• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

armine ben seni 7 yaşından beri tanıyorum inan o senin gibi birini kaybettiğine üzülsün çok iyi niyetlisin çok temiz bi kalbin var biraz cadı olsanda :)) çok iyi bi ailen var mahallede çok beğenilen bi kızsın..inan gökhan senin gibi kız bulamaz onu nekadar çok sevdiğini ben şahidim eğerki bittiyse ve senin için çabalamıyosa o kaybetti inan seni çocukluğundan beri tanıyan biri olarak söylüyorum çok güzel manken gibi kızsın elini sallasan ellisi :)

armine ben seni 7 yaşından beri tanıyorum inan o senin gibi birini kaybettiğine üzülsün çok iyi niyetlisin çok temiz bi kalbin var biraz cadı olsanda :)) çok iyi bi ailen var mahallede çok beğenilen bi kızsın..inan gökhan senin gibi kız bulamaz onu nekadar çok sevdiğini ben şahidim eğerki bittiyse ve senin için çabalamıyosa o kaybetti inan seni çocukluğundan beri tanıyan biri olarak söylüyorum çok güzel manken gibi kızsın elini sallasan ellisi :)

sühylam canım arkadaşım benim iyiki varsın güzel dileklerin iltifatların için sağol beni çok onure ettin
:69: :54:

galenia zevkle bekliyorum yeni maceralarını :1:
bu buluşalım teli vercem dedi ya koy evin biyerine alırım dedim yuh sana bişe demiyorum artık dedi saol bende sana..dedim eskilerin hatrına gel iki dakka al canımı sıkma dedi tamam dedim annem diyo ki= az makyaj yap o öle diyince bende eşofmanı taktım saçımı dağınık bıraktım gittim yanına ne bakcam kendime be bişey sancak kendini :23: ver hadi işim var dedim daldı kaldı ciddi gözleri doldu bu kadarmıydı? :58: dedi hı bunları ben diyodum rolümü çalma dedim güldüm verdi teli döndü işine bende çıktım dükandan çok zor tuttum kendimi.. farketmedim bi baktım ağlamaya başladım onun yanında güçlü oldum ya gerisi boş şimdi iyiyim bomba gibiyim :76::33::64:

bu buluşalım teli vercem dedi ya koy evin biyerine alırım dedim yuh sana bişe demiyorum artık dedi saol bende sana..dedim eskilerin hatrına gel iki dakka al canımı sıkma dedi tamam dedim annem diyo ki= az makyaj yap o öle diyince bende eşofmanı taktım saçımı dağınık bıraktım gittim yanına ne bakcam kendime be bişey sancak kendini :23: Ver hadi işim var dedim daldı kaldı ciddi gözleri doldu bu kadarmıydı? :58: Dedi hı bunları ben diyodum rolümü çalma dedim güldüm verdi teli döndü işine bende çıktım dükandan çok zor tuttum kendimi.. Farketmedim bi baktım ağlamaya başladım onun yanında güçlü oldum ya gerisi boş şimdi iyiyim bomba gibiyim :76::33::64:

kız ağlamak yokkkkkk ohh olsunona hakketti o bunu..
Iyi yapmışsın erkeğin hazmedemediği zaten biz kızların güçlü olmasıdır...hahayyyyy :52:

artık gitme demicem , zaten iyice hazırsın bu sefer herşeyi yanında götür anılarımız , umutlarımızı , sevgimi de al belki lazım olur ... yazmış.. dedimki walla hastasın sen :53: hayır ben dengesizim hatta önde gideniyim de bu çocuk ne şimdi güzel şeylerin hatrına susuyorum ya ama bu tam kamil ya galiba toto tutuştu :27: :64: lenet gesssinnnn :60::60:

selam canım nasılsın sen ne zamn niye ayrıldınız ya

İyiyim ALLAHa çok şükür , 21 şubatta ayrıldık bizde...

