• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

anacım hangi birinizi ayakta tutayım :4::4::4::4::4::4:ben benim objektifi aldım çocukları falan çekiyodum oda uzakta oturuyodu özellikle onun trafın adoğru gittim gittim suratıma bile bakmadı arkadaşı dedi bizide çeksene kız:20: falan bende kusura bakmayın hayvanlar alemi dikkatimi çekmiyo ben insan fotosu çekiyorum oda oturdugu taştan kalktı biri mi konuştu dedi.. arkadaşı yedin kızdan lafı kıvırma dedi küfretti ve gttiler ay bençok eğleniyorum ya:64::64:

nasıl olsa sahipsiz kalıp tutuşunca etekler, sahibine dönücek tüm köpekler :23::24:
gidene elveda glene canım feda hani :1::63:

arminemmm kayboldun resmen bana çok acil lazımsın senden bişe isticektim... :43: bu arada benimkinin faceye 5 dkda olsa bakabildim :23: bazen sırf sevdiğimize zarar gelmesin diye yalan söyleriz aslında olay çok çok farklıdır yazmış bana tiksiniyorum bilmem ne diye mesaj attığı saatin 2 dk sonrasında..:18: ne düşünüyosunuz kızçelerim hadi bu seferde siz bana akıl verin :44:

arminemmm kayboldun resmen bana çok acil lazımsın senden bişe isticektim... :43: bu arada benimkinin faceye 5 dkda olsa bakabildim :23: bazen sırf sevdiğimize zarar gelmesin diye yalan söyleriz aslında olay çok çok farklıdır yazmış bana tiksiniyorum bilmem ne diye mesaj attığı saatin 2 dk sonrasında..:18: ne düşünüyosunuz kızçelerim hadi bu seferde siz bana akıl verin :44:

Umursamazz olll kızçeecim, tınlamaa :87: :93:

facede evlilik grubunda bi kız soru sormuş imam nikahında hoca ne soruyo diye
cevaba bakın eminmisin kizim diyo bu odunla evlenmekte diyoo:)) :60:

günaaaaaayydınnn ayyyy ayyyy ayy:1: kimler varmış kimler günaydın anacım :) :69: arminecim faceye mesaj atayım ordan söliyim.. benimki bu sabah özelden aradı uyuyodum sesimi dinledi defol gitt dedim suratına kapadım adım gibi eminim o :26:

tamam canım faceden msj at ordan söyle ;) benimde canım sıkılıyo çok keyifsizim :( yaz gelsin denize gidelim havalar ısınsın artık :50:tatile gitmek istiyorum:84:

Son düzenleme:
Back