Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım 2 sene önce kuzeni ile çıkmıştım..
bunu biliyordu kabul etti ciddiye gidiyordu ilişkimiz nisanda sözlenecektik.. annesi kız kardeşi falan da biliyordu hepsi destek çıkıyordu bana sonra babası duyunca olmaz kesinlikle demiş..
ben istemem falan demiş..
sonra amcaları fln bütün sülalesi karşı çıkmaya başladı babasından güç alarak...annesi de babasından korkmuş adam saldırmaya kalkmış..
birbirlerine bağları farklı bi aile hiç tartışma küslük olmamış.. sen yaparsan aileyi dağıtırsın falan demişler sevgilimde korktu bitirdi.. ama ağlayarak bitirdik.. ben korkağım sana olan sözlerimi yerine getiremedim seni koruyamadım diyerek.evet canım ayrıldıktan sonra depresan almaya başladı...

Anladım canım zor bir süreç sizinki aşılmaz değil ama sancılı yorum yapamadım:59: arar mutlaka da sonrası ikiniz içinde hayırlı olur umarım...

tatlım o savaşmadı mücadele etmedi..
biraz uğraştı sonra olmayacak dedi..
aşırı bi çaba göstermedi ama sonra nolur bilemem.. ama bitti Smyl dönüş yok bize dedi..
ben bile daha fazla risk alırdım ondan ama almadı o

kızlar hıkayemı merak etmıssınız,
frsat buldugum bı zaman paylasıcam unutmassam
bu ara cok yogunum pek fırsatım olmuyo
bu aksma sözlendıkkk:nazar::52:
darııs hepınızın basına ıns

Sizce bir zaman sonra geri konusmak istediklerinde ne isterler bizden ???:44::44:

(bende boyle bir durum yok ama merak ediyorum cevaplariniz için simdiden tsk ederim)

bir yerde okumuştum bir iki hafta sonra dönenler dengesiz kişiliklermiş
ama bu süre 1-3 ay arasındaysa kesinlikle pişman olup dönüyorlarmış
bundan daha fazla sürede dönenler ise başka kızlarla gezip tozup gününü gün edip
gelmiş erkeklermiş..ben okuduğumun yalancısıyım :D

bundan daha fazla sürede dönenler ise başka kızlarla gezip tozup gününü gün edip

mantıklı bence :65:

Kesinlikle doğrudur ben inanıyorum.Benimkinin aklında kesin başka biri var.Hatta ilk göz ağrısının mantığım sana hayır diyor ama duygularım evet diyor.ben mantıgımı seciyorum.ayrılmak istiyorum deyip gidip başkasıyla evlenip 3 yıl sonra ayrılıp gecen mayıs ayı gibi bunu arayıp "beni kimse senin gibi sevmedi.yeniden biraraya gelmemizin imkanı yok mu?dediğini anlatmıştı.Saçma sapan şekilde bitirdi zaten.Bu şekilde bitişlerin arkasında mutlaka başka seçenekleride deneme fikri yatar.Aramıyor sormuyor çünkü öbürüyle aşna fişne halindedir.baktı ki ilişkisi süper gidiyor aramayacak ama düşündüğü gibi olmazsa beni arayıp pişmanım,seni unutamadım,özledim diyecek.sevgimden emin çünkü ama rüyasında görür artık beni

4 senelik ilişkim 4 gün öncesinde bitti son görüşmemizde bana saymadığı laf kalmadı hiçbirini umursamadan böle bitmemesi içn yalvardım çnkü o kötü laflarına rağmen beni sevdiğini dşünüyodum gderken burdan gderim ozmn her yerde senin izin var diyip gtmştim pazar günü olmuştu bunlar pzrtesi akşamda bna gttin mi diye msj attı ne önemi varki flan demştm o da dgru boşver dyip sogukça bkç mesjdan snra knuşma bitmşti ve hala sesi yok 4 gün bna 4 yıl gbi geldi gurursuzlukta sınır tanımamştm ona karşı ama artk durmam grek diyip kendmi tutmaya çalşıyorum fkat öyle zorkiii her bi hücrem onunla yaşıyo onu istiyo ondan haber alamamak öldürüyo gözyaşımın haddi hesabı yok ondan sadece bi msj bekliyorum beni hala sevip sevmediğni anlamak içn onun adımını bekliyorum ama ama amaaa......:(

bende geldim aranıza sonunda. 8 aylık ilişkim 2 hafta önce bitti. ve hala toparlanamadım. hiç beklemediğim bir anda mutsuzken bulmustukbirbirimizi . hani derler ya cok özenirsin süslenirsin püslenirsin karsına o beklediğin kişi cıkmaz.birde böyle sabah uykudan kalkarsın yorgun mutsuz dağınık dısarıya cıkarsın en pasaklı halinle birde bakmıssın hayatının askını yakalamıssın.benimkide öyleydi. en kötü halimle bulmustum onu. en kırgın küskün halimle. aramazken cıktı karsıma. herşey cok güzeldi kendiliğimden bağlanmıstım bağlanmayacağım diye söz vermeme rağmen. sonra n oldu bıraktı gitti. unutmaya calısıyorum ama bunu başaramıyorum. tek yapabildiğim nefret etmeye calısmak en azından biraz olsun sevgim bitiyor.

kızlar ben 2 gündür rüyamda hep onu görüyorum..
bugünde gördüm..ama devamlı onu görüyorum biri birito diğer rüyada yine o..
kafam karışık hala napcamı bilmiyorum falan dedi rüyamda..
ben seni bekliyorum falan dedim..
çok karışık kafam, sensiz yapamıyorum dedi bilmiyorum ama öylede olabilir seninle de gidebilirim dedi..
dün de buna benzer bi rüya gördüm.. off off

Back