Bizim topikten Grimside ayrılmış şimdi okudum ne üzücü yaa :5:

Hep sen başlattın zaten gözüme gözükme seni gidi senii :60: Dövcem kıs seniii :66:

[ı]iyiyim allaha çok şükür , 21 şubatta ayrıldık bizde...

Bizim topikten grimside ayrılmış şimdi okudum ne üzücü yaa :5:

Hep sen başlattın zaten gözüme gözükme seni gidi senii :60: Dövcem kıs seniii :66:
[/ı]

hadi yaa anam valla bu 2011 uğursuz ben napim bu yılda bir anormallik var kimig örsem ayrıldık diyorlar

ama ilk golü ben attım 2011 e girdik ben ayrıldım ne komik:9:

Aman salla gitisn kuzum eskisi gider yerine yenisi gelirrr

artık hiç takmıyorum bundan sonraki ilşkimdede mantık olucak kör aptal aşık olmucammm

Galeniaa ahh canım yaa , gözümün önünüde canlandı anlattıklarınn...

Bİze bunları yapanlara oh olsun diyorum bende , nerde hata yapıyoruz bizz.. ALLAH kahretsinnn :36::
36:

[ı]galeniaa ahh canım yaa , gözümün önünüde canlandı anlattıklarınn...

Bize bunları yapanlara oh olsun diyorum bende , nerde hata yapıyoruz bizz.. Allah kahretsinnn :36::
[/ı]
36:

nerde hata yapıyoruz ben sölim adamlara haddinden fazla değer veriyorUZ bi yerleri tavan yapıyor anacm bunların.:9:

Son düzenleyen: Moderatör:
galenia ben direk yanında ağlardım telefonda bile ağlama moduna geçiyorum hemen :1:
esmer grimsiyi tut kolundan getir buraya :4:

Kaç yaşındasın arminecim sen ??

İlk ayrılığınız mı sizin , ben alıştım çünkü ayrılıp barışmalara... Bak şimdi ağlamıyorumm :1:

Gördüğüm ilk anda çağıracam buraya canım , ama ben inanmıyorum onların ayrılacağına barışır onlar yaa inşşşşş :70:

nerde hata yapıyoruz ben sölim adamlara haddinden fazla değer veriyorUZ bi yerleri tavan yapıyor anacm bunların.:9:

Aynen tatlımm ,

Hak ettiklerinen çok daha fazla değer veriyoruz odunlara...

Ama ben benim odunu bin tane keresteye değişmem ya , çok seviyom ben onu hala... :69:

İlişkimizin en güzel dönemlerindeydik bee

[ı]aynen tatlımm ,

hak ettiklerinen çok daha fazla değer veriyoruz odunlara...

Ama ben benim odunu bin tane keresteye değişmem ya , çok seviyom ben onu hala... :69:

Ilişkimizin en güzel dönemlerindeydik bee
[/ı]

valla bend ebir gram sevgi yokk!!!!!

tatlikis bende öyle diyorum 2011 de çoğu kişi ayrıldı neyse hayırlısı
esmer 21 yaşındayım canım bizim ilk ayrılmamız 8 ayda ilk onun için kesin ve net bişey konuşamıyorum ama sen dönmeye niyetlisin ben değilim:50:

Galeniaa ahh canım yaa , gözümün önünüde canlandı anlattıklarınn...

Bİze bunları yapanlara oh olsun diyorum bende , nerde hata yapıyoruz bizz.. ALLAH kahretsinnn :36::
36:

