• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

[sıze="3"]tatlıkıs çok iyi yapmışsın o pis sapık ruhluya gerekirse hattını değiştir tatlım uzak dur :20:öylesinden her pislik beklenir senin durumun bizimkilerden biraz farklıymış :44:[/sıze]

haklıısın bende o yüzden öle yazdım canım keşke senin ki gibi faceden kızlar ekleyip ayrılma sebebim böle olsaydı diye

k.bakma canım ben biraz dobrayım seninkinin beklentileri çok farklıymış :26: öyle şeymi olur ya seven insan sevdiğine dokunmaya bile kıyamaz boşver hiç takma bile gerçekten değmezmiş bide askerden gelince dahada olgunlaşır diyorlar bunların her yeri olgun olsa ne olucak önce içindeki hayvana sahip çıkmayı öğrensinler! :47:

aynen katılıyorum.yok nerde bunda aklı daha çok başka yere gitmiş bunun ayı ya:9:aman nese iyice sinirleniyorum kendi kendime deli oluyorum sonra ya

ssen neden ayrdıldın canım

armine'm ben platforma hem hastayım hemde artık giyiyorum :1: walla ablasına mesaj atmıştım canım benim üzülme sen, kendi yolunuza bakın 9 ay yaşanmışlık var falan filan demiş oda benden yana ohhh :23: ayyy artık takamıcam onu en iyi intikam kayıtsız kalmakmış çok iyi anladım :7:

haklıısın bende o yüzden öle yazdım canım keşke senin ki gibi faceden kızlar ekleyip ayrılma sebebim böle olsaydı diye

aynen katılıyorum.yok nerde bunda aklı daha çok başka yere gitmiş bunun ayı ya:9:aman nese iyice sinirleniyorum kendi kendime deli oluyorum sonra ya

ssen neden ayrdıldın canım

bizim kamil bana tahammül edemiyomuş benim sözüm benden ileri gitmiyo göz boyuyosun sen diye hakaretler etti ayrıldıgımızda bende yüzüğü önüne attım al bile demedim oda arkamdan fırlattı bizim macera hala devam ediyo ıssız adam lafları yapıo dönmem bilmem ne bik bik :20: sanki dönse galenia orda onu sabit bekliyo olcakta :36: şimdi takmıyorum bile oda hergün dahada kuduruyo :) :37: ben ona kimya dalında nobelde ödül vericem çok güzel aşkımızı b*ka çevirdi diye...

galenia bizim haftasonu kınamız düğünümüz vardı bizim akraba kızları bi gör hepsi podyumdan fırlamış gibi platform ayakkabılar sarı saçlar makyajlar elbiseler :12:
bende platform giysem çok uzun oluyorum işte canım :40: çok dikkat çekerim :6:

işte bunu almak istiyorum :63:

$pudra-pembesi-ayakkab%C4%B1lar1-150x150.jpg

galenia bizim yeniden olma gibi bişey söz konusu değil yani buna kendimi alıştırmaya çalışıyorum
hayatta herşey olabilir insan kaynanasıyla anlaşamaz kayınpederiyle eltisiyle görümcesiyle vs.
ama önemli olan bu durum içinde sevgine sahip çıkmak pes etmemek

Bak benim annem başta onu istememişti bana çok dil döktü ama ben anneme karşı çıktım dinlemedim annemi çünkü seviyodum ne olursa olsun pes etmedim

eğer ki o ilk fırsatta arayışa geçiyosa bitmiştir benim için tamam çok seviyorum ama asla kabul etmem
güvenim yok oldu bikere

bide ben benimkine adam değilmişsin dedim zoruna gitmiş beyfendinin
adam olsaydı kızları eklemeseydi de bende demeseydim :63:

sende napıcaksın sallıcaksın yawrum ne buya değer mi sanki kimse bulunmaz hint kumaşı değil aynısından yüzlerce var kafanı dinle derim.. zaten dönsende şahsen kendi fikrim artık farzet ki döndü.ne anlamı kalır ki.Camdan bir vazoyu yere at ve kır,Sonra tüm parçaları al tek tek birleştir ve yapıştır.Eskisi gibi olurmu sence.

