• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

haklısın ya tamamen çıkartmalı hayatından yada böyle üzmemeli seni.. neden böyle yaptığını bende anlamdım ama bekle bakalım aklı başına gelene kadar madem çıkartamıyor hayatından o da seviyor demekki biraz zamana bırak... yalnız kalsın sakin kafayla daha iyi düşünür herşeyi ama seni daha fazla üzmesine izin verme..

benim kızdıgım uyumsuzluk var demesi hiç kimseyi hayatıma almak istemiyorum demesi :S canımı yakamıcak artık ama bunu kesinlikle biliyorum.:47:

benim kızdıgım uyumsuzluk var demesi hiç kimseyi hayatıma almak istemiyorum demesi :S canımı yakamıcak artık ama bunu kesinlikle biliyorum.:47:

Bence de sen kendine deger vermezsen o hiç vermez... bırak biraz ne yaparsa yapsın kendinden önemli mi...canını yakamadığını anlayınca daha çok üstüne düşecek bak gör..

kimsey almak istemiyorsun madem bu saatten sonra benimlede konuşma,artık bende seni hayatımda istemiyorum de:47:

ne kadar dengesiz bir insan bu ya salla güzelim gerçekten üzüldüğüne değmez böyle bir insan için.

kimsey almak istemiyorsun madem bu saatten sonra benimlede konuşma,artık bende seni hayatımda istemiyorum de:47:

ne kadar dengesiz bir insan bu ya salla güzelim gerçekten üzüldüğüne değmez böyle bir insan için.

işte seni hayatımda istemiyorum denmiyo öyle ne yazık ki dense acılar olmıycak zaten. :44:

Son düzenleme:
çokta güzel deniliyor.
erkekler bundan anlar ancak.
rest çekmediğiniz sürecede sizi dikkate almazlar

haklısın bundan anlıyolar ki zaten onlar kaldıkları yerden devam ediyolar hayata umurlarında olmuyo nasılsa biri gider öteki gelir şeklinde genel olarak böyle düşünüyolar. ama o öyle bir insan olmadığı için seni hayatımda istemiyorum diyemiyorum kişisel görüşüm benim ondan öyle söyledim.

bilmiyomuyum be canım öyle içimi acıtıyo ki dua ediyorum unutmak için.... evi terkediyorum ben kendime ev tuttum gidiyorum bu sefer.

bilmiyomuyum be canım öyle içimi acıtıyo ki dua ediyorum unutmak için.... Evi terkediyorum ben kendime ev tuttum gidiyorum bu sefer.

acıtmasaına izin verme sevgiliyiz dese anlıcam ama ne öle ne böle yanii..olucak iş değil.neyin peşind ebu adam

Kızlar bugün güvendiğim daha öncede gittiğim bir falcıya gittim.Sadece aşktan bahsetmesini istedim.Uzun uzun yaşadıklarımızı anlattı önce(faceden çıkan kavgalarımı dersin,nasıl tanıştıgımızı mı dersin,kaç kez görüştügümüzü mü dersin hepsini söyledi), ondan bahsetti(ismini soy ismini söyledi,burcunu,karakterini,nerde oturduğunu), sonra barışacağımızı ancak hiç sevinmememi çünkü sürekli kavga edeceğimizi söyledi.Bana üç gün yada üç hafta içinde ulaşacağını söyledi.Ama asıl herşeyin yoluna girmesinin Ağustos'u bulacağını, onunla en mutlu zamanlarımında Ekim'de olacağını söyledi.Kaderimde onun olduğunu söyledi.Özledim şuna resmen onu çok özledim kızlar.:50::50::50::50:

Back