• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Canım doğruyu söylemek gerekirse anlamadım ben hiç bişeyy....
Şimdi sen burda ablasıyla tanışıyosun. Ve bunu erkek arkadaşın babsına söylüo babsıda bu yorumları yapıo erkek arkdaşında seni savunamıo durum bu mudur ?? :52::52:
Anlamamışmdır inş hiç bişeyyy :47:

canım ben ablasıyla tartıştım benimkine dedim git ablanla konuş tel açmıyo dedi evine git dedim gitmem dedi babana anlatma adamın sinirlerini bozma dedim anlattı
ee ailede karışıca biz ayrılmak zorunda kaldık
benimki beni hiçzaman dinlemedi ki her konuda hep kendi bildiğini okudu
babası bişey yap artık benim elimden bi kaza çıkıcak demiş bizde ayrıldık daha sonra benimki tabi ayrılmayalım gibisinden konuştu
babası demişki ablanla o ilerde en iyi onlar olur falan bende istemiyorum artık babanın en ufak lafıyla ayrılığı ağzına aldın ben neolursa olsun seni sevmekten vazgeçmedim sen en ufak şeyde pes ettin dedim :19:
sonra artık yoksun benim için falan dedim hep hiç onun suyundan gitmedim aslında o barışmak istiyordu ama
sonra facesini kırdım kızları eklemiş :53: sonra ben kızları görünce hepten çemkirdim
sen adam değilmişsin dedim :47:
şimdide neolursa olsun bitti benim için :19: herşeyi kabullenirim ihaneti asla !

kızlar sizin ne kadar oldu ayrılalı ne güzel güçlüsün bende sizin gibi güçlü olabilirim zamanla inşallah :85:

kusura bakma canım ama seninkide tam bir odunmuş yani.hem sen ablanı kötüle sonrada bölr yapp
anam benimkide ablam annem böle derdi bend eister istemez soğumuştum onlardan valla..
boşver hayırlısı böle olmuş.bu durmun siteyle ne alakası var onu anlamadımki ben

canım ablası burda çünkü buraya üye kk ne anladın :1: ablasıyla alakalı konuya değinmiyorum ağzımı açarsam sinirlerime hakim olamıycam hamile diye sesimi çıkarmıyorum :6:

ya sonuçta gittimi gitti neyin kafasını yaşıyoruz ben anlamadımki:30: artık dönsede saygısı kalırmı sizce? belki klişe olcak ama gerçekten eskisi gibi olmuyo hiçbişey bazı şeyler sizi doğru yola sokmak için kendiliğinden oluverirler. böyle düşünün gençsiniz güzelsiniz illa bi ilişikiye başlamanız gerekmiyo kmseyi yara bandı olarak kullanamazsınız sonuçta ama hayatınızı yaşamak varken niye yaptı nasıl yaptılarla zaman öldürüyoruz hangisinin ilki yanındaki veya onla mezara kadar gitti? çok azımızın yani o yüzden bunlar tecrübe daha doğrusu hata sadece doğruları görmemiz için önümüze konan barikat.. aynanın karşısına geçin bakın bi halinize sizden o kdar az sürede neler alıp götürüyo peki kendisi nasıl bence pekte sallamıyo çünkü erkeklerde şöle bişey olduguna inanıyorum sevdiği kızı beyninin bi köşesine koyup başka kızlarlada pek ala yoluna devam ederler e biz heryerde eşitiz onlar kadar güçlüyüz diyoruz..:47: alın size gücünüzü gösterme fırsatı varın gerisini siz düşünün kızçelerim:36::36:

kızlar sizin ne kadar oldu ayrılalı ne güzel güçlüsün bende sizin gibi güçlü olabilirim zamanla inşallah :85:

benimki 4 ay oldu unutucam veya unutamıyorum demiceksin aklına getirmemeye açlışş kitap oku tavsiye ederim polisiye en iyi tesellim kitaplarım olmuştu benimm.sen olucaksın mutluyum,huzurluyum de ben hep öle yapardımm..aştım artık aklıma bile gelmiyor artık.

canım ablası burda çünkü buraya üye kk ne anladın :1: ablasıyla alakalı konuya değinmiyorum ağzımı açarsam sinirlerime hakim olamıycam hamile diye sesimi çıkarmıyorum :6:

canım kızma ama çok saçma konudan ayrılmışsınız..ayy ne sinir daha sevgilisiyken ailenn devreye girmes.seninki nie ağırlığını koymamışki.babasının sözüne bakmış..
allah allah bu millet harbi manyak kk ya giriyosun diye sorun oluyor ayy yarabbi bu erkekler harbiden gerryyler öle sinirleniyorumkii:47:

:D hoşbuldum cnm=) talikis sen geçen faceye yazmıstın, msj mı attı seninki :31:

ölee arada bir atıyor öküz niye atıyor anlamıyorumkii..facede onu okumuş sanırım silmişitm ama sayfama bakıyor demekki:9:
selam yazdık borçlu çıktık face de benim yazdığımı yazmış yabancı gelmiyor bu söz:) aynen bu şekilde yazmış neyin peinde anlamıyorumki geryyyyyyyyyy:47:

ölee arada bir atıyor öküz niye atıyor anlamıyorumkii..facede onu okumuş sanırım silmişitm ama sayfama bakıyor demekki:9:
selam yazdık borçlu çıktık face de benim yazdığımı yazmış yabancı gelmiyor bu söz:) aynen bu şekilde yazmış neyin peinde anlamıyorumki geryyyyyyyyyy:47:

Amaann sallaa :64::64:

grimsi hemen ayrıntıyı alıyım geçmişe göz atman zaman alır çünkü :3:
neden ayrıldınız :31: 8 gün içersinde görüşüyomusunuz konuşma msjlaşma falan :6:

Back