kızlar hepimiz aynı zaman ayrılmışız şubatta var bişey
bizde şubatın son haftası ayrıldık ama hep görüşür haldeydik hep beni çok özlediğini çok sevdiğini söylüyodu sensiz nasıl yapıcam falan
15 gündür koptuk kesinlikle msjlaşma görüşme konuşma yok ben kendim bu duruma getirdim oğlanın başının etini yedim hiç alttan almadım onu kaybetmemek adına bişey yapmadım
tam tersi hep ters ters konuştum
en sonunda tabi seni seviyorum ama bitti dedi![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
sevgililer günü gelsin diye yılbaşında belli saatleri bile saydım aşkım ilk sevgililer günümüz diye diye
hoş gerçi bizim ilk bayramımızda rezil olmuştu bende var bi cenabetlik sanırsam![KK6 :6: :6:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk6.gif)
ayisiltisi sende ayrıntıya gir canım gelişmeleri görüşüyomusunuz faceden sildinmi
kaşarları ekledimi
![KK60 :60: :60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
![KK4 :41: :41:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk4.gif)
bizde şubatın son haftası ayrıldık ama hep görüşür haldeydik hep beni çok özlediğini çok sevdiğini söylüyodu sensiz nasıl yapıcam falan
15 gündür koptuk kesinlikle msjlaşma görüşme konuşma yok ben kendim bu duruma getirdim oğlanın başının etini yedim hiç alttan almadım onu kaybetmemek adına bişey yapmadım
tam tersi hep ters ters konuştum
en sonunda tabi seni seviyorum ama bitti dedi
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
sevgililer günü gelsin diye yılbaşında belli saatleri bile saydım aşkım ilk sevgililer günümüz diye diye
hoş gerçi bizim ilk bayramımızda rezil olmuştu bende var bi cenabetlik sanırsam
![KK6 :6: :6:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk6.gif)
ayisiltisi sende ayrıntıya gir canım gelişmeleri görüşüyomusunuz faceden sildinmi
kaşarları ekledimi
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)