• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım çok sevmişsin ama bak şuan kendimi o çocuğun yerine koydum ben kız olduğum halde ailem beni bi başkasıyla nişanlayamaz..bu nasıl erkek kılıbık ozaman mıy mıy mıy babam ne derse o annem ne derse o diyenlerden
seven insan herşeye karşı çıkar bide erkek hadi üstüne nasıl nişanlanır ya dağ başımı silah zoruylamı nişanladılar yooo aile sözünden çıkmayan birisi demek
senide araması vicdan azabından bence telefonlarına çıkma derim sen sevgin için elinden geleni yapmışsın o tek kalemde silmiş atmış
telefonlarına çıkıp ona pirim verme bence bırak ne hali varsa görsün derim ben

Aynen ben çok mücadele ettiğime inanıyorum bende aynısını düşünüyorum ben ki kız halimle aileme kabul ettirdim o nasıl yapamaz işin içinde başka şeylerde var sanırım ama bilmiyorum şok üstüne şok yaşadım hiç birşey yokken ayrılmak istediğini ögrendim hayatımda senden başkası olmıycak derken tesadüf icabı nişanlandıgı kızın face sni bulup onların nişan foto larını gördüm çok zor günler yaşaadım hergün dua ediyorum Allahım onu al aklımdan ve kalbimden diye ama cıkmıyo allahın cezası :(

Aynen ben çok mücadele ettiğime inanıyorum bende aynısını düşünüyorum ben ki kız halimle aileme kabul ettirdim o nasıl yapamaz işin içinde başka şeylerde var sanırım ama bilmiyorum şok üstüne şok yaşadım hiç birşey yokken ayrılmak istediğini ögrendim hayatımda senden başkası olmıycak derken tesadüf icabı nişanlandıgı kızın face sni bulup onların nişan foto larını gördüm çok zor günler yaşaadım hergün dua ediyorum Allahım onu al aklımdan ve kalbimden diye ama cıkmıyo allahın cezası :(

canım sen hiiiiiiç üzülme herşeyde bi hayır vardır bak bunları önceden görmen iyi olmuş boşver allaha havale et hem ayrıca o kızda akıl yokmuymuşta ailesivercez demişte nişanlanmş hem istemese zaten faceinefoto koymazk.bkmada bu seninkiyle ailesinin arasında bayadan berri geçen bi konuya benziyo kızı görmüştür begenmiştir yok anam yooook :89: bu işte bi iş var öle şak diye kimse nişanlanmaz şimdi de senin acı çektiğini görip egosunu kabartmak peşinde.. erkekler olmayan şeylere bayılırlar arkadaşının sevgilisini elde etmek, nişalıyken diğerini elde tutmak vs bunları onlar kendilerinde meziyet sayarlar tabi ele tutulur gözle görülür kayda değer bişey olmadıklarını anlayınca övünme kaynağı bu olur onlar için.:..:47: :18:

canım çok balık istedi tam balık havası benimkiyle deniz kenarına gider ekmek arası balık yerdik hemde bayıla bayılaa çok güzel olurdu koca balık ekmeği yerdik :59:

:20::113:armineeeee bak seni dövücem ama aklına getirme demedim mi ben sna niye uslu durmuyosun :4: bizde kokoreç yemeye giderdik ben bişe diyomyum :24:allah allah kızlar böyle yaparsak hiç unutamayız söliyim :59:

kuzularım ben çıkıyrum öküzcüğümün anacığı aradı konuşalım azcık gel dükana kızım dedi :) bakalım neler olucak yepyeni maceralarımla bu akşam beni sakın kaçırmayın izle izlet! izlemeyenleri uygun bi dille uyarr :) :52: :32: :54:

Doğru haklısın armine herseyde bi hayır vardır kimler unutmamıs ki elbet bende unuturum dua ediyorum ki bir an önce unutayım cünkü her aklıma gelişinde içim acıyor.
Lanet olsun bunlara ya niye dürüst bi insan cıkmaz karsımıza acı çektirenlerin hepsi ettiklerini bulsun inşallahh :43:

hasretimsin millet evliyken boşanıyo unutuyo da sen niye unutmayasın bak kaderinde ne varsa onu yaşarsın kısmetinde varsa zaten o olur
ama seninki nişanlanmış yani erkek olup yumruğunu masaya koyup ben bu kızı seviyorum dememiş
sen aileni ikna etmişsin ama onun ailesi seni neden istemiyodu anlamadım
zaten öyle aile lafından çıkmayan bi adamla evlensende mutlu olurmuydun bilemiyorum allah bilir ama aile seni istemedikten sonra oğlanda onlara sözünü geçiremedikten sonra sen mutlu olamazdınki
böyle olması senin için iyi olmuş tatlım için çok acıyo biliyorum tarifi yok ama
kaderinde ne varsa artık onu yaşıycaksın kısmetinde o varsa zaten olucak :31:
şöyle düşün beni gerçekten sevseydi hiçbi engel onu tutamazdı de

sakın ne telefonuna çık ne görüş hiçbişey yapma bence bu saatten sonra bakalım beyfendi ne yapıcak

Selam fstıklar bir ayrılık kurbanı daha huzurlarınızdaa :1:

Nasılsınız görüşmeyeli ??

Dünden sonra biraz okumaya çalıştımm biraz biraz konuya adapte olacağım inşş :66:

Tatlıkıss sende gelmişsin buraya hoşgeldin bacımm :70:

Armine sende ağlama bence bak ben ağlıyor muyum ?? :33:

Galenia canım çok hoşsun yhaa çok güldürdün benii...
İnş hayırlı haberlerle gelirsinn canımm :16:

Buarada arminecimm benim burcum oğlak odunumunki de Koç.

