anacımmm ben şimdi oduncukla yani bizm kamille buluşmaya gidiyorum yeni maceralarımı yazarım sizlere öpüldünüz
armine ben seni 7 yaşından beri tanıyorum inan o senin gibi birini kaybettiğine üzülsün çok iyi niyetlisin çok temiz bi kalbin var biraz cadı olsanda :)) çok iyi bi ailen var mahallede çok beğenilen bi kızsın..inan gökhan senin gibi kız bulamaz onu nekadar çok sevdiğini ben şahidim eğerki bittiyse ve senin için çabalamıyosa o kaybetti inan seni çocukluğundan beri tanıyan biri olarak söylüyorum çok güzel manken gibi kızsın elini sallasan ellisi :)
Selam kıslarrrr
bu buluşalım teli vercem dedi ya koy evin biyerine alırım dedim yuh sana bişe demiyorum artık dedi saol bende sana..dedim eskilerin hatrına gel iki dakka al canımı sıkma dedi tamam dedim annem diyo ki= az makyaj yap o öle diyince bende eşofmanı taktım saçımı dağınık bıraktım gittim yanına ne bakcam kendime be bişey sancak kendinigalenia zevkle bekliyorum yeni maceralarını
bu buluşalım teli vercem dedi ya koy evin biyerine alırım dedim yuh sana bişe demiyorum artık dedi saol bende sana..dedim eskilerin hatrına gel iki dakka al canımı sıkma dedi tamam dedim annem diyo ki= az makyaj yap o öle diyince bende eşofmanı taktım saçımı dağınık bıraktım gittim yanına ne bakcam kendime be bişey sancak kendiniVer hadi işim var dedim daldı kaldı ciddi gözleri doldu bu kadarmıydı? Dedi hı bunları ben diyodum rolümü çalma dedim güldüm verdi teli döndü işine bende çıktım dükandan çok zor tuttum kendimi.. Farketmedim bi baktım ağlamaya başladım onun yanında güçlü oldum ya gerisi boş şimdi iyiyim bomba gibiyim :76:
selam canım nasılsın sen ne zamn niye ayrıldınız ya
[ı]iyiyim allaha çok şükür , 21 şubatta ayrıldık bizde...
Bizim topikten grimside ayrılmış şimdi okudum ne üzücü yaa
Hep sen başlattın zaten gözüme gözükme seni gidi seniiDövcem kıs seniii [/ı]
[ı]galeniaa ahh canım yaa , gözümün önünüde canlandı anlattıklarınn...
Bize bunları yapanlara oh olsun diyorum bende , nerde hata yapıyoruz bizz.. Allah kahretsinnn:[/ı]36:
galenia ben direk yanında ağlardım telefonda bile ağlama moduna geçiyorum hemen
esmer grimsiyi tut kolundan getir buraya
nerde hata yapıyoruz ben sölim adamlara haddinden fazla değer veriyorUZ bi yerleri tavan yapıyor anacm bunların.
[ı]aynen tatlımm ,
hak ettiklerinen çok daha fazla değer veriyoruz odunlara...
Ama ben benim odunu bin tane keresteye değişmem ya , çok seviyom ben onu hala...
Ilişkimizin en güzel dönemlerindeydik bee [/ı]
Galeniaa ahh canım yaa , gözümün önünüde canlandı anlattıklarınn...
Bİze bunları yapanlara oh olsun diyorum bende , nerde hata yapıyoruz bizz.. ALLAH kahretsinnn:36:
valla bend ebir gram sevgi yokk!!!!!
tatlikis bende öyle diyorum 2011 de çoğu kişi ayrıldı neyse hayırlısı
esmer 21 yaşındayım canım bizim ilk ayrılmamız 8 ayda ilk onun için kesin ve net bişey konuşamıyorum ama sen dönmeye niyetlisin ben değilim
nerde hata yapıyoruz biliyo musun hayatım.. aşkım gamzeyle sinemaya gidicem haberin olsun. hayır aşkım gamzeyle gitme takılırlar falan off aşkım la seviom seni kopek tamam gitmiorum ep muamele peah :s ikinci gün hayatım biz içmeye gidiyoruz asker eğlencesine hmm tamam i eğlenceler. başka zaman gelir kavga edersiniz tamam haklısın.. bi yere gidersiniz dekolte giyersen çıkartmam etek boyun dizi geçmicek tamam aşkım. bundan kaybediyoruz hayatımızın merkezi yaptıgımızdan kaybediyoruz o kendini senin sahibin gibi gördüğünde değerin bitiyo zaten. uzatmaları oynuyosun. her iki lafında of bunaldımlar başlıyo ilgi göstermeynce sen daha fazlasını istiyosun onu dahada hayatının merkezi yapıosun oda aramasam arancam hatırlamasam hatırlancam rahatlığına kapılıyo kimseyi değil onu istiyosun arkadaşlarına değil ona vakit ayırıyosun bi kere gel,dediğinde koşuyosunbu sefer avcı olmuyo o değer gidiyo.. saygı bitiyo tsunami felaketi gibi büyük kayıplar vererek yok oluyo telafisi mümkün olmayan laflar söyleniyo ve geriye dönüp baktıgın da zaman geçtikçe gülüyosun değmediğini görüp üzülüyosun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?