esmer sorma sabah büfeden simit istedim kaşarlı ekmek göndermişay ben akşam akşam ne güldüm ya kısım napıyım tüm kaşarlar eriyene kadarküresel ısınmaya devam
kökleri kurusun
neyseneyse...
ciddi moda geçiyorum seninkinde iş yok ne konuşuyosun peşinden sil gitsin aileside bişey demediğine göre seni istemiyo
Selam fstıklar bir ayrılık kurbanı daha huzurlarınızdaa
Nasılsınız görüşmeyeli ??
Dünden sonra biraz okumaya çalıştımm biraz biraz konuya adapte olacağım inşş
Tatlıkıss sende gelmişsin buraya hoşgeldin bacımm
Armine sende ağlama bence bak ben ağlıyor muyum ??
Galenia canım çok hoşsun yhaa çok güldürdün benii...
İnş hayırlı haberlerle gelirsinn canımm
Buarada arminecimm benim burcum oğlak odunumunki de Koç.
Benim odunda hiç faceden kız mız eklemio ? Nedendir bilinmez beni görünce kaçıo. Biz biririmizi silemedik facebooktan daha. Son mesajı bile duruyo hala telimde kıyıpta silemiyorumm.
Armine balık ekmek demişsin canım , bizde adaparkta lahmacn yemiştik , beyimde ayranını dökmmüştü bi güzellAma çok utanmıştı... Bende ona çok acımıştım , çok mahçup olmuştu kıyamam yhaa
Hatırlatmayın bidaha hatıraları içim bi tuhaf oldu bee
Ayy çenem düştü yinee , kusura bakmayın kızlarr
galenia anneside saçmalamış yani ne demek sen bulgaristanlısın sanki gavursun tövbe est.ya kızım ben sana dedim onlar karadenizli sen yapamazsın onlarla bak anası hemen komuş lafı
annesi sana resmen çık oğlumun hayatından demişve senin bukadar relax olduğuna inanamıyorum
kız sinirden ne dediğini bilmiyon yazdığın kelimeye bak
n*h lı kısım
tam pijamamı giyicektim yatağımın üstünden onun bana sevgililer gününde aldığı çiçek çıktıama ağlamadım kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?