• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar hepimiz aynı zaman ayrılmışız şubatta var bişey :41:
bizde şubatın son haftası ayrıldık ama hep görüşür haldeydik hep beni çok özlediğini çok sevdiğini söylüyodu sensiz nasıl yapıcam falan
15 gündür koptuk kesinlikle msjlaşma görüşme konuşma yok ben kendim bu duruma getirdim oğlanın başının etini yedim hiç alttan almadım onu kaybetmemek adına bişey yapmadım
tam tersi hep ters ters konuştum
en sonunda tabi seni seviyorum ama bitti dedi :50:

sevgililer günü gelsin diye yılbaşında belli saatleri bile saydım aşkım ilk sevgililer günümüz diye diye
hoş gerçi bizim ilk bayramımızda rezil olmuştu bende var bi cenabetlik sanırsam :6:

ayisiltisi sende ayrıntıya gir canım gelişmeleri görüşüyomusunuz faceden sildinmi
kaşarları ekledimi :27: :60::60::60:

kızlar hepimiz aynı zaman ayrılmışız şubatta var bişey :41:
bizde şubatın son haftası ayrıldık ama hep görüşür haldeydik hep beni çok özlediğini çok sevdiğini söylüyodu sensiz nasıl yapıcam falan
15 gündür koptuk kesinlikle msjlaşma görüşme konuşma yok ben kendim bu duruma getirdim oğlanın başının etini yedim hiç alttan almadım onu kaybetmemek adına bişey yapmadım
tam tersi hep ters ters konuştum
en sonunda tabi seni seviyorum ama bitti dedi :50:

sevgililer günü gelsin diye yılbaşında belli saatleri bile saydım aşkım ilk sevgililer günümüz diye diye
hoş gerçi bizim ilk bayramımızda rezil olmuştu bende var bi cenabetlik sanırsam :6:

ayisiltisi sende ayrıntıya gir canım gelişmeleri görüşüyomusunuz faceden sildinmi
kaşarları ekledimi :27: :60::60::60:

canım ben ayrılmaya bir gün kala hattımı değiştim faceden sildim herseyden tamamen silmem gerekti sonra kuzeni benm çok iyi arkadasım ondan haberlerimi alıyordu felan bazen görüşüyorduk iyi ayrılmıştık anlaşarak çok seviyordum ayrıyken bile oda aynı şekil birgün kuzeni ile konusuyoruz kuzenıde benm kardeşim gibidir erkek ayrıldıktan sonra hep benm yanımda oldu birgün akşam konusurken aklıma takıldı sordum beni hiç aldattımı bu 4yıl içinde die yok mok felan dedi samet doğru soyle nasılsa barışma ihtimalimiz yok dedim ölümü gör dedim clüpte sarhoşken 2 veya 3 kez aldattı tek gecelik dedi:( dünyam başıma yıkıldı ki ayrıldıktan sonrada 1hafta geçmeden yine clüpte tanıstıgı yabancı bir kızla çıktı kız beni buldu felan aramızdan çık dedi dedim ben aranızda değilim o arıyor beni karakolluk olduk neredeyse kızı buldum tehtit ettim felan offf çok seler oldu bu yüzden olmayacaktı evlenme teklifi etti annesi aradı felan çıktıgım oldugunu duyunca yemeden içmeden kesildi hergun mailler atıyo gecen duydum hastanede yatmış 2gün annesi arayıp dedi yalandır:( ole canım artık hiç bi şekilde görüşmüyorum bolesi daha iyi yoksa hayatımın yanlışını yapıcam kendimden korkuyorum.

