• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

TATLIKIZ hattını değiştir facede onu ve 7 sülalesini arkadaşlarını engelle kızım öyle pislik sapık ruhlu herifle ne muhatap oluyosun daha onun kendine hayrı yok bak çamura bulaştıkça batarsın

tatlıkız hattını değiştir facede onu ve 7 sülalesini arkadaşlarını engelle kızım öyle pislik sapık ruhlu herifle ne muhatap oluyosun daha onun kendine hayrı yok bak çamura bulaştıkça batarsın

facede sildim zaten arkadaş olarak bir arkadaşım var onunlada görüşmüyorum pek.haklısın.canım.
Ulan insan sevdiğine kıyamazkiii bu nasıl söler öle bişeyi hala yediremiyorummmmm:20:

facede sildim zaten arkadaş olarak bir arkadaşım var onunlada görüşmüyorum pek.haklısın.canım.
Ulan insan sevdiğine kıyamazkiii bu nasıl söler öle bişeyi hala yediremiyorummmmm:20:

ne söyledi yaa ben orayı kaçırmışımm tatllıkısss:26:

hadi ya bilmiyodum.. Ayrılma sebebiniz mi bu yoksa ayrıldıktan sonra mı teklif etti bunu :44:

ayrılma sebebim buydu yoksa hatırlasana hep üzülsemde ,buluşumasamda o haftasonunu bana zehirde etse yinede onunlaydımm ben kaprislerini çekiyordum ama durum öle şok ettiki beni şaşırdım

biri bu topiktekilerin falına bakmalı:27: geleceğimizi pek parlak görmüyorum :1:
bakalım ilk atağa kim geçicek kim ilk barışıcak :31:
ayrınlamayın burdan bütün ayrıntıları verin

biri bu topiktekilerin falına bakmalı:27: Geleceğimizi pek parlak görmüyorum :1:
Bakalım ilk atağa kim geçicek kim ilk barışıcak :31:
Ayrınlamayın burdan bütün ayrıntıları verin

yeni sevgili olanlar ayrıntılarını yazmalılar bakalımm merak ediyorum valla ben

valla benimki neyapıyo bilmiyorum ancak gönül eylendirir ciddi düşünsede benden başkası çekemez onu :19:
beni seviyo ama çok gururlu gerçi önce benim gururum vardı ama ben hiçe saymıştım :47:

benimde 3gün oldu ayrılalı :85: senin de daha yeniymiş ama siz tam anlamıyla bitirememişsiniz sanırım görüşüyosunuz hala dimi

yooookk anacım yaaa mesajlaını bile oflaya puflaya okuyrum hatta okumadan siliyorum :1: ben kafamda bitirdimde işte benim kamilin toto tutuştu :23::64: çünkü etrafımda ayrılsalarda kıza yavşasak diye düşünen çok kişi var biliyo şimdi karışamıyoda aklınca kız benle görüşüyo bitmedik imajı verio ama çoktan bitti daha bugün sende birşeyim kalsın istemiyorum dedi bende sen yoksunki senden bişey olsun bahtın yolun açık olsun mesaj atma! dedim :78:

kızlar ben artık bu topiğe girmek istemiyorum kendime hakim olmalıyım eskiyi açmamalıyım :50: onun için gelmemeliyim buraya eskiyi konuşmamam lazım :50:

Back