- 15 Mart 2011
- 2.466
- 754
- 363
İnternette tanıştık, uzun süre konuştuk,hergün herdakika msjlaştık,araştık telefonla,sonra görüştük,ailesi yok gibi bişey.Tek yaşıyor.Bütün arkadaşlarıyla tanıştım,abisi,yengesi beni tanıyor.Kuzeniyle tanıştım.Çok zaman geçiremedik ama 1 ay falan.![]()
canım millet 10 yıllık 20 yıllık eşinden tanıyamadıgından v.s boşanıyo sen bi aylık ilişkine üzülüyorsun bence belkide zamanında bitmeliydi hiç bişeyi bilemeyiz belkide hayat karşına iyiki zamanında bitti dedirtecek birini çıkarmaya hazırlanıyordur bilemeyiz... ama bence seninki aşk değil bence baglılıkda değil sadece hayranlık çünkü bi ayda insanın gönlünde anca bunu farketmesini sağlarsın gerisi teferruattır ve asıl can alıcı nokta orasıdır birbirinizde hoşlandıgınızan göremediğiniz yanlışlar göze o zmn batmaya başlar gdişat değişir işte o zmn tanırsınız. şuan sadece daha fazla tanımak istediğin ve onun gibi biriyle çıkarak kendinide değerli görüyosun çünkü tüm kızların peşinde olan biri sana bakıyo seninle yan yana senin sevgilin işte seni cezbeden sadece bu ve üzgünüm bu aşk değil umarım sert konuşmamışımdır ama gerçekler... ::S