ayisiltisı ayrıntıyı bilemiyorum ama çok fazla bekar erkek yani bu sonuçta evlenene kadar seni bekleyemezki ben yapmıyorum dese bile inanmam..kuzeninin bunu söylemeside çok yanlış olmuş bence bak bende çevremde çoğu klişinin evli bekar nelerini biliyorum ama kimseye karışmıyorum :19:

ayisiltisı ayrıntıyı bilemiyorum ama çok fazla bekar erkek yani bu sonuçta evlenene kadar seni bekleyemezki ben yapmıyorum dese bile inanmam..kuzeninin bunu söylemeside çok yanlış olmuş bence bak bende çevremde çoğu klişinin evli bekar nelerini biliyorum ama kimseye karışmıyorum :19:

benim okonudaki hassasiyetimi biliyordu ole bişey söz konusu olamazdı cnm benm ilişkimde ve sildimmi tek kalemde sildigimide biliyordu bilebile lades dedi .ben şuan mutluyum yeni bir ilişkim var ve onsdan kat kat mutlu ediyor beni ailesiyle felan tanıştım ciddiyizde diyeceksinki sen ne cabuk buldun artık duygularımdan cok mantıgımı kullanıyorum her ne kadar unutamamış olsamda kısa zamanda atlatıcamı biliyorum kuzenıylede gorusmuyorum zaten oda inkar etti yüzüme baka baka tek kelime ettim sizi hayatımdan çıkarttıgım için hiç pişman olmuyacagım bunun için mutluyum...

ayısıltısı boşver eskiye takılıp kalma bak hayatında bri var ne güzel mutlusun ciddisinizde ama dikkat et onu unutmak içinde o hayatındaki insanla beraber olma derim bak.en büyük yanlışı burda yaparsın canım.

ben anlamıyorum aklında başkası varken nasıl bi başkasıyla beraber olabiliyo insanlar ben şuan en kralı gelse oralı olmam olamam :50: aklımda hala o varken yapamam başkasıyla

ben anlamıyorum aklında başkası varken nasıl bi başkasıyla beraber olabiliyo insanlar ben şuan en kralı gelse oralı olmam olamam :50: Aklımda hala o varken yapamam başkasıyla

tatlıkıs o facedeki uzun saçlı kız benim he hatları karıştırma :1:

unutmak için canım başka bir açıklamsı olamaz bunun yok çünkü..
Bak ben kaandan ayrıldıktan sonra konuştum evet ama bu facede telde oldu hiç yüzyüze görüşemedim ıısınamadım kestim konuşmayı.ve gerçekten hangisiyle konuştuysam olmadı yapamadım.
Bugün bana kalkmış sen hiç ilişkiye girmedin mi diyor şok oldum ulan be hayvan gerizekalı sen ne zannediyorsun beni aklını hep başka yerde sktr git ulan dedim ama nasıl sinirlendim zaten ilişkimde bu yüzden bitmişti iyice öfkelendim:47:

Bende artık karar verdim kimseyle konuşmucam

valla canım ben teden giriyorum zero facebook kullanıyorum:9:sana tavsyem var bir grup var kızlar arasında diye benm profilimden bak görürsün acayip ii geliyor varya canım.akşamlarıda ordan devam ederiz şekerimm ne dersin:52:

kızım siz varya galeniayla ikiniz yakında banlanırsınız :60: kaptırmayın okadar kendinizi :32:
tatlıkız ben kızlar arasındada varım zaten ama facede gruplara hiç yorum yapmam binbir türlü insan var fotomuz falan var neolur ne olmaz
kızlarla alakalı bütün sitelerde gruplarda varımdır :27:
sabah akşam istediğiniz yerden devam ederiz maksat muhabbet olsun :31:

kızım siz varya galeniayla ikiniz yakında banlanırsınız :60: Kaptırmayın okadar kendinizi :32:
Tatlıkız ben kızlar arasındada varım zaten ama facede gruplara hiç yorum yapmam binbir türlü insan var fotomuz falan var neolur ne olmaz
kızlarla alakalı bütün sitelerde gruplarda varımdır :27:
Sabah akşam istediğiniz yerden devam ederiz maksat muhabbet olsun :31:

elimde değilki acayip sinirleniyorumm yaa onun yazıları ayrı khoşuma gidiyor he ya o nerde
hımm anladım valla ben bazı kişleri engelledim facede göremiyor diğerleride okusun napim yani:9:
Ok canım

valla kızlar kk face full açık facedende evli kız arkadaşlarım yazıyo kocasıyla tartışmış bilmem ne güzin ablayı geçtim valla :31: öbürü diyoki evlilik yıldönümüz geliyo kocama deki benim haberim yokmuş gibi bana tektaş yüzük alsın :9:

şimdide faceden erkek arkadaşım yazıyo sevgilisiyle ayrılmışlardı bana diyoki neyapıcam ben işyerine çiçek bile yolladım kız nuh diyo peygamber demiyo diyo :53:
çocukta bana diyo okadar yalvardım bi ayaklarına kapanmadığım kaldı üstelik hatalı olan kız
anacım diyorum çirkin şansı :31:

bende 3 gün önce sevgilimden ayrıldım çook seviyorum ama unutmak istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum çook zor :43: :43: :43:

valla kızlar kk face full açık facedende evli kız arkadaşlarım yazıyo kocasıyla tartışmış bilmem ne güzin ablayı geçtim valla :31: öbürü diyoki evlilik yıldönümüz geliyo kocama deki benim haberim yokmuş gibi bana tektaş yüzük alsın :9:

şimdide faceden erkek arkadaşım yazıyo sevgilisiyle ayrılmışlardı bana diyoki neyapıcam ben işyerine çiçek bile yolladım kız nuh diyo peygamber demiyo diyo :53:
çocukta bana diyo okadar yalvardım bi ayaklarına kapanmadığım kaldı üstelik hatalı olan kız
anacım diyorum çirkin şansı :31:

anamm sen milletin derdinden kendi derdini unutuyorsundur:9:
hadiya bizdeki şans işte güzelim

ya anacm dün bi bi taraflarımı üşüteyim aklıma gelmesin diye çıktım neler neler olmuş cankuşlar bana bayıldıgınız için teşekkürlerimi sunuyorum bende sizin yazdıklarınıza gülebilsem keşke :26: iyice damar yapmışınız ben prova mankenliğine başlıyorum hayatım benim ellerimde yupppiii :kkk: :21::21::21:
bu arada ayışıltısı hoşgeldin canım aramıza yeni ayrılan arkadaş unutucaksın içine sindire sindire yavaş yavaş anacım bizde burda olucaz bi süre sonra burda geyik yapıcak kıvama getircem ben sizi..:23:

bende 3 gün önce sevgilimden ayrıldım çook seviyorum ama unutmak istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum çook zor :43: :43: :43:

canım benim sen işe çoook zor unutamam diye başlarsan emin ol unutamazsın :20: bi kaç sayfa önceki yazdıklarımı oku beni çok iyi anlarsın ben bi haftada 9aylık ilişkimi sildim hemde ölesiye severken:14: hemde sözlüyken ve burda hepimizin kendine göre ayrılık acıları var moral bulmaya geldin sen buraya kızçem :24: ya gül azcık :3: ciddi değmiyo zaten seven insan eski sevgili değil sevgilin olurdu dimi şimdi üzülmeyi bırak ve galenianın arminenin makarasına bırak kendini diğerleride akında düzelcekler inş.. :66: psikolog gibi hatunum bea hihiooooyttt :37:

anacımmm ben şimdi oduncukla yani bizm kamille buluşmaya gidiyorum yeni maceralarımı yazarım sizlere öpüldünüz :69::54::54:

ya anacm dün bi bi taraflarımı üşüteyim aklıma gelmesin diye çıktım neler neler olmuş cankuşlar bana bayıldıgınız için teşekkürlerimi sunuyorum bende sizin yazdıklarınıza gülebilsem keşke :26: Iyice damar yapmışınız ben prova mankenliğine başlıyorum hayatım benim ellerimde yupppiii :kkk: :21::21::21:
Bu arada ayışıltısı hoşgeldin canım aramıza yeni ayrılan arkadaş unutucaksın içine sindire sindire yavaş yavaş anacım bizde burda olucaz bi süre sonra burda geyik yapıcak kıvama getircem ben sizi..:23:

aman ne aklına getricen be değmeler valla zavallılar bu erkekler
anam ben valla damar yapmıyorumm:52:bak gülüyorum hihoyttt:52::27::9::60:
Aman popm dinlesinn salla gitsin be eskisi gider yerine yenisi gelir:32::33:

Back