• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Helal sana bacım , bende de hergün artan bir sevgi var. Şuan gelse barışıcam o moddayım. Napim seviyorum işte.

Banada tek yıllar yaramıo canlar yha , 2009 dada sevgilimden ayrılmıştım benn :1:
Hımm anladım canımm...
Ne diyim ALLAHtan hayırlısı...
Sİzin ayrılma nedeniniz erkek arkadaşının facede kızları eklemesi mi ?

Ah canım bunların yarısı bile bizim ilişkimizde olmayan şeylerdii...
Keşke öyle olsaymış , içim bu kadar yanmazdı belkide. Ama onu hayatımın merkezi yaptığımın doğru salak kafa işte :47:
Ben ne zaman kalbimin sesini dinlesem faka basıyorum işte. Bak yine öyle oldu... Bu saatten sonra kalbimle değil mantığımla hareket etcem kararım bu yönde ama bakalım nolcak...

Buarada bizde kendi aramızda yüzük takmıştık , o gitti yüzüğü kaldı şimdi :50:

eğerki bizim ayrılma sebebimiz sizler gibi olsaydı emin ol bende ala seviyor olurdum ama bizimki taamamen farklı bir durum sevgi değil nefret besliyorum ona karşı.

inanırmısınız hiç bişe yok içimde ne nefret ne sevgi anlamıyorum:26: kızım galenia sen bu çocuk içn ölüp maf oluyodun noldu ne değişti? diyorum cevap bulamıyorum seviyo musun ciddi anlamda?diyorum. iç muhasebe yapıyorum yani:18: seviyorum ama işte öle heyecanlı ölürüm biterim değil daha sade sevgi kalmamış gibi herhangi biri olmasına az kaldı:23: ama ilk aşkıydım ben onun bana şey derdi seni ölene kadar değil zebani sopayı sokana kadarda sevicem :60::62: off :58: kamil ya bizim diyaloglar millete tencereyle kapağı dedirtiyodu artık gün geçmesin ki yanımıza gelen kavgalarımızı seyredenler kopmasın çok başkaydı yani ama bağışıklık kazandım galiba acı hissetmiyorum:64:

Helal sana bacım , bende de hergün artan bir sevgi var. Şuan gelse barışıcam o moddayım. Napim seviyorum işte.

Banada tek yıllar yaramıo canlar yha , 2009 dada sevgilimden ayrılmıştım benn :1:
Hımm anladım canımm...

Ah canım bunların yarısı bile bizim ilişkimizde olmayan şeylerdii...
Keşke öyle olsaymış , içim bu kadar yanmazdı belkide. Ama onu hayatımın merkezi yaptığımın doğru salak kafa işte :47:
Ben ne zaman kalbimin sesini dinlesem faka basıyorum işte. Bak yine öyle oldu... Bu saatten sonra kalbimle değil mantığımla hareket etcem kararım bu yönde ama bakalım nolcak...

Buarada bizde kendi aramızda yüzük takmıştık , o gitti yüzüğü kaldı şimdi :50:

benim yüzüğümü ardımdan fırlattı sonra kendi bulmuş gömmüş aradım 3 gün boyunca bulamadım oda gömüldü gitti bazı şeyler gibi...

[/I][/B]

Hımm anladım canımm...

canım biz burda ablasıyla tartıştık sitede (daha çok ayrıntı var giremiyorum)benimkine dedim git konuş ablanla ne yapıyosan yap benimkide babama söylüycem dedi sakın söyleme dedim defalarca
sonuçta karşısındaki kızı evli baba bişey yapamaz araları bozulduğuyla kalır
benimki söylemiş babasına tartışmış bunlar ve aramızda ayrılık kelimesi geçti daha sonra babası demiş al getir armineyi onlar ilerde ablanla en iyi onlar olur gör bak demiş
bende sonra kızdım ben sana babana söyleme demiştim dinlemedin dedim :47: istemiyorum hiçbirinizi dedim

neyse ablası bana gökhanı sen dolduruyosun oda evdekilere anlatıyo dedi :53: benki bebek mağazası bakmaya bayılırım benimkinide zorla sokar bak ilerde ablan hamile kalınca bundan bundan alırız ablanın bebeğine diye söylerdim
sonra benimkine saydım sayıştırdım ben dolduruyomuşum biliyosun ben ablan hamile kalırda inş. giysiler alırız diye sana söyleyen benim
ailene kızları hakkında en ufak ağzımı açmadım dedim söylendim bayağ :20:

ailesi benim için girmesin o siteye karşılaşmasın diyolarmış bende dedim söyle evdekilere giricem kızlarına laf geçiremiyolarsa bana hiç geçiremezler

sonuçta onlarda kendilerine göre haklı ama bende haklıydım

neymiş bana dediğine bak ablamla ikiniz aynısınız aynı inat al birini vur ötekine babasıda öyle diyomuş :27:
yani benim erkek arkadaşım mantıklı düşünüp karar vermiyodu ancak trip yapar :19:

Son düzenleme:
ben asla unutamam ilk göz ağrım o benim bende onun ama bana çok kötü konuştu küfür ediyo son bi haftadr haklıda olsa ağır konuşmalarını kaldıramadım arama dedim oda ararsam.. dedi ama şimdi çok pişmanım aradım çıkartık hayatımdan dedi hep aynısın değişmiyosun dedi :43: :43: :43:

ben asla unutamam ilk göz ağrım o benim bende onun ama bana çok kötü konuştu küfür ediyo son bi haftadr haklıda olsa ağır konuşmalarını kaldıramadım arama dedim oda ararsam.. dedi ama şimdi çok pişmanım aradım çıkartık hayatımdan dedi hep aynısın değişmiyosun dedi :43: :43: :43:

Sakın sakın arama tatlımm...
Bırak gitsin bu kadar da olmaz ya ne sanıyo bunlar kendilerini uyus oldumm yhaa :47::47::47:
Prim vermeyin şunlara kızlarr yapma canım yaa... Üzme kendiniiiii :70:

[/I][/B]

Hımm anladım canımm...

canım biz burda ablasıyla tartıştık sitede (daha çok ayrıntı var giremiyorum)benimkine dedim git konuş ablanla ne yapıyosan yap benimkide babama söylüycem dedi sakın söyleme dedim defalarca
sonuçta karşısındaki kızı evli baba bişey yapamaz araları bozulduğuyla kalır
benimki söylemiş babasına tartışmış bunlar ve aramızda ayrılık kelimesi geçti daha sonra babası demiş al getir armineyi onlar ilerde ablanla en iyi onlar olur gör bak demiş
bende sonra kızdım ben sana babana söyleme demiştim dinlemedin dedim :47: istemiyorum hiçbirinizi dedim

neyse ablası bana gökhanı sen dolduruyosun oda evdekilere anlatıyo dedi :53: benki bebek mağazası bakmaya bayılırım benimkinide zorla sokar bak ilerde ablan hamile kalınca bundan bundan alırız ablanın bebeğine diye söylerdim
sonra benimkine saydım sayıştırdım ben dolduruyomuşum biliyosun ben ablan hamile kalırda inş. giysiler alırız diye sana söyleyen benim
ailene kızları hakkında en ufak ağzımı açmadım dedim söylendim bayağ :20:

ailesi benim için girmesin o siteye karşılaşmasın diyolarmış bende dedim söyle evdekilere giricem kızlarına laf geçiremiyolarsa bana hiç geçiremezler

sonuçta onlarda kendilerine göre haklı ama bende haklıydım

neymiş bana dediğine bak ablamla ikiniz aynısınız aynı inat al birini vur ötekine babasıda öyle diyomuş :27:
yani benim erkek arkadaşım mantıklı düşünüp karar vermiyodu ancak trip yapar :19:

Canım doğruyu söylemek gerekirse anlamadım ben hiç bişeyy....
Şimdi sen burda ablasıyla tanışıyosun. Ve bunu erkek arkadaşın babsına söylüo babsıda bu yorumları yapıo erkek arkdaşında seni savunamıo durum bu mudur ?? :52::52:
Anlamamışmdır inş hiç bişeyyy :47:

ayyy bunların hepsi aynı fabrikadan çıkma:63: valla söliyim :27: bide küfür ediyosa hiç bişi bekleme ondan hep aynısın değişmiyosun bla bla bla:44: pufff valla üzülmeye değmiyo canım ya benimde ilk sevgilim,sözlüm, herşeyimdi.. olmayınca olmuyo işte birazda kendinize güvenin atlatırım diyin sen değil o seni kaybettiğine yansın 2 gün sonra galenia dedi dersin benim yaşadıklarımı okudunmu bilmiyorum gerçi ilşkinizin sürecini de bilmiyorum ama klasik erkek lafları sende kuyrugunu dik tut arama mesaj atma cevapta verme zorda kalmadıkça çünkü dahada bozar sinirlerini yalnızlığının tadını çıkar bi ağlarsın iki ağlarsın sonra kaybettiğin zamana yanarsın :19:

Sakın sakın arama tatlımm...
Bırak gitsin bu kadar da olmaz ya ne sanıyo bunlar kendilerini uyus oldumm yhaa :47::47::47:
Prim vermeyin şunlara kızlarr yapma canım yaa... Üzme kendiniiiii :70:

beni hiç olduğum gibi kabul etmedi hep değiştirmeye çalıştı ama ben başkasıyla yapamam 1,5sene çıktık başka bi erkekle asla yapamam hep o aklıma gelir 3 gün oldu ayrılalı unuturmuyum dayanamıyorum aramak istiyorum merak ediyorum napıyo die ama arayamıyorum tersler die :85: :85:

neyse benimki bana anlatıyo kötülüyo kötülüyo ablasını o zaten hep böyle herkes biliyo falan veriyo bana gazı veriyo dolduruyo beni..
hem kendi oğulları kötülüyo sonra benden ılımlı olmam bekleniyo:19:

madem öyle ablanla tartışmamızı istemiyosun ailecek gönlünü alın sırt çevirmeyin ona
kendi kızlarıyla sorunlarına beni alet ettiler
madem ablanla benim tartışmamız istemiyosun ya anne bi yol bulda bunlar birbirlerine kin gütmeseler desene ?

doldurdu beni kötüledi kötüledi ablasını sonra beni tutana aşk olsun tabi bende saydım sayıştırdım
:47:
daha sonra sen benim için bittin dedim.. girme o siteye artık dedi giricem dedim ayrıldık
facesine kaşarları ekledi :27: 15 gün öncede seni seviyorum ama unutmak için elimden geleni yapıcam dedi :59: bukadar :44:

beni hiç olduğum gibi kabul etmedi hep değiştirmeye çalıştı ama ben başkasıyla yapamam 1,5sene çıktık başka bi erkekle asla yapamam hep o aklıma gelir 3 gün oldu ayrılalı unuturmuyum dayanamıyorum aramak istiyorum merak ediyorum napıyo die ama arayamıyorum tersler die :85: :85:

Canım bak şimdi ararsan daha çok kaybedersinn...
Hiç takma onu düşünmemeye çalış, müzik dine eğlenmene bak unutma senden başka hiç bir şey önemli değilll

Gömmüş mü ??

Tühh yazıklar olsun yaa :84::84:

Ay ne insanlar var şok oldum şurdaa :47::47:

evet bana aynen şöle bi mesaj attı ben gidicektim bulgaristana duramıyodum buralarda o zaman yazmıştı ben demiştim otobüse binerken sölerim oda hea otobüse binerken diceksen boşver kalsın arkanı dönüp gitmek bu kdar kolaysa yolun açık olsun ne diyim demekki zorluklarda yine biyerlere kaçıcan hea şunuda diyim boşuna arama yüzüğü çünkü ben onu gömdüm herşey onu çıkarttıgında bitti bende ne içimden nede yerinden çıkıcak bi yere gömdüm uzattım senin mesaj trafin yoğundur allaha emanet ol demişti.. mesajı silmemişim:)

neyse benimki bana anlatıyo kötülüyo kötülüyo ablasını o zaten hep böyle herkes biliyo falan veriyo bana gazı veriyo dolduruyo beni..

madem öyle ablanla tartışmamızı istemiyosun ailecek gönlünü alın sırt çevirmeyin ona
madem ablanla benim tartışmamız istemiyosun ya anne bi yol bulda bunlar birbirlerine kin gütmeseler desene ?

doldurdu beni kötüledi kötüledi ablasını sonra beni tutana aşk olsun tabi bende saydım sayıştırdım
daha sonra sen benim için bittin dedim.. girme o siteye artık dedi giricem dedim ayrıldık
facesine kaşarları ekledi :27: 15 gün öncede seni seviyorum ama unutmak için elimden geleni yapıcam dedi :59: bukadar :44:

kusura bakma canım ama seninkide tam bir odunmuş yani.hem sen ablanı kötüle sonrada bölr yapp
anam benimkide ablam annem böle derdi bend eister istemez soğumuştum onlardan valla..
boşver hayırlısı böle olmuş.bu durmun siteyle ne alakası var onu anlamadımki ben

Hakkında hayırlısı canım , ne diyim ki ben şimdi ??
Bir ürü soru var sorulacak ama bakalım doğru cevaplar verilebilecek mi yazık olmuş...

Hakkında hayırlısı canım , ne diyim ki ben şimdi ??
Bir ürü soru var sorulacak ama bakalım doğru cevaplar verilebilecek mi yazık olmuş...

Back