Bence imkansız.Eğer giden gittiyse, gittiği an,bitmiştir herşey.Adımlarımızı ileriye atarız.Niye kimse geriye doğru yürümez... :63: seni kaybetmek isteyeni kazanmak için uğraşma ben ona teşekkür ediyorum benim bi tanecik kalasım :16: bana vefasızlığın aşkın yanlış kişilerin line geçince nasıl tehlikeli bi oyuncak oldugunu gösterdi ama bende büyüdüğümü hissediyorum yavaş yavaş ki daha 1 hfta bunun ayı var yılı ohhooooo kocaman kız olurum ben :23: :12:

zeynep senin konunu okudumda seninkidemi facede kızları ekledi :1: bunların hepsi anlaşmalımı ya :47:

siz sevgililerinizi ayrıldıktan sonra hemen sildinizmi faceden yoksa duruyomu :44: ben ona sinirlenince sildim hemen :19:

silmesem ekleyemezdi ama dervişin fikri neyse zikride odur demişler ya içinde olan hertürlü yapar :19:

valla benim sıpa benle çıkarken daha ekledi silmedim ama çok kızdım.şimdi ayrıldık.silmiyorum yine.silersem takip edemem.:1: her ne kadar kendi sinirim bozulacak olsa da takip etmek hoşuma gidiyor.geçen gün bi bağlantı paylaştım çiçekle suyun aşkı vs die.aynı bize uyuyordu hikaye.sadece seviyorum demesi çiçeğe yetmiyor çiçek susuzluktan(suyun ilgisizliğinden) ölüyor.öyle bir şeydi.oku bunu dedim ayrıldıktan sonra.okudu sonra kendimden nefret ediyorum zaten neden bunu okutuyosun bana falan dedi.kusur bakma dedim.sadece okumanı beni anlamanı istedim.kendinden nefret etme vs vs.sonra profilinde zeynebim şarkısını paylaştı.sonra benim fotoğgraflarımı beğendi sonra kedimin resmine yorum bile yazdı.:) ama ben tepki vermedim tabi.konuşmadım hiç.çıkarken de ben çıkıyorum ii geceler :( yazdı.ii geceler dedim sadece.ayrıldıgım gün de bayagı yalvardı.ben senden haber alamazsam ölürüm.evet sevgili olamıyoruz üzüyorum seni ama arkadaşım ol ne olur.yalvarırım senin sesini duymadan görmeden seni gülüşün olmadan yaşayamam vs vs.ölmezsin merak etme dedim.üzülürsün sadece geçer dedim.kib dedim.bayagı msjlaştık öyle.en sonunda yeter artık yazma bitti allaha emanet ol dedim.ne zaman istersen ara vs dedi.bekleme deidm.öyle kapandı.şimdi üzülüyorum yaa.ama geçer bu da.oof of.ağlayabilirim dimi :59:

ayyy kadın nerden çıktıysa :) nese bak ne anlatcam ben bugün manyaklığım tuttu onların ordaki ayakabıcıdan ayakkabı almaya gittim sabahtan :) :1: hemde platform kırmızı böleafet bişe :12: neyse etek giydim ayakkabıları denedim benim bacak boyum baya uzundur adam dediki bacakları güzel olanları çektiricem slayt şeklinde onların ayakabılı resimleri geçicek tvden dedi benimkide arkamdaydı normalde o tür ayakkabıyı hayatta aldırmazdı benden uzun oluyosun falan derdi tam gidiyodu he yani sizin prova mankeniniz mi olayım dedim gülerek :1: adam valla öyle deniliyosa ol yani bi daha bulamayız falan etti ayakkabıları tabi indirmle aldım çıkarken dedi emin ol o dediğini yaparsan dahada düşücen gözümden galenia dedi güldüm yüzüne bakarak ya seninde gözünde ne çok kat varmış asansör gibi mübarek düş düş bitmiyo walla dedim resmen kudurdu ya :) :37: :60::60: çekti gitti ayy keşke yakın olmasakta görmesem :63:

cevabın süpermiş yalnız.ne bozulmuştur hahaha:60:

cevabın süpermiş yalnız.ne bozulmuştur hahaha:60:

bozulsun walla hakediyo bana 2 kuruşluk değerin kalmadı tiksiniyorum lafları etti önceki sayfalarda vardır zaten eeee parayla değil sırayla :23: ve sanmıyorumki ona hergün galenia gibi mesaj atıp aşkım öğle yemeğine ne pişireyim diye sorup istediği şeyi yapmak için saatler harcayan bi kız daha çıksın.. onunla playstation oynayıp sırf o seviyo diye maç izlesin arkadaşlarına saygı duyup gece kaçta çıkarsa çıksın pürüz çıkarmasn hayır geç oldu çıkma hayatım dediğinde tamam canım sen nasıl istersen diyip sesini çıkarmayan bi kız daha çıkmıcak karşısına... ona koyan önünde uzun bi yol var vicdanını kaşarlarla bastırman dileğimle lafı olmuştur oh iyi demişim :24:

zeynep bak ilk başlarda benimkide öyleydi çok üzülüyorum ölüyorum ağlıyorum seni çok özledim falan..daha sonra tabi ayrıldık ya onun rahatlığıyla hareket ediyolar nasıl osla bitti özgürüm gibisinden :3:

neyse ben faceden sildim sinirlendim hatta msndende silmekle iyimi ettim kötümü bilmiyorum sanırım iyi oldu :44:

bozulsun walla hakediyo bana 2 kuruşluk değerin kalmadı tiksiniyorum lafları etti önceki sayfalarda vardır zaten eeee parayla değil sırayla :23: ve sanmıyorumki ona hergün galenia gibi mesaj atıp aşkım öğle yemeğine ne pişireyim diye sorup istediği şeyi yapmak için saatler harcayan bi kız daha çıksın.. onunla playstation oynayıp sırf o seviyo diye maç izlesin arkadaşlarına saygı duyup gece kaçta çıkarsa çıksın pürüz çıkarmasn hayır geç oldu çıkma hayatım dediğinde tamam canım sen nasıl istersen diyip sesini çıkarmayan bi kız daha çıkmıcak karşısına... ona koyan önünde uzun bi yol var vicdanını kaşarlarla bastırman dileğimle lafı olmuştur oh iyi demişim :24:

nankör bunlar valla.bişi diyemicem.senden tiksiniyormuş hıç değerin kalmamış.fazla şımarmıştır o.çok araaar seni o çok...o da daha bi fenaymış.:99:

zeynep bak ilk başlarda benimkide öyleydi çok üzülüyorum ölüyorum ağlıyorum seni çok özledim falan..daha sonra tabi ayrıldık ya onun rahatlığıyla hareket ediyolar nasıl osla bitti özgürüm gibisinden :3:

neyse ben faceden sildim sinirlendim hatta msndende silmekle iyimi ettim kötümü bilmiyorum sanırım iyi oldu :44:

tatlım sen sevin bence benim ki benle çıkıyodu ya tutmuş kızlara çok tatlısın yok güzelsin.waaaww tüh tüh maşallah.yüzsüzz.insan bari kaldırır duvarından.resmen boynuz yedim yaa.hala aklıma gelince cinleniyorum.bir de bana diyodu ki sen benden ayrılınca ben snein hatırana saygı duydum kimseyle çıkmadım istesem yapamazmıydım.savunma şekline bak.bi de onu yapsaydın.birlikteyken kızlara asılmak daha dürüstçe bi davranış herhalde onun için.off delirdim yine.bak az önce özlüyordum üzülüyordum yerini sinire bıraktı...o var yaa bana nasıl yalvaracak daha özlüyorum seni bırakma nolur diye.görür o.arsızzz.:63:

tatlım sen sevin bence benim ki benle çıkıyodu ya tutmuş kızlara çok tatlısın yok güzelsin.waaaww tüh tüh maşallah.yüzsüzz.insan bari kaldırır duvarından.resmen boynuz yedim yaa.hala aklıma gelince cinleniyorum.bir de bana diyodu ki sen benden ayrılınca ben snein hatırana saygı duydum kimseyle çıkmadım istesem yapamazmıydım.savunma şekline bak.bi de onu yapsaydın.birlikteyken kızlara asılmak daha dürüstçe bi davranış herhalde onun için.off delirdim yine.bak az önce özlüyordum üzülüyordum yerini sinire bıraktı...o var yaa bana nasıl yalvaracak daha özlüyorum seni bırakma nolur diye.görür o.arsızzz.:63:

amannnnnnnnn tın tın tın tın :) müzik gibi o yansın kaybettiğine püff çokta umrumda ben bodruma gidiyorum otelde recepcinonist olmaya o kendi kendiyle başbaşa kalsın giderken görücem ama :59: yani bilmiyorum son kezde olsa görücem aldım başımı gidiyorum hesabı :) :1: ondan sonra aklı başına gelicek umrum değil :63:

kızlar biz birlikteyken kızın teki buna msj atıyodu seni seviyorum falan diye düşünün kız sevgilisi olduğunu beni biliyo..benimkide ben işletiyorum sanmış bana sordu saçmalama dedim bizde o esnada alışveriş merkezindeyiz bilyiosun annem var yanımda dedim
sonra tabi bu kızın kim olduğunu ben buldum o konularda çok fenayımdır :27:
neyse benimki def etti yürügit işim olmaz gibisinden kızın verdiği cevaba bak
inşallah mutlu olamazsın salak sana kaldı sanki oda ayrı bi kaşar :27:

neyse biz ayrıldık kız buna msj atıyo ayrılmışsınız :D facede takip ediyomuş kız bunu sevindi garibim ateşi başına vurdu herhal :27:
yani kızlar öyle azıtmışlar olduğu sürece bilemiyorum yanii bu kız milleti arsız :47:

Son düzenleme:
ben ayrıldığımıza değil facede benden sonra eklenen kızlara fena taktım ihaneti asla kabul etmem eğer madem beni sevdiğini söylüyosun bana ihanet etmiş oluyosun
artık umrumda değil :19:

Bende unutmak istiyorum artık 4 ay oldu ama hala aklımda napıcam ya nasıl cıkıcak aklımdan o kadar sey yapmasına ragmen hala aklımda hala :S

hasretimsin 4 ay bayağ yol almışsın sakın geri dönüş yapma zamanla unutursun siz neden ayrılmıştınız
ayy kendimi güzin abla gibi hissettim sabahtan beri :1:

Ailelerden dolayı ama o sadece bi bahane sanırım seven insan ne olursa olsun göze almazdı.Ayrılır ayrılmaz ailesinin istedigi kızla nişanlandı 3 senemize kıydı :(
Arada arıyo şimdi özledim unutamıyorum vs. diyo ama artık dönüşü yok ve sanırım 2 gün sonra yurt dısına gidiyo ne ailem ne nişanlım var benim senden baska kimse olmadı sen olmadın kimsede olmıcak dedi acıkcası onada inanmıyorum onada söyledim bunu gidince seni oradan ararım dedi görürsün o zaman..Ne önemi var ki?
Biz bittik ben 4 ay da neler yaşadım bütün hayatımı üzerine kırdıgım insan birden ellerimden kayıp gitti kime güvenirim artık :43:

Back