nerde hata yapıyoruz biliyo musun hayatım.. aşkım gamzeyle sinemaya gidicem haberin olsun. hayır aşkım gamzeyle gitme takılırlar falan off aşkım la seviom seni kopek tamam gitmiorum ep muamele peah :s ikinci gün hayatım biz içmeye gidiyoruz asker eğlencesine hmm tamam i eğlenceler. başka zaman gelir kavga edersiniz tamam haklısın.. bi yere gidersiniz dekolte giyersen çıkartmam etek boyun dizi geçmicek tamam aşkım. bundan kaybediyoruz hayatımızın merkezi yaptıgımızdan kaybediyoruz o kendini senin sahibin gibi gördüğünde değerin bitiyo zaten. uzatmaları oynuyosun. her iki lafında of bunaldımlar başlıyo ilgi göstermeynce sen daha fazlasını istiyosun onu dahada hayatının merkezi yapıosun oda aramasam arancam hatırlamasam hatırlancam rahatlığına kapılıyo kimseyi değil onu istiyosun arkadaşlarına değil ona vakit ayırıyosun bi kere gel,dediğinde koşuyosunbu sefer avcı olmuyo o değer gidiyo.. saygı bitiyo tsunami felaketi gibi büyük kayıplar vererek yok oluyo telafisi mümkün olmayan laflar söyleniyo ve geriye dönüp baktıgın da zaman geçtikçe gülüyosun değmediğini görüp üzülüyosun... :1:

Son düzenleme:
evet esmer bende benim odunu bin tane kalasa değişmem çok seviyorum:1: ben benimkine oduncuk öküzcan diyodum telde annem kızıyodu deme öyle çocuğa diye :1:

valla bend ebir gram sevgi yokk!!!!!

Helal sana bacım , bende de hergün artan bir sevgi var. Şuan gelse barışıcam o moddayım. Napim seviyorum işte.

tatlikis bende öyle diyorum 2011 de çoğu kişi ayrıldı neyse hayırlısı
esmer 21 yaşındayım canım bizim ilk ayrılmamız 8 ayda ilk onun için kesin ve net bişey konuşamıyorum ama sen dönmeye niyetlisin ben değilim:50:

Banada tek yıllar yaramıo canlar yha , 2009 dada sevgilimden ayrılmıştım benn :1:
Hımm anladım canımm...
Ne diyim ALLAHtan hayırlısı...
Sİzin ayrılma nedeniniz erkek arkadaşının facede kızları eklemesi mi ?

nerde hata yapıyoruz biliyo musun hayatım.. aşkım gamzeyle sinemaya gidicem haberin olsun. hayır aşkım gamzeyle gitme takılırlar falan off aşkım la seviom seni kopek tamam gitmiorum ep muamele peah :s ikinci gün hayatım biz içmeye gidiyoruz asker eğlencesine hmm tamam i eğlenceler. başka zaman gelir kavga edersiniz tamam haklısın.. bi yere gidersiniz dekolte giyersen çıkartmam etek boyun dizi geçmicek tamam aşkım. bundan kaybediyoruz hayatımızın merkezi yaptıgımızdan kaybediyoruz o kendini senin sahibin gibi gördüğünde değerin bitiyo zaten. uzatmaları oynuyosun. her iki lafında of bunaldımlar başlıyo ilgi göstermeynce sen daha fazlasını istiyosun onu dahada hayatının merkezi yapıosun oda aramasam arancam hatırlamasam hatırlancam rahatlığına kapılıyo kimseyi değil onu istiyosun arkadaşlarına değil ona vakit ayırıyosun bi kere gel,dediğinde koşuyosunbu sefer avcı olmuyo o değer gidiyo.. saygı bitiyo tsunami felaketi gibi büyük kayıplar vererek yok oluyo telafisi mümkün olmayan laflar söyleniyo ve geriye dönüp baktıgın da zaman geçtikçe gülüyosun değmediğini görüp üzülüyosun... :1:

Ah canım bunların yarısı bile bizim ilişkimizde olmayan şeylerdii...
Keşke öyle olsaymış , içim bu kadar yanmazdı belkide. Ama onu hayatımın merkezi yaptığımın doğru salak kafa işte :47:
Ben ne zaman kalbimin sesini dinlesem faka basıyorum işte. Bak yine öyle oldu... Bu saatten sonra kalbimle değil mantığımla hareket etcem kararım bu yönde ama bakalım nolcak...

Buarada bizde kendi aramızda yüzük takmıştık , o gitti yüzüğü kaldı şimdi :50:

Back