Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 2 sene önce kuzeni ile çıkmıştım..
bunu biliyordu kabul etti ciddiye gidiyordu ilişkimiz nisanda sözlenecektik.. annesi kız kardeşi falan da biliyordu hepsi destek çıkıyordu bana sonra babası duyunca olmaz kesinlikle demiş..
ben istemem falan demiş..
sonra amcaları fln bütün sülalesi karşı çıkmaya başladı babasından güç alarak...annesi de babasından korkmuş adam saldırmaya kalkmış..
birbirlerine bağları farklı bi aile hiç tartışma küslük olmamış.. sen yaparsan aileyi dağıtırsın falan demişler sevgilimde korktu bitirdi.. ama ağlayarak bitirdik.. ben korkağım sana olan sözlerimi yerine getiremedim seni koruyamadım diyerek.evet canım ayrıldıktan sonra depresan almaya başladı...
kızlar hıkayemı merak etmıssınız,
frsat buldugum bı zaman paylasıcam unutmassam
bu ara cok yogunum pek fırsatım olmuyo
bu aksma sözlendıkkk
darııs hepınızın basına ıns
bir yerde okumuştum bir iki hafta sonra dönenler dengesiz kişiliklermiş
ama bu süre 1-3 ay arasındaysa kesinlikle pişman olup dönüyorlarmış
bundan daha fazla sürede dönenler ise başka kızlarla gezip tozup gününü gün edip
gelmiş erkeklermiş..ben okuduğumun yalancısıyım
Kesinlikle doğrudur ben inanıyorum.Benimkinin aklında kesin başka biri var.Hatta ilk göz ağrısının mantığım sana hayır diyor ama duygularım evet diyor.ben mantıgımı seciyorum.ayrılmak istiyorum deyip gidip başkasıyla evlenip 3 yıl sonra ayrılıp gecen mayıs ayı gibi bunu arayıp "beni kimse senin gibi sevmedi.yeniden biraraya gelmemizin imkanı yok mu?dediğini anlatmıştı.Saçma sapan şekilde bitirdi zaten.Bu şekilde bitişlerin arkasında mutlaka başka seçenekleride deneme fikri yatar.Aramıyor sormuyor çünkü öbürüyle aşna fişne halindedir.baktı ki ilişkisi süper gidiyor aramayacak ama düşündüğü gibi olmazsa beni arayıp pişmanım,seni unutamadım,özledim diyecek.sevgimden emin çünkü ama rüyasında görür artık benibir yerde okumuştum bir iki hafta sonra dönenler dengesiz kişiliklermiş
ama bu süre 1-3 ay arasındaysa kesinlikle pişman olup dönüyorlarmış
bundan daha fazla sürede dönenler ise başka kızlarla gezip tozup gününü gün edip
gelmiş erkeklermiş..ben okuduğumun yalancısıyım
Seni arayıp sormayan bir kenera itmiş adamı neden 3 ay bekleyeceksin ki?seven insan dayanabilir miydi 1 ay?ben 1 ay oldum hadi bakalım 3'e kadar yolu var..uzarsa bu süree direk tekme