- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
- 113
Bişeyler değiştirmesi için değilki hayatım.Bunu fark etmesi bile benim özgürlüğüme attığım bir adım...:97:
haklısın :44: zor gerçekten ama acılarla olgunlaşıyoruz Allah'ım belkide sabrımızı deniyo bizi sınıyo Allah başka dert vermesin buna şükür çok şükür...
evett 10 dk öncesine kadar benimde sevgilim vardı hatta 15 gün sonra nihayet görüşecez diye rejim yapiyodum ama 10 dk önce bitirdik... Çok kızıyorum kendimeeeeeeeeee çoooooookkkkkkk
hoşgeldin canım benden büyüksün sonuçta tecrübelisin ama senin bu anlattıgın o kadar baglıyken birden geri çekilmesi aklıma kötü senaryolar yazdırttı gerçekten başka bi bit yeniği var diye düşünüyorum üzülsende geleceğini tahmin bile edemiyorsun en güzel yaşlarını öldürüyosun bi daha dünyaya gelmeyeceini bile bile :S üzülüyorum ya ne bilim gençliğinin baharında cıvıl cıvıl iinsanlar sevmenin bedelini hayatının acı tecrübelerini olgunlukla gençliğine karşılık ödüyorlar yaşam enerjimizi elimizden alıyor bence sen toparlanmaya bak benimde 1 ay 15 gün oldu hergün karşımda kopsam kopamıyorum ama bence senin durumunda bişeyler var ki sezgilerim kuvvetlidir ya demek istemiyorum ama bu adam evli falan olabilir mi yada baglı oldugu baktığı bi aile eski eş :S kafamdan uyduruyo gibi görünsemde tabiki inş doru değildir ama başka sebep göremiyorum seni görmek istememesi de sert konuşmasıda üzmek için değil görürse ayrılması zor olacağı içindir allah yar ve yardımcın olsun canım..
eessrraa_esra
etse nolucak ki hiçbirşey değişmiycek
Bişeyler değiştirmesi için değilki hayatım.Bunu fark etmesi bile benim özgürlüğüme attığım bir adım...:97:
Hiçbir şey değişmeyecek diye düşünmeyin sakın. İlişkiyi beraber yaşıyorsunuz ve malesef erkeklerin aklı biraz geç başına geliyor.
İlk anlarda kurtulmuş gibi hissetse de kaba davransa da sonuç olarak bi dönüp bakıyorlar geriye.
Geride kendilerini kovalayan kızı göremeyince de boşluğa düşüp saçmalıyorlar.
Bakın daha önce demiştim, bu topiğin ilk sayfaları var ya Monapisa vs. Biz o grupla takılırdık burada. O kadar eskiyim yani. Ve o dönemki sevgilim asla dönmez diye buralarda ağlayıp duruyordum, yani mecaz değil, bildiğin ağlıyordum. Her gece, her gün.
Artık kızlar bile umut veremez olmuştu, çünkü B. bana o kadar kötü davranıyordu ki.. Hani arkadaşa gösterdiği saygı bile yoktu, sevgiyi geçtim. Dalga geçer olmuştu.
Sonra ne oldu? Bir gün annesi aradı, oğlum seni çok hırpaladı, iyi misin? diye.. Kadın çok esaslı kadındı.
Annesiyle konuştuktan sonra "ben bu hale düşecek kız mıydım?" dedim. Bir daha hiç aramadım. Onun bildiği numaramı değiştirdim, facebookumu kapattım. Sıfırdan başlamaya çalıştım. Başladım da.
Hani çok savruldum, sarsıldım yalan yok. İlaç kullandım, alkol kullandım vs.
Doğum günüydü, aramadım. kutlamadım.
Kutlayacğaımdan çok emindi. Aylarca peşinden koşmuşum, kesin fırsat bilirim diye düşünüyordu.
Kutlamadım.
Gecesinde beni aramış, açmadım.
Ertesi gün upuzun bir mail atmış.
Sen nasıl facebook sayfanı kapatırsın, bunu benden izinsiz nasıl yaparsın? orada bizim birliklte çekilmiş fotoğraflarımız vardı; benden onay alman gerekirdi, saygısızsın şöylesin böylesin...
Bu maili çok geç gördüm, o sırada yeni bi mail atmış. MSN'e eklesene diye.
Ekledim.
İçip içip aylarca beni sevdiğini yazdı, bende kopmuştu ama bir şeyler, yeni hayatıma uyum sağlamıştım.
Hatta net söyleyeyim hala bazen arar birlikte dinlediğimiz şarkıları dinletir. Yok annem seni çok seviyordu, annem seni görmek istiyor; tarzı bahaneler uydurur..
Giden dönmez diye bir şey yok. Hatta giden hep dönüyor. Sadece çirkefleşmeden beklemek lazım. (bunu üzerinize alınmayın sakın ) Yani sakin sakin bekleyeceksin. Ararsan efendi gibi konuşacaksın, hakaret etmeyeceksin (ha ben yapmadım mı çok yaptım.)
Ayrılık döneminde hırpalandığımız kendimize kalıyor. Sonra bakıyorsun dönüyor, o zaman eskisi gibi bir ilişki tekrar yaşanır mı belli olmaz ama o dönüşün egonu toparladığı; kendini toparladığın kesin.
Ve kızlar şu notu düşmek istiyorum.
Hepinizin bildiği bir deneyle anlatayım hatta..
Farelere her gün belli saatte bir miktar kokain veriyorlar. Fareler alışıyor. Biraz vakit geçiyor, kokain gelince burun kıvırmaya başlıyorlar. Eskiden saldırdıkları kokaini bekleterek alıyorlar, takılmıyorlar çok.
(bizim sürekli aradığımız dönem buna denk geliyor. -ne de olsa arar avucumda bu kız, düşüncesi-)
Sonra birden kokaini kesiyorlar. On günde bir vermeye başlıyorlar. Hiç beklemedikleri saatte veriyorlar mesela.
Bu kez fare kokaini görünce çıldırıyor, ne yapacağını şaşırıyor, saldırıyor yine. Ve yine bir heyecan oluyor tabii.
Psikolog değilim, psikolog arkadaşlar varsa kusura bakmasınlar; tarzanca anlattım ama :)
Yani kızlar taktik şu, bu zamana kadar aradıysanız aramayın. Arayasınız geldiğinde buraya yazın falan.
Bakın benim dört aya yakın oldu ayrılık. Her gün aradığım oldu, her gün sms attığım, her gece msnde beklediğim.
Şimdi geri çekildim.
Yokluğunuzu hissedecek bir alan bırakın adamlara. Hele yaşları gençse daha kolay, ruh halleri iyi değişken oluyor. Bir şarkı duyup arayabiliyorlar. Yeterki şu "o benden vazgeçti" düşüncesini verebilelim adamlara..
1yıl sonra psikologum inş :) katılıyorm dediklerine..
güçlü ve umursamaz olmamız yeterince yakacaktır canlarını.. aramayın, görünmez olun.. :)
Sende arada bir ugra buraya bize akıl ver olur mu psikolog hanım hihihi
burdayım zaten tatlım bende 53 gündürrr
oooo aramızda olmana hem sevindim hem üzüldüm ne diyim hepimiz için iyisi olsun...:97:
hayırlısı canım yaa..
üzenlere yok verceksin gitcekler bu kadar.
18 - 19 Haziran'da ÖSS'ye girecek sizce msj atmalı mıyım "başarılar" diye????:44::44::44::44::44:
18 - 19 Haziran'da ÖSS'ye girecek sizce msj atmalı mıyım "başarılar" diye????:44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?