Benim odunda hiç faceden kız mız eklemio ? Nedendir bilinmez beni görünce kaçıo. Biz biririmizi silemedik facebooktan daha. Son mesajı bile duruyo hala telimde kıyıpta silemiyorumm. :50:

Armine balık ekmek demişsin canım , bizde adaparkta lahmacn yemiştik , beyimde ayranını dökmmüştü bi güzell :1: Ama çok utanmıştı... Bende ona çok acımıştım , çok mahçup olmuştu kıyamam yhaa :5:

Hatırlatmayın bidaha hatıraları içim bi tuhaf oldu bee :50:

Ayy çenem düştü yinee , kusura bakmayın kızlarr :9:

esmer ada parka bizde gitmiştik ailesiyle :5: ayy benimde heryerde bi anım var he :1:
siz neden ayrılmıştınız unuttum :44:

Sen ailesiylede mi tanışmıştın canımm ??

Bak şimdi aklıma ne geldi bizde ailesiyle tanışacağımız hafta ayrıldık , keşke konusu açılmasaymış ALLAH kahretsin ne güzel düzene girmiştikk...

Bu konu üzerinden kavga olmuş ama kavganın konus ne bilemiyorum :50: Böyle soğuk davranmalar haketmediğim davranışlar vs vss canımcımm :70:

esmer ben senin mevzuyu şimdi hatırladım seninki sözden önce kaçmıştı cesaretsiz :63: ben senin yerinde olcam silerim faceden sonuçta sen aramışsın açmamış eee barışmak içinde çabası yok
sil faceden durmasının ne anlamı var
gerçi silersen kaşarları ekler :44:

ayyy bende günlerdir kaşar diye diye bi hal oldum bişeyi 40 kere söylersen olurmuş :60:

esmer ben senin mevzuyu şimdi hatırladım seninki sözden önce kaçmıştı cesaretsiz :63: ben senin yerinde olcam silerim faceden sonuçta sen aramışsın açmamış eee barışmak içinde çabası yok
sil faceden durmasının ne anlamı var
gerçi silersen kaşarları ekler :44:

ayyy bende günlerdir kaşar diye diye bi hal oldum bişeyi 40 kere söylersen olurmuş :60:

Ay bilsem canım bilsem burda olur muyum sencee :60:

Ama konuyu açamamış bizimkisi bence , çünkü benimkisinin ailesi biliyordu ve kesinlikle ağızlarından kötü birşey çıkmıyordu. Bİze engel değllerdi hoş engel olsalardıda fikirlerini beyan edemezler benim odunun karşısında... Senin tabirinle sokaktan kaşarı getirse kabul edecekler mecbur. Onlara seçme hakkkı tanımazdı benimki şimdi durum ne bilemiyorumm :50:

Senin kaşarlarla ilgili kuyruk acın var galiba canım , bayaa bi yazmışsın kaşrr , şırpıntı diee :27:

esmer sorma sabah büfeden simit istedim kaşarlı ekmek göndermiş :60::60::60: ay ben akşam akşam ne güldüm ya :60::60: kısım napıyım tüm kaşarlar eriyene kadarküresel ısınmaya devam :60:
kökleri kurusun :47:
neyseneyse...
ciddi moda geçiyorum seninkinde iş yok ne konuşuyosun peşinden sil gitsin aileside bişey demediğine göre seni istemiyo :20:

size bişey diyim çok önceden benimki hayatımda olmadan önce hep derdimki bu sevgilisinden ayrılanlar grubundakilere milletin işi gücü yok ağlıyo zırlıyo yazıyo ben hayatta yazmam derdim hatta yazanlara çok gülerdim :1: çokta tınnn gibisinden :1: şimdi ben :3: :43:

anacımmm warya hepinizi dövcem bi gidiyorum hemen anılara dönüyosunuz offf hangi birinizi oklayavayla kovalamam gerekiyo ayy tamam bırakın anıları bitti gitti toplanın aaaa ama :20: :4::4::4:
öküzcüğün anası çağırdı bugün beni bizzat aradı gittim dükana ... teyzecim beni çağırdınız buyrun dedim hoşgeldin kızım hazır o.. da yok bi konuşalım senle dedi başladı işte bak galenia ben onu çok iyi yetiştirdim her lafta seninde ablan var ona göre davran o kızada yazık etme yanlış hareket yapma arkadaşça takılın demiştim senide çok severim bilirsin dedi o gitti sana çok erken olmasına ragmen yüzük aldı bi kere kültürlerimiz çakışıyo sen yabancı uyruklusun bulgarsın dedi ama bulgar değil türküm! dedim herneyse hem o ben emekli olmadan evlenemz dedi evlenmek isteyen yok! buraya da nasihat vermeye geldiyseniz gerek yok oğlunuzla aramda birşey olmaz. dedim oda ama bi dakka dedi o sırada çaylar geldi bak kızım erkek milleti çok farklıdır farklı heyecanlar ister ben oğlumu bunların yanlış oldugunu öğreterek yetiştirdim ama içim acıyo bana sakın gül deme anne bitti artık dediğinde içim acıdı çok etkiledin hiç kimsede böyle olmadı artık çık onun hayatından oda yolunu çizsin zorlama dedi öyle peki... dedim çıktım sanki ben oğluna yapışıyorum konuşsaydım ağır konuşurdum.

Back