- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
kızım bırak ya o kimki senin psikolojini bozcak.. güçlü birisin sen unutma..
anam ne bilim öleyim aman çokta tın..insan ister istemez onca yaşananlara beklediğim o günlere üzülüyorum sen biliyorsun neler çektimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızım bırak ya o kimki senin psikolojini bozcak.. güçlü birisin sen unutma..
anam ne bilim öleyim aman çokta tın..insan ister istemez onca yaşananlara beklediğim o günlere üzülüyorum sen biliyorsun neler çektimm
tatlıkız hattını değiştir facede onu ve 7 sülalesini arkadaşlarını engelle kızım öyle pislik sapık ruhlu herifle ne muhatap oluyosun daha onun kendine hayrı yok bak çamura bulaştıkça batarsın
bende bu konudan ötürü araftayım desem yeridir
18 gün arminecim.. yok görüşmüyoruz kökten bittiii ...
bende bu konudan ötürü araftayım desem yeridir
facede sildim zaten arkadaş olarak bir arkadaşım var onunlada görüşmüyorum pek.haklısın.canım.
Ulan insan sevdiğine kıyamazkiii bu nasıl söler öle bişeyi hala yediremiyorummmmm
bizle aynı zaman sizinde ama siz barışırsınız belli
ne söyledi yaa ben orayı kaçırmışımm tatllıkısss:26:
sen bilmiyor musun ??
Kaan bana birliktelk teklif etti anal allahın belasıııı bir insan bu kadar adi,karaktersiz olamaz ya
hadi ya bilmiyodum.. Ayrılma sebebiniz mi bu yoksa ayrıldıktan sonra mı teklif etti bunu :44:
ulan yazıklar olsun bize be böyle bi topiği tavan yaptırdık
Galenienin bu topikten çıkmaması lazımki hepimizi ayakta tutsun
biri bu topiktekilerin falına bakmalı Geleceğimizi pek parlak görmüyorum
Bakalım ilk atağa kim geçicek kim ilk barışıcak
Ayrınlamayın burdan bütün ayrıntıları verin
benimde 3gün oldu ayrılalı :85: senin de daha yeniymiş ama siz tam anlamıyla bitirememişsiniz sanırım görüşüyosunuz hala dimi