Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
esmer sorma sabah büfeden simit istedim kaşarlı ekmek göndermiş ay ben akşam akşam ne güldüm ya kısım napıyım tüm kaşarlar eriyene kadarküresel ısınmaya devam
kökleri kurusun
neyseneyse...
ciddi moda geçiyorum seninkinde iş yok ne konuşuyosun peşinden sil gitsin aileside bişey demediğine göre seni istemiyo
sen taktın kaşara kargoyla yolliyim bari seninkine verirsin malum kaşarın kilosu fırladı walla canım kaşarlı tost istedi zaten 45 kiloya düşmüşüm kimse inanmıyo bi haftada 3 kilo kaybettiğime :44: amaaaan kızlaaaaaarrr yeni gelen kızçeler baken dayanıklınız ben çıktım ağlamak yoook anacım atalım bütün acıları dertleri burasıda geyik olsun benle daha çok gülersiniz zaten
Selam fstıklar bir ayrılık kurbanı daha huzurlarınızdaa
Nasılsınız görüşmeyeli ??
Dünden sonra biraz okumaya çalıştımm biraz biraz konuya adapte olacağım inşş
Tatlıkıss sende gelmişsin buraya hoşgeldin bacımm
Armine sende ağlama bence bak ben ağlıyor muyum ??
Galenia canım çok hoşsun yhaa çok güldürdün benii...
İnş hayırlı haberlerle gelirsinn canımm
Buarada arminecimm benim burcum oğlak odunumunki de Koç.
Benim odunda hiç faceden kız mız eklemio ? Nedendir bilinmez beni görünce kaçıo. Biz biririmizi silemedik facebooktan daha. Son mesajı bile duruyo hala telimde kıyıpta silemiyorumm.
Armine balık ekmek demişsin canım , bizde adaparkta lahmacn yemiştik , beyimde ayranını dökmmüştü bi güzell Ama çok utanmıştı... Bende ona çok acımıştım , çok mahçup olmuştu kıyamam yhaa
Hatırlatmayın bidaha hatıraları içim bi tuhaf oldu bee
benimki bi ara gelde telini vereyim yarın ugra uzatma telini al yazmış... bende cevap vermedim aradı meşgule aldım waaaayyy şimdi bölemi olduk dedi K yazdım ? yapmış ok demek yani tamam alırım. yazdım bişi yazamadı zaaaar
galenia anneside saçmalamış yani ne demek sen bulgaristanlısın sanki gavursun tövbe est.ya kızım ben sana dedim onlar karadenizli sen yapamazsın onlarla bak anası hemen komuş lafı
annesi sana resmen çık oğlumun hayatından demiş ve senin bukadar relax olduğuna inanamıyorum
kızım benimkinin annnesi melek gibiydi seninki fenamış bizim kökümüzdede var göçmenlik her gören göçmen misin diye sorar hepimiz beyaz tenli renkli gözlüyüz annem hariç o has kayserili
ben akşamları eve gidip gitmediğim belli olmuyo sabahtan gel dükana al inadına başlatma! yazmış ne alaka sabahları yokum kaç kere daha dicem hayır anlamıyorum de anlatayım nese parkta veririm giderim. dedim yok koyarım biyere görmeyeyim seni dedi meraklı değilim ama mektubuda vericem hediyelerinide dedim istemiyorum dedi tamam satışa çıkarıyorum işim var bb. yazdım ciddi misin :s yamış ahahahaaa :78:
galenia anneside saçmalamış yani ne demek sen bulgaristanlısın sanki gavursun tövbe est.ya kızım ben sana dedim onlar karadenizli sen yapamazsın onlarla bak anası hemen komuş lafı
annesi sana resmen çık oğlumun hayatından demiş ve senin bukadar relax olduğuna inanamıyorum
ben basit olamıyorum genlerimde var :) hiç takamamam ben hayatıma bakarım gerisi berisi beni ilgilendirmez. dua etsin zoruma gidiyo dediğinde allahtan işinize geldiği yerden hafifletin o zaman demedim allahtan diyorum bi başlasaydım susmazdım oğlunun ne haltlar yediğini söyleseydim işte susmak erdemliktir susarak cevabını verdim
sinirlerim tavan yaptı !!! mesaj şu kanka çıktım evden rahatız minibüsteyim geliyorum.. cehennemin dibine git salaktım bende yicem bunları :84: birazdan k.b sana mı yollamışım diye yalandan açıklamalar nah mesaj atarım
benimkinin faceden bişey görmesi imkansız gizli herşeyim ben onun faceini her türlü görürüm çünkü ortak arkadaşlarımız var aynı yerde oturuyoruz ama bakmaya gerek duymuyorum
ona laf sokmaya falanda gerek yok sevdiğim için konduramıyorum ben ancak seviyorum dedim durdum
ama bazı şeyleri aştım artık kabullendim kendimi kandırmaya gerekyok beni istemeyen adama laf soksam neolur
benim face zaten kızlar hamamı mübarek