Canım doğruyu söylemek gerekirse anlamadım ben hiç bişeyy....
Şimdi sen burda ablasıyla tanışıyosun. Ve bunu erkek arkadaşın babsına söylüo babsıda bu yorumları yapıo erkek arkdaşında seni savunamıo durum bu mudur ??
Anlamamışmdır inş hiç bişeyyy
canım ben ablasıyla tartıştım benimkine dedim git ablanla konuş tel açmıyo dedi evine git dedim gitmem dedi babana anlatma adamın sinirlerini bozma dedim anlattı
ee ailede karışıca biz ayrılmak zorunda kaldık
benimki beni hiçzaman dinlemedi ki her konuda hep kendi bildiğini okudu
babası bişey yap artık benim elimden bi kaza çıkıcak demiş bizde ayrıldık daha sonra benimki tabi ayrılmayalım gibisinden konuştu
babası demişki ablanla o ilerde en iyi onlar olur falan bende istemiyorum artık babanın en ufak lafıyla ayrılığı ağzına aldın ben neolursa olsun seni sevmekten vazgeçmedim sen en ufak şeyde pes ettin dedim
sonra artık yoksun benim için falan dedim hep hiç onun suyundan gitmedim aslında o barışmak istiyordu ama
sonra facesini kırdım kızları eklemişsonra ben kızları görünce hepten çemkirdim
sen adam değilmişsin dedim
şimdide neolursa olsun bitti benim içinherşeyi kabullenirim ihaneti asla !
kusura bakma canım ama seninkide tam bir odunmuş yani.hem sen ablanı kötüle sonrada bölr yapp
anam benimkide ablam annem böle derdi bend eister istemez soğumuştum onlardan valla..
boşver hayırlısı böle olmuş.bu durmun siteyle ne alakası var onu anlamadımki ben
kızlar sizin ne kadar oldu ayrılalı ne güzel güçlüsün bende sizin gibi güçlü olabilirim zamanla inşallah :85:
kızlar sizin ne kadar oldu ayrılalı ne güzel güçlüsün bende sizin gibi güçlü olabilirim zamanla inşallah :85:
Merabaalaar bende mi burdayım artık nee
canım ablası burda çünkü buraya üye kk ne anladınablasıyla alakalı konuya değinmiyorum ağzımı açarsam sinirlerime hakim olamıycam hamile diye sesimi çıkarmıyorum
en tazeniz benmiyim:) 9 gün olmuş daha..
sende hoşgeldin kızçemmm :)
Merabaalaar bende mi burdayım artık nee
hoşgeldin şekerimmm
arminenin soru yağmuruna hazır ol şekerim
hoşbuldum cnm=) talikis sen geçen faceye yazmıstın, msj mı attı seninki
ölee arada bir atıyor öküz niye atıyor anlamıyorumkii..facede onu okumuş sanırım silmişitm ama sayfama bakıyor demekki
selam yazdık borçlu çıktık face de benim yazdığımı yazmış yabancı gelmiyor bu söz:) aynen bu şekilde yazmış neyin peinde anlamıyorumki geryyyyyyyyyy
Amaann sallaa
psikolojimi bozmuş .ondan gelen mesajı ya numarasını görim zıngır zındır titriyorum ben ya:26:
grimsi hemen ayrıntıyı alıyım geçmişe göz atman zaman alır çünkü
neden ayrıldınız8 gün içersinde görüşüyomusunuz konuşma msjlaşma falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?