu var, adam ankaraya geldi; yüzyüze konuştuk diyelim.. tutturursa ya yine "ben arkadaş kalmak istiyorum" diye?

o vakit ben tekrardan başlarım ağlamaya. ki o ağlama sürecim de iki ay sürmüştür.

ruh halimi ne toparlar acaba benim..

(ayrılma sebebimiz tamamen yaş farkı (ha belki bahane ediyordur ama) ona göre tamamen yaş farkı. ciddi yaş farkımız var ve geleceğimle oynamak istemiyormuş.)
(kınamayın.. ben de çok kınardım. çok yakın arkadaşım 17 iken 40 küsür bir adamla beraberdi.. hep kınardım.aha da 25 yaşında başıma geldi.)

alın beni aranıza kısacası :)

İnsan 2 - 3 hafta öncesine kadar aşık oldugu, beraber mutluluktan uçtugu bir erkekten 3 hafta sonra tiksinebilir mi ya!!! Tiksiniyorum resmen tiksiniyorum!!!Şu nefret şu iğrenme duygusu yok mu aşkmış sevgiymiş hepsini silip süpürüyor hepsini!!!

valla beninmkide masum temiz yüzlü mütevazı görünüyordu ama değilmiş it ummadın taş baş yarıyor. işte nefret etmeye bile değmezler. evet pişman olacaklar buna eminim ama yüz yokki onlarda af dileyemez bile onlar köpekler allah bildiği gibi yapsın. mutlu olmaz işallah şimdikile tek dileğim köpekler gibi pişman oldunu bilmek göremesemde:47:

Of allahım hangi günahımın bedeli bu adama bana!!! Ya onu takip etmekten kendimi nasıl alıcam? Takip etmemin bana bazen zararı oluyor? Ama rahatlatıcı bir unsur bir yerde. Ne yapmalıyım sizce kızlar ????

.

zamanla geçer eminim nefret etmeye başlarsın takip ettikçe artık etmemeye başlıyacaksın bende neti açtımda ilk iş takip etmek oluyor tek çare nete girmemek:44:

evett 10 dk öncesine kadar benimde sevgilim vardı hatta 15 gün sonra nihayet görüşecez diye rejim yapiyodum ama 10 dk önce bitirdik... Çok kızıyorum kendimeeeeeeeeee çoooooookkkkkkk

zamanla geçer eminim nefret etmeye başlarsın takip ettikçe artık etmemeye başlıyacaksın bende neti açtımda ilk iş takip etmek oluyor tek çare nete girmemek:44:

Haklısın vallahi elimden geldiğince bakmamaya çalışıyorum canım:31:

valla beninmkide masum temiz yüzlü mütevazı görünüyordu ama değilmiş it ummadın taş baş yarıyor. işte nefret etmeye bile değmezler. evet pişman olacaklar buna eminim ama yüz yokki onlarda af dileyemez bile onlar köpekler allah bildiği gibi yapsın. mutlu olmaz işallah şimdikile tek dileğim köpekler gibi pişman oldunu bilmek göremesemde:47:

Kesinlikle!!!!Allah hak ettiklerini versin bitanem dicek başkada bişey bulamıyorum!!!

Kızlar beni de aranıza alır mısınız :) eskinin müdavimlerindendim burada.. sonra vakit geçti o aşk bitti, yeni biri için acı çekmeye başladık.

Çok kısaca size de anlatayım sonra hepinizi tanımaya çalışacağım.. Ve kabul ederseniz burada sizle takılacağım :)

Bizimki benim eski ilişkimde aldatıldığımı öğrendiğim zaman yanımda olmak için bir mesaj attı vs.

O sıra iyice yakınlaştık. Sonra defalarca birbirimizin yanına gittik geldik, rüya gibi günler geçirdik.

7 ay falan sürdü sanırım. Sonrasında senden soğudum, bir şeyler tükendi; dedi. gitti.

bir daha dönmedi.

açıkcası o sürede yapmadığım da kalmadı, ağlamak mı dersiniz, madem sen beni terk ettin ben de seni terk ediyorum tarzı restler mi dersiniz.. arkadaş kalmaya çalışmak mı..
her şeyi yaptım..

ben ankara, o istanbul.

ankaraya geleyim konuşalım yüzyüze, ama benim için bitmiştir bu ilişki, dedi. arkadaşça buluşacağız dedi.

ilk başta ben haftaiçi geleceğim dediğinde, gidip saçımı boyatıyordum hazırlanıyordum falan..

yine de bir bekleme var tabii. mesela bu hafta gelir mi diye bekledim. ama ses seda yok.

dört beş gündür de ben internetle tüm bağımı kopardım. msne girmiyorum, onun gorebileceği ortamlarda durmuyorum, telefon etmiyorum.

bir süre daha sürdürebilirim sanırım bunu.. ama ayrılığın üzerinden o kadar vakit geçmiş, adama dank eder mi?

bir de şu var, adam ankaraya geldi; yüzyüze konuştuk diyelim.. tutturursa ya yine "ben arkadaş kalmak istiyorum" diye?

o vakit ben tekrardan başlarım ağlamaya. ki o ağlama sürecim de iki ay sürmüştür.

(ayrılma sebebimiz tamamen yaş farkı (ha belki bahane ediyordur ama) ona göre tamamen yaş farkı. ciddi yaş farkımız var ve geleceğimle oynamak istemiyormuş.)
(kınamayın.. ben de çok kınardım. çok yakın arkadaşım 17 iken 40 küsür bir adamla beraberdi.. hep kınardım.aha da 25 yaşında başıma geldi.)

Güzelim kendini geri çekmelisin gelsede gelmesede.Bence bu şekilde sana gelmesini sağlayamazsın.Bende aynı hatayı yaptım.:26:

Günaydın kızlar.İyiki varsınızı ya.İçimi buraya dökmek, sizlerle konuşmak, akıl almak bana çok yarıyor.Teşekkürederim sizlere ve bu topici açma fikrini bulan kişiye...:16:

Bugün 5. gün bence 1 hafta geçince onu gerçekten arayıp sormadığımı fark edicek.Şuan içimi rahatlatacak tek şey onu arayıp sormadığı fark etmesi:113:

bir daha dönmedi.

her şeyi yaptım..

ben ankara, o istanbul.

hoşgeldin canım benden büyüksün sonuçta tecrübelisin ama senin bu anlattıgın o kadar baglıyken birden geri çekilmesi aklıma kötü senaryolar yazdırttı gerçekten başka bi bit yeniği var diye düşünüyorum üzülsende geleceğini tahmin bile edemiyorsun en güzel yaşlarını öldürüyosun bi daha dünyaya gelmeyeceini bile bile :S üzülüyorum ya ne bilim gençliğinin baharında cıvıl cıvıl iinsanlar sevmenin bedelini hayatının acı tecrübelerini olgunlukla gençliğine karşılık ödüyorlar yaşam enerjimizi elimizden alıyor bence sen toparlanmaya bak benimde 1 ay 15 gün oldu hergün karşımda kopsam kopamıyorum ama bence senin durumunda bişeyler var ki sezgilerim kuvvetlidir ya demek istemiyorum ama bu adam evli falan olabilir mi yada baglı oldugu baktığı bi aile eski eş :S kafamdan uyduruyo gibi görünsemde tabiki inş doru değildir ama başka sebep göremiyorum seni görmek istememesi de sert konuşmasıda üzmek için değil görürse ayrılması zor olacağı içindir allah yar ve yardımcın olsun canım..

Back