İnternetten ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla tanıştıgım birinden zaman geçtikçe, onu iyice takip etmeye başlayınca hoşlanmaya başladım.Ancak olmaz diye düşünüyordum.Bir süre sonra konuşmalarımız iyice ilerledi.Günün 24 saati konuşur olduk.Görüştük.Çıkmaya başladık, herşey çok güzeldi.Hatta bana aşık olduğunu söylemişti daha ben seviyorum bile demeden.Ardından biriyle konuştuğunu yakaladım.Yüzüne vurdum.Ancak aldatmıyordu beni.Ben onu böyle utandırınca benden kaçmaya başladı.Soğudu.Kavgalar, kıskançlıklar, onun kaçması, odunlukları derken gerçekten ayrılmıştık.Ancak beni özlüyordu.İletişim kurabileceğimiz yerlerden silmiştim onu ancak takip ediyordum yinede başkalarından.Sadece benim ve dostlarımın anlayacağı şekillerde özlediğini falan dile getiriyordu.Bazen de kıskandıracak, kızdıracak şeyler yazıyordu.Bende dönüp patlıyordum ona.Bu öfke krizlerimde iyice suyunu çıkardı ilişkinin ancak tek suçlusu da ben değildim.Neyse bir cesaret yüzyüze görüşürsek düzelir düşüncesiyle yanına gittim.Gitmeden mesaj attım facebookdan.Ancak çıkarken cevap verdiğini görmeyip oturdugu semtte onu saatlerce bekledim.Mesajında onunda beni özlediğini ve görmeye ihtiyaç duydugunu ancak bazı işleri (açıklamış) oldugunu yazmış.Dönünce mesajı okudum kızmadım haliyle ancak twitter sayfasına yazdıklarını görünce delirdim.Ben onu beklerken o kendini başka bir mekanda etiketlemişti.Benim onu beklememle dalga geçercesine bişeyler yazmıştı.Bende bastım kalayı.Beyfendi direk kıvırdı tabi. Ardından yemin ettim özürdilemediği taktirde dönmicem diye.Yüzüme gelip özürdileyeceksin dedim.Üç gün oldu oruçluyum işte kızlar.
hımmm anladım..kendını etıketlemesı bılmyrm bir degerlemdırme olmamalı..sureklı gıttıgı bı mekansa etıketlemıs olabılır..inandırması onemlı acıklarken nkdr samımı olması..ve durumun zor cok uzun bır ılıskı degıl anladıgım kdrıyla..cok fazla yasanmıslıklarda yok sanırım..intrtten tanıstınız gorustunuz asık oldunuz..ve kavgalar..onemlı olan bnlar nkdr zmn ııcınde yasandı..ve sen adamı bı kızla konusurken yakalamıssın onemli dglı demıssın.ama önemlı olmasa buraya bıle yazmazdn..demmkı arkadaslık boyutunda bı msj yada konusma gecmemıs aralarında..kız asıldı senınkı yüz vermedı yada kırmadı..şimdi tam bilemiyorum..ama kız olayı önemli bence cok..asıgım diyen adam 2 günde nsl kendını geri cektı..belkıde senın kıskanman aklını basına getırdı..ciddi bi iliski ıstemıyodu..sen kıskanınca hesapsorunca noluyoruz dedı ve kendını cektı..ama bi ayagıda hayatında ki istediginde geri dönsün..facede eklisiniz twitleriniz var..offffff internet :) parka oturup asklarımız anlatmıyoruz artık..özlemlerimiz face üzerinden..ilişkilerimiz ve ayrılıklarımız..cnm yapabılecegın tek sey ve tek sey..baksa inan yok..bekleyeceksın...o bişi paylaştıgında ona hesap sormayı bırak ya muhatap olmaman gerekıyor..siz ayrılmıssınız kavga etmıssınız sen ndn hala onun hayatına karısıcaksınızki...adam senı özlesin..sende kendı sayfnda aglamakl ı sarkılar sözler paylasma...ya bu ineternet yüzünden yemin ediyrm özleyemiyosunuz birbirinizi...paylasımlar bütün ruh halınızı yansıtıyo..adam demıyokı aa bgn nerde napıyo acaba..benı düşünüyomu..ztn hersey ortada..sana tek önerim trip atıp kıskanmayı bırak..ve birsüre onu hayatından uzk tut cnm..bu cocuk sen bkdr üstüne düşersen sana inan dönmez..sen üzülürsn..ve bi byk hata..ortk arakadaslarınız ondan bahsettırme onlr bahsette bıle dınlemk ıstemyrm de yorum yapma...dedıgın hersey nsl sana gelıosa ona da gıdıyordur..özlet kendınııııııııııı
![KK19 :65: